Βέμπο

Καρόλου 18
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5221767
4,7 από 71 αξιολογήσεις
4,3
Anna Pantelia Georgopoulou
17/03/2019
  Το παλιό κλασικό θέατρο δεν έχει χάσει την λάμψη του. Όμορφος ζεστός χώρος με άνετα καθίσματα ( μόνο μη χρειαστεί να σηκωθείς αν κάθεσαι στο μέσον της σειράς). Το έργο " Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες" έχει αποδοθεί αρκετά καλά για σκηνή θεατρική,καλά σκηνικά ,βγάζει γέλιο το σενάριο και οι απόδοση των ηθοποιών .
Sakis Christopoulos
10/03/2019
  Πολύ καλή νεανική παρεα από εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς δίνουν τη δική τους προσέγγιση στον κλασικό ηρωα της Π. Δέλτα. Τα παιδιά είναι σίγουρο πως το χαίρονται περισσότερο από τον καθένα.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΙΦΙΕΡΗΣ
13/03/2019
  Καλό θέατρο στο κέντρο που εξυπηρετή το μετρό με πολύ καλή πρόσβαση και ωραίες παραστάσεις!
Dimitrios Papanotas
05/03/2019
  Κλασική αξία. Εύκολη πρόσβαση. Αρκετά πάρκινγκ για να αφήσεις με ασφάλεια το αυτοκίνητο. Το τσαντίρι του Λάκη έγραψε ιστορία στο χώρο.
Georgia Kokota
19/12/2018
  Το θέατρο Βέμπο, σχεδόν ιστορικό με παρουσία στη καλλιτεχνική ζωή της Αθήνας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έμεινε αρκετό καιρό κλειστό για να επιστρέψει ανανεωμένο με αναπαυτικά καθίσματα, κάτι που δεν βρίσκεις στις μοντέρνες θεατρικές σκηνές, σκηνή με μεγάλο βάθος καθώς και πλαϊνούς τοίχους που αξιοποιούνται κατά καιρούς στις παραστάσεις. Βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο δηλαδή, ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό ( ούτε 5 λεπτά με τα πόδια). Κάθε χρόνο ανεβάζει μεγάλες παραγωγές.

Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες

Κωμωδία (2 ώρες)
έως 21/4
Στην ξεκαρδιστική κωμωδία με θέμα το χούι του διχασμού, οι συγγραφείς σατιρίζουν και ανατρέπουν την πόλωση, που ταλαιπωρεί αιώνες τώρα τους...