Χώρα

Αμοργού 20
Κυψέλη
Τηλ. 210 8673945
5 από 16 αξιολογήσεις
4,2
Nelli Kouvara
04/03/2018
  Είδαμε την παιδική παράσταση ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ....ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...οι ηθοποιοί εκφραστικοτατοι , ταλαντούχοι κ με πάρα πολλή όρεξη.ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά!!!Κ επειδή η παράσταση είναι αυτή που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα η όχι στον χώρο...θα πω οτι κ το θέατρο αν κ μικρό είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κ ως χώρος κ το προσωπικό του.
Angelo Amorgianiotis
06/03/2018
  Πήγαμε στην παράσταση "Γυναίκες" του Παπαδιαμάντη με την Νένα Μεντή. Το έργο πάρα πολύ καλό. Το θέατρο πολύ ικανοποιητικό σαν χώρος, αρκετά καλή εξυπηρέτηση και καλό μπαρ. Τώρα ίσως να θέλει μία βελτίωση η ηχητική του χώρου καθώς στο εξώστη υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα.
stelios xydias
05/01/2018
  Πολύ καλή παράσταση το "Hair"με εξαιρετικές ερμηνείες και φοβερές φωνές.Το μόνο που με ενόχλησε είναι τα καθίσματα στα οποία πιάνεσαι αν κάτσεις κάμποση ώρα. Κατα τα άλλα πολυ καλο θεατρο και αμφιθεατρικο.
Emmanouela Theodoraki
30/12/2017
  Συμπαθητικό θέατρο, απλός χώρος. Το προσωπικό πολύ ευγενικό. Καθίσαμε στον εξώστη και η θέα ήταν καλή. Εχει πάρκινγκ ακριβώς δίπλα του, πολύ εξυπηρετικό για την περιοχή.
Λένα Μαργέτα
11/02/2018
  Εκπληκτική παράσταση! Ήταν όλοι εξαιρετικοί...με τη Νένα Μεντή να δίνει μια μοναδική παράσταση 90 λεπτά επί σκηνής! ! !

Γυναίκες του Παπαδιαμάντη

Δράμα (1 ώρα και 30 λεπτά)
Η Νένα Μεντή, μετά την ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ξανασυναντά τον Πέτρο Ζούλια, σε μια παράσταση αφιερωμένη στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ που ανεβαίνει...

Στα άκρα

Κοινωνικό (1 ώρα και 40 λεπτά)
Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί στο Θέατρο Χώρα μια ομάδα νέων ταλαντούχων ηθοποιών σε ένα αριστουργηματικό λογοτεχνικό έργο του σπουδαίου Γάλλου συγγραφέα...