Βέμπο

Καρόλου 18
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5221767
4,6 από 71 αξιολογήσεις
4,3
Georgia Kokota
19/12/2018
  Το θέατρο Βέμπο, σχεδόν ιστορικό με παρουσία στη καλλιτεχνική ζωή της Αθήνας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έμεινε αρκετό καιρό κλειστό για να επιστρέψει ανανεωμένο με αναπαυτικά καθίσματα, κάτι που δεν βρίσκεις στις μοντέρνες θεατρικές σκηνές, σκηνή με μεγάλο βάθος καθώς και πλαϊνούς τοίχους που αξιοποιούνται κατά καιρούς στις παραστάσεις. Βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο δηλαδή, ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό ( ούτε 5 λεπτά με τα πόδια). Κάθε χρόνο ανεβάζει μεγάλες παραγωγές.
Xenia Sav
05/12/2018
  Ηρθαμε με το ειδικό σχολείο στο οποίο εργάζομαι να παρακολουθήσουμε τον Τρελαντώνη. Οι ηθοποιοί και όλη η παράσταση ήταν υπέροχα. Οι μαθητές μας το χάρηκαν πολύ! Δυστυχώς οι διάδρομοι ήταν πολύ στενοί, τα καρότσια δεν χωρούσαν να περάσουν στην πρώτη σειρά, που διεκδικήσαμε μετά από πολύωρη συζήτηση με το προσωπικό, και η εξωτερική ράμπα ήταν τρομερά μικρή. Είχαμε αρκετή βοήθεια στη μεταφορά από μια γλυκύτατη υπάλληλο του θεάτρου, αλλά η συνολική εμπειρία με τον χώρο και το προσωπικό μας άφησε απογοητευμένους. Είναι τρομερά δυσπρόσιτο για άτομα με αναπηρία.
Χρήστος Τριανταφυλλίδης
28/12/2018
  Ο χώρος υποδοχής χρειάζεται ανακαίνιση. Οι μπροστά θέσεις αρκετά αγχωτικες και χωρίς μεγάλη ορατότητα. Κλείσαμε τις θέσεις on line και δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Η παράσταση αρκετά καλή.
Maria Antonopoulou
17/10/2018
  Μακρυκωσταιοι και Κοντογιωργηδες. Μια διασκευή του έργου! Αν και τελική πρόβα, ήταν όλοι υπέροχοι! Γέλασα πολύ! Η μικρή τσελιγκοπουλα, αποκάλυψη! Ο μπαμπάς του γαμπρού, υπέροχος ηθοποιος όπως παντα! Ο Τσιμιτσέλης, λιιιιιιγο μαγκωμενος! Η μαμά της τσελιγκοπουλας ( που έπαιζε κ την αδερφή της) ΥΠΕΡΟΧΗ! Δεν την είχα ξαναδεί στο θεατρο, μόνο στην Ελένη στην tv. Σε γενικές γραμμές, πάρα πολύ καλό καστ ηθοποιών! Θα γελάσετε με την ψυχή σας! Όχι μικρά παιδιά όμως! Λίγο η γλώσσα ξεφεύγει!
Τασος Κορκολης
06/01/2019
  Ένα μικρό θέμα με το πάρκινγκ το έχει.. Μετά αξίζει 4

Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες

Κωμωδία (2 ώρες)
έως 21/4
Στην ξεκαρδιστική κωμωδία με θέμα το χούι του διχασμού, οι συγγραφείς σατιρίζουν και ανατρέπουν την πόλωση, που ταλαιπωρεί αιώνες τώρα τους...

Τρελαντώνης

Παιδικό
Ο Αντώνης, η Πουλουδιά, η Αλεξάνδρα, κι ο μικρός Αλέξανδρος περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Καστέλα και την Κηφισιά, φιλοξενούμενοι...