Βέμπο

Καρόλου 18
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5221767
4,6 από 72 αξιολογήσεις
4,3
Maria Antonopoulou
17/10/2018
  Μακρυκωσταιοι και Κοντογιωργηδες. Μια διασκευή του έργου! Αν και τελική πρόβα, ήταν όλοι υπέροχοι! Γέλασα πολύ! Η μικρή τσελιγκοπουλα, αποκάλυψη! Ο μπαμπάς του γαμπρού, υπέροχος ηθοποιος όπως παντα! Ο Τσιμιτσέλης, λιιιιιιγο μαγκωμενος! Η μαμά της τσελιγκοπουλας ( που έπαιζε κ την αδερφή της) ΥΠΕΡΟΧΗ! Δεν την είχα ξαναδεί στο θεατρο, μόνο στην Ελένη στην tv. Σε γενικές γραμμές, πάρα πολύ καλό καστ ηθοποιών! Θα γελάσετε με την ψυχή σας! Όχι μικρά παιδιά όμως! Λίγο η γλώσσα ξεφεύγει!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ
27/10/2018
  Σαν έργο οι "Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες", δεν έλεγε και πολλά..Οι ηθοποιοί όμως κι η Ζαρίφη, ήταν καταπληκτικοί στις ερμηνείες τους!
Παναγιωτοπουλου Αναστασια
03/11/2018
  Το εργο ηταν τελειο ειχα καιρο να γελασω ετσι....😋😋😋😋
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ
21/10/2018
  Υπέροχη παράσταση,γέλιο μέχρι δακρύων,όλοι οι ηθοποιοί καταπληκτικοί!!!!!Για τον Γ.Ζουγανελη δεν χρειάζεται να πω λέξη για το μεγάλο ταλέντο του,αλλά τον Γ.Τσιμιτσελη πρώτη φορά τον είδα σαν κωμικό!!!!!ο τι και να πω ,είναι λίγο!!!!!απλά,φανταστικός!!!!!!ευχαριστώ για την δίωρη.......ψυχοθεραπεία!!!!!!μπράβο σε όλους!!!!!Ζαρίφη θέα!!!!!
Κλαίρη Λυμπερτού
10/11/2018
  Διαδραστική παράσταση. Τα παιδιά ενθουσιαστηκαν

Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες

Κωμωδία (2 ώρες)
Στην ξεκαρδιστική κωμωδία με θέμα το χούι του διχασμού, οι συγγραφείς σατιρίζουν και ανατρέπουν την πόλωση, που ταλαιπωρεί αιώνες τώρα τους...

Τρελαντώνης

Παιδικό
έως 6/1
Ο Αντώνης, η Πουλουδιά, η Αλεξάνδρα, κι ο μικρός Αλέξανδρος περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Καστέλα και την Κηφισιά, φιλοξενούμενοι...