Χυτήριο

Ιερά Οδός 44
Κεραμεικός
Τηλ. 210 3412313, 210 7651910
4,3 από 752 αξιολογήσεις
4,2
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΟΥΔΗ
08/03/2018
  Ωραίος χώρος αλλά τυπακος στο ταμείο μου έκανε εισήγηση ότι έπρεπε να έχω τυπώσει το εισιτήριο μου.Του λέω αγαπητέ μέσω viva πάντα μου το σκαναρουν από κντ.Μου λεει το λέω για το καλό σου γιατί μπορεί να μην έχει σύστημα.Του λέω οκ αλλά δεν αναγράφεται κάπου η εκτύπωση πουου λέτε οπότε ...είστε φάουλ.Μου έδωσε ένα χαρτάκι κίτρινο με στυλό....χαχα αν είναι δυνατόν.Πρωτη φορά μου συμβαίνει αυτό !
Ευα Μαγ
15/04/2018
  Ευγενέστατοι οι υπάλληλοι απο τα εκδοτήρια μέχρι τον ταξιθέτη...τα μόνα που είχαν μια αρνητική νότα ήταν τα καθίσματα...άβολα αλλά κ με λάθος αποστάσεις ύψους και μήκους...κατα τ'αλλα συγχαρητήρια!Το ημερολόγιο της Άννα Φρανκ καταπληκτικό!
Stelios Andreou
28/01/2018
  Πολύ όμορφος και προσεγμένος χώρος. Μπράβο... Είδαμε τo παιδικό stand up comedy, τα παιδιά το χάρηκαν και γέλασαν πολύ. Ως μείον θα ήθελα να αναφέρω πως επιτρέπεται να έχεις στην αίθουσα τρόφιμα και αναψυκτικά. Δεν είναι σινεμά ρε παιδιά... Το βρίσκω απαράδεκτο να επιτρέπεται, είναι ασέβεια στον/στους ηθοποιούς.
Sakis Dox
03/01/2018
  Όμορφος και ζεστός χώρος με μια πανέμορφη αυλή στην οποία μπορείς να απολαυσεις το καφέ σού μέχρι να ξεκινήσει η παράσταση. Το κτιριο ειναι κτισμένο με το παλιό τούβλο και πέτρα το οποίο σου εκπνέει μια ζεστασιά ενω ταυτόχρονα είναι μοντέρνο. Όσο αφορά την αίθουσα του Θεάτρου είναι πολύ μικρή και όχι τόσο αμφιθεατρικά τροποποιημένη ώστε να μπορούν να δουν όλοι άνετα την παράσταση. Τέλος οι καρέκλες είναι αρκετά άβολες και για να περάσεις να κάτσεις στην θέση σου πρέπει να σηκωθούν όλοι απο την ίδια σειρά.
eirini zal
23/01/2018
  Ωραίος χώρος, πολύ πέτρα οταν εχει καλό καιρό εχει κι εναν όμορφο κήπο. Λειτουργεί μπαρ καφέ στο οποίο μπορείς να καθίσεις πριν την παράσταση. Στην αίθουσα του θεάτρου είχε λίγο κρύο. Βέβαια κι εξω είχε παγωνιά. Τα καθίσματα δεν ειναι πολυ άνετα.

Ο φίλος μου ο Λευτεράκης

Κωμωδία
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 27/5
Στον υπέροχο θεατρικό κήπο του Χυτήριου, θα έρθει «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» από τα τέλη Μαΐου. Μια από τις πιο...

Το Φιντανάκι

Δράμα (1 ώρα και 30 λεπτά)
έως 31/7
Οι οικονομικές δυσχέρειες δοκιμάζουν τις αξίες και την ηθική καθημερινών ανθρώπων και φέρνουν στην επιφάνεια τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής. Ήρωες...