Χυτήριο

Ιερά Οδός 44
Κεραμεικός
Τηλ. 210 3412313, 210 7651910
4,3 από 740 αξιολογήσεις
4,3
Eva Kn
30/06/2018
  Πολύ ωραίο θεατρο. Ο χώρος προσεγμένος και καθαρος. Τα καθισματα δεν είναι κολλημενα μεταξυ τους και στην αυλη εχουν και τραπεζακια ανά δυο καρεκλες. Τα καθισματα οχι και τοσο ανετα. Οι παραστάσεις πολύ καλές με φυσιολογική τιμή εισιτηρίου. Πλέον υπάρχει και κλειστή αίθουσα που χρησιμοποιείται τον χειμώνα και στις βροχές ώστε να μην χάνονται παραστάσεις. Οι ηθοποιοί έχουν πάντα επαφή με το κοινό μιλούν βγάζουν φωτογραφίες. Παρουσιάζει έξυπνες και προσεγμένες παραστάσεις για παιδιά και το ευχαριστιουνται πολύ. Το κυλικείο/μπαρ έχει καλές τιμές. Το προσωπικό του θεάτρου ευγενικό και με το χαμόγελο στα χείλη.
Maria Psora
07/06/2018
  Ο κήπος που έχουν διαμορφώσει το θερινό θέατρο είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μια από τις πιο "γκρίζες" περιοχές της Αθήνας. Υπέροχη ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε θερινό κινηματογράφο και άνετα καθίσματα. Στα αρνητικά του είναι το ότι μερικές από τις θέσεις έχουν περιορισμένη ορατότητα λόγω των δέντρων και φυσικά αν παρακολουθήσετε κάποια από τις θερινές παραστάσεις, μην παραλείψετε να βάλετε απωθητικό για κουνούπια καθώς, εκτός από τα θετικά, έχει και τα αρνητικά των ανοικτών χώρων!
Katerina Spiropoulou
01/07/2018
  Stand up comedy revolution Με μάλιατση, Mickieus και φουντούλη!!! Είμασταν στην τελευταία παράσταση και ήταν υπέροχα, πολύ γέλιο και έξυπνες ατάκες ... Επίσης πολύ όμορφο θέατρο και το bar του εξυπηρετικότατο!
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΟΥΔΗ
08/03/2018
  Ωραίος χώρος αλλά τυπακος στο ταμείο μου έκανε εισήγηση ότι έπρεπε να έχω τυπώσει το εισιτήριο μου.Του λέω αγαπητέ μέσω viva πάντα μου το σκαναρουν από κντ.Μου λεει το λέω για το καλό σου γιατί μπορεί να μην έχει σύστημα.Του λέω οκ αλλά δεν αναγράφεται κάπου η εκτύπωση πουου λέτε οπότε ...είστε φάουλ.Μου έδωσε ένα χαρτάκι κίτρινο με στυλό....χαχα αν είναι δυνατόν.Πρωτη φορά μου συμβαίνει αυτό !
Vasilis Souflas
18/06/2018
  Αρκετά καλός ο εσωτερικός χώρος του θεάτρου , αλλά θεωρώ πως οι θέσεις θα πρέπει να είναι αριθμημένες και να υπάρχουν και κάποια επίπεδα σε σχέση με τις θέσεις, διότι δεν υπάρχει καλή ορατότητα προς τη σκηνή!

Ο φίλος μου ο Λευτεράκης

Κωμωδία (1 ώρα και 40 λεπτά)
έως 30/9
Στον μοναδικό θεατρικό κήπο του Χυτήριου, έρχεται «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» από 27 Μαΐου, για να ταξιδέψει το φιλοθεάμον κοινό...

Το Φιντανάκι

Δράμα (1 ώρα και 30 λεπτά)
έως 17/7
Οι οικονομικές δυσχέρειες δοκιμάζουν τις αξίες και την ηθική καθημερινών ανθρώπων και φέρνουν στην επιφάνεια τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής. Ήρωες...