Ζίνα

Λεωφ. Αλεξάνδρας 74
Εξάρχεια
Τηλ. 210 6424414
4,1 από 88 αξιολογήσεις
4,1
Tasoulis Jewellery
12/08/2018
  Παλιός κινήματογράφος που έγινε θέατρο. Όλοι προσπαθούν με πολύ κόπο για το καλύτερο και φαίνεται. Είδαμε ωραία παράσταση και περάσαμε πολύ καλά με μπόλικο γέλιο που το χρειαζόμασταν! Λίγο δύσκολο στο παρκάρισμα και χρειάζεται πιο σωστό φωτισμό και τακτοποίηση η είσοδος. Πρέπει να είναι καθαρή από αντικείμενα και τακτοποιημένη. Χρειάζεται ανακαίνιση και η ταμπέλα απ έξω και ο χώρος μέσα στο θέατρο. Χρειάζεται βελτίωση ο εξαερισμός και οι τουαλέτες.
Maria Dimitriou
11/03/2018
  Επισκέφθηκα σήμερα το θέατρο ΖΙΝΑ για να δω την παράσταση "Ένα παράξενο ζευγάρι". Φεύγοντας δεν ήμουν απλά απογοητευμένη, αλλά εξοργισμένη. Η διασκευή απογοητευτική, το σενάριο ανύπαρκτο, οι διάλογοι αδιάφοροι και οι ηθοποιοί, στην προσπάθειά τους να διασώσουν την παράσταση, ήταν υπερβολικοί, χωρίς ουσία. Συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις γέλιο, χωρίς να έχεις το σωστό κείμενο. Ένοιωσα εξαπατημένη, ένοιωσα ότι γινόταν μία "αρπαχτή" και για πρώτη φορά δεν χειροκρότησα τους ηθοποιούς, τους οποίους σέβομαι. Επισημαίνω δε, ότι η παράσταση με δυσκολία διαρκούσε δίωρο, αφού ξεκίνησε στις 18.15μμ και τελείωσε στις 20.00μμ και δεκάλεπτο διάλειμμα (ευτυχώς). Κρίμα για τους ηθοποιούς και κυρίως τον κ. Κυριακίδη, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να διασώσει την παράσταση. Ένας κούκος όμως δεν φέρνει την Άνοιξη...
Fotis Perris
04/03/2018
  Ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος με τους εργαζομένους να φέρονται φιλικά με διάθεση να εξυπηρετήσουν. Το περιβάλλον αρκετά χαλαρωτικό και τα καθίσματα πολύ αναπαυτικά με αρκετό χώρο για να κάθεται άνετα ο θεατής, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει το θέαμα. Θα ήταν, βέβαια, πολύ καλύτερα, αν δεν επιτρεπόταν η κατανάλωση φαγώσιμων κατά τη διάρκεια της παράστασης, ώστε να μην υπάρχουν....παρεμβολές. Καλό θα ήταν να το λάβουν αυτό υπόψη τους οι υπεύθυνοι του θεάτρου.
tania apostolidou
18/03/2018
  Το Ζινα ενας παλιός κινηματογράφος που εγινε Θέατρο, αλλα παρεμεινε κινηματογραφος στην νοοτροπια με το ποπκορν να πηγαινει συννεφο στην αιθουσα!!!! Ο χωρος χρειαζεται αμεσα ανακαινηση!! Οσο για την παρασταση για να βγει γελιο ολα ηταν υπερβολικα με αποτελεμα να ξεφτειλιζεται ο συγγραφέας.
lasha sulamanidze
12/01/2018
  Ήρθα να πάρω διό εισητήρια και κλειστό 14:50 ώρα, μάλλον κάνανε διάλειμμα όμως δεν γράφει πουθενά τη ώρες λειτουργεί ταμείο 😐 απλά να ξέρει άνθρωπος τι ώρες μπορεί να αγοράσει εισιτήριο, γιατί με τήν δουλειά δεν καταφέρω να έρθω την η μέρα μερικές φορές. Ήθελα να δω το παράξενο ζευγάρι, δυστυχώς δεν.....
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.