Βέμπο

Καρόλου 18
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5221767
4,6 από 58 αξιολογήσεις
4,3
Στελιος Μπερνιδακης
06/07/2018
  Ιστορικό θέατρο της πόλης που φέρει το όνομα της Εθνικής μας Τραγουδίστριας και κορυφαίας ηθοποιού του μουσικού μας θεάτρου Σοφίας Βέμπο. Ανακαινισμένη θεατρική αίθουσα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια με επιτυχία μουσικές παραστάσεις .
Dimitris Tsamis
04/07/2018
  Παράσταση μπαλέτου της κόρης. Εύκολη πρόσβαση, ωραίος χώρος μέσα αλλά μέτριος ήχος.
alkis alkis
27/06/2018
  Το ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο της Σοφίας Βέμπο,αποτελεί κόσμημα για τους θεατροφιλους και σε συνάρτηση με τις έως τώρα προσεγμένες κι αξιόλογες παραστάσεις του,το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Maria Florou
01/03/2018
  Πολύ ωραίες παραστάσεις και φέτος! ξεχωρίσαμε την παράσταση "Αλέξης Ζορμπάς" και "Τι ζούμε;". Θα πρέπει μόνο να προσέξουν ότι κάποιες φορές αν έχει κόσμο στην είσοδο του θεάτρου και συνομιλούν, οι ομιλίες ακούγονται στον εξώστη. Καλό είναι να κλείνουν τις πόρτες.
ELISAVET PAPAGEORGIOU
02/02/2018
  Μια πολύ ωραία παράσταση στο θέατρο "Βέμπο". Το θέατρο καθαρό,με αναπαυτικά καθίσματα, ευρύχωρο με καλή ακουστική, με parking δίπλα ( χρέωση 5€ όσο διαρκεί η παράσταση).( Έχεις και την ευκαιρία , όσο περιμένεις το αυτοκίνητό σου ,να δεις κι από κοντά τους αγαπημένους σου ηθοποιούς που το χρησιμοποιούν.) Η παράσταση πολύ καλή, ιδίως ο Γρηγόρης Βαλτινός με τη χαρακτηριστική γλυκύτητά του ,τη ζωτικότητα και την ενέργεια που απαιτούσε ο ρόλος του, μου θύμισε τον Anthony Quinn, στην ομώνυμη ταινία.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.