Βρυσάκι

Βρυσακίου 17
Πλάκα
Τηλ. 210 3210179
4,3 από 458 αξιολογήσεις
4,4
Theodoros Yiouras
08/03/2018
  Ένας πολύ όμορφος πολιτιστικός πολυχώρος, αθηναϊκή παλιά οικεία που μετατράπηκε σε μοναδικό cafe. Με ηλιόλουστη βεράντα στον πρώτο όροφο και εσωτερική αυλή στο ισόγειο που σε ταξιδεύει στο παρελθόν. Συχνά διοργανώνονται εκθέσεις και ομιλίες πολιτιστικού περιεχομένου και κοινωνικού προσανατολισμού. Το προσωπικό είναι εξυπηρετικό και πρόθυμο. Σερβίρεται καφές (και vegan), ροφήματα, τσάι και ελαφριά ποτά. Ρωτήστε για το γλυκό της ημέρας. υπάρχει WiFi. Δε δέχεται κάρτες.
thanos90
14/03/2018
  Πρωτότυπο καφέ στεγασμένο σε παλιό αρχοντικό με εσωτερικό κήπο και ταράτσα. Πολύ όμορφος χώρος που όμως χρειάζεται συντήρηση. Σοβαρή ευθύνη φέρει η διεύθυνση για το σέρβις που είναι αργό καθώς υπάρχει μια και μοναδική υπάλληλος για να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες. Οι τιμές είναι πολύ καλές για την ποιότητα και την περιοχή.
Diana Romanko
19/03/2018
  Υπέροχο μέρος, πάντα γεμάτο ανθρώπους και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τιμές , πάρα την καταπληκτική τοποθεσία, δεν είναι τσιμπημενες. Σέρβις φιλόξενο, οι ανθρωποι προσέχουν κάθε λεπτομέρεια. Χαίρομαι που υπάρχει τέτοιο μέρος στην Αθήνα!
Sofia Ieromnimon
22/02/2018
  Ενδιαφέρων χώρος, αναπαλαιωμένο παλιο νεοκλασικό σπίτι, σε ωραίο σημείο, κοντά στην αρχαία αγορά, με καλή θέα στον βράχο της Ακρόπολης, και εσωτερική αυλή. Δυστυχώς το σέρβις φτωχό και όχι ιδιαίτερα προσεγμένο, επίσης ενώ στον κατάλογο ανεφέρε γλυκά σνακ, δεν είχε τίποτα. Μπορούσαν και καλύτερα.
Despina Mylona
30/09/2017
  Μαγαζί βγαλμένο από ταινία! Ηλιόλουστη μικρή ταράτσα χωμένη μέσα στο πράσινο με απίστευτη θέα και καλαίσθητους εσωτερικός χώρος που συχνά πυκνά φιλοξενεί καλλιτεχνικές παρουσιάσεις. Αξίζει να το επισκεφτείτε!
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.