Βέμπο

Καρόλου 18
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5221767
4,6 από 58 αξιολογήσεις
4,4
Maria Florou
01/03/2018
  Πολύ ωραίες παραστάσεις και φέτος! ξεχωρίσαμε την παράσταση "Αλέξης Ζορμπάς" και "Τι ζούμε;". Θα πρέπει μόνο να προσέξουν ότι κάποιες φορές αν έχει κόσμο στην είσοδο του θεάτρου και συνομιλούν, οι ομιλίες ακούγονται στον εξώστη. Καλό είναι να κλείνουν τις πόρτες.
ELISAVET PAPAGEORGIOU
02/02/2018
  Μια πολύ ωραία παράσταση στο θέατρο "Βέμπο". Το θέατρο καθαρό,με αναπαυτικά καθίσματα, ευρύχωρο με καλή ακουστική, με parking δίπλα ( χρέωση 5€ όσο διαρκεί η παράσταση).( Έχεις και την ευκαιρία , όσο περιμένεις το αυτοκίνητό σου ,να δεις κι από κοντά τους αγαπημένους σου ηθοποιούς που το χρησιμοποιούν.) Η παράσταση πολύ καλή, ιδίως ο Γρηγόρης Βαλτινός με τη χαρακτηριστική γλυκύτητά του ,τη ζωτικότητα και την ενέργεια που απαιτούσε ο ρόλος του, μου θύμισε τον Anthony Quinn, στην ομώνυμη ταινία.
Emmanouela Theodoraki
03/01/2018
  Το θέατρο είναι πολύ προσεγμένο και έχει άνετα καθίσματα. Καθίσαμε σε πλαινες θέσεις στην πλατεία και η θέα ήταν καλή. Βρίσκεις πάρκινγκ στην περιοχή και είναι και δίπλα στο μετρό. Είδαμε την παράσταση Ζορμπάς και μας άρεσε πολύ! 22 ηθοποιοί με εξαιρετικές ερμηνείες! Τα σκηνικά ωραία και ο ήχος επίσης καλός. Συγχαρητήρια!
Nancy Zervou
08/12/2017
  Περιποιημένο θέατρο, ευρύχωρα καθίσματα, σε επικίνδυνη περιοχή στο κέντρο. Συγκεκριμένα, είδαμε την παράσταση "Τι ζούμε;" και ήταν απίθανη. Οι ηθοποιοί ταλαντούχοι, νέοι και πολύ ορεξάτοι σατιρίζουν την επικαιρότητα και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις από τα γέλια. Αλληλεπιδρούν με το κοινό και έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Αξίζει να τη δείτε.
Iosif Kapellas
17/01/2018
  Ωραίος χώρος. Παρακολουθήσαμε την παράσταση του Λάμπρου Φισφή "΄Τι Ζούμε". Όχι ακριβώς αυτό που περιμέναμε, ακολουθώντας το Λάμπρο στο YouTube, αλλα γελάσαμε πάρα πολύ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την παράσταση.

Αλέξης Ζορμπάς

Μουσικοθεατρικό (2 ώρες)
Ο "Αλέξης Ζορμπάς", ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε στη μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, όπου και...

Μουσικές Εποχές

Παιδικό Μουσική (45 λεπτά)
έως 1/4
Ο πρώτος μουσικός ρυθμός που άκουσαν ποτέ ήταν η καρδιά της μαμάς τους. Και τους άρεσε πολύ. Την επιβράβευσαν, μάλιστα, με...

Τι ζούμε;

Κωμωδία (2 ώρες)
Τον αγαπήσαμε μέσα από τις sold out stand up παραστάσεις του, από τα ευρηματικά κωμικά βίντεο που ανεβάζει τακτικά στο κανάλι...