Βέμπο

Καρόλου 18
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5221767
4,6 από 58 αξιολογήσεις
4,4
Maria Florou
01/03/2018
  Πολύ ωραίες παραστάσεις και φέτος! ξεχωρίσαμε την παράσταση "Αλέξης Ζορμπάς" και "Τι ζούμε;". Θα πρέπει μόνο να προσέξουν ότι κάποιες φορές αν έχει κόσμο στην είσοδο του θεάτρου και συνομιλούν, οι ομιλίες ακούγονται στον εξώστη. Καλό είναι να κλείνουν τις πόρτες.
ELISAVET PAPAGEORGIOU
02/02/2018
  Μια πολύ ωραία παράσταση στο θέατρο "Βέμπο". Το θέατρο καθαρό,με αναπαυτικά καθίσματα, ευρύχωρο με καλή ακουστική, με parking δίπλα ( χρέωση 5€ όσο διαρκεί η παράσταση).( Έχεις και την ευκαιρία , όσο περιμένεις το αυτοκίνητό σου ,να δεις κι από κοντά τους αγαπημένους σου ηθοποιούς που το χρησιμοποιούν.) Η παράσταση πολύ καλή, ιδίως ο Γρηγόρης Βαλτινός με τη χαρακτηριστική γλυκύτητά του ,τη ζωτικότητα και την ενέργεια που απαιτούσε ο ρόλος του, μου θύμισε τον Anthony Quinn, στην ομώνυμη ταινία.
GM Poseidon Hotel
04/04/2018
  Παιδική σκηνή μόνο βρέφη μαμάδες μπαμπάδες και ακόμα λιγότεροι παππούδες και γιαγιαδες😏😏 Μία ώρα και κάτι η παράσταση αλλά τα μωρά εκεί καθηλωμένα😀😁
Katerina Spiropoulou
18/04/2018
  Τέλειο! Για όλη την οικογένεια είχα πάρει και τα δύο παιδιά μου ηλικίας 6 και 11 και περάσανε όμορφα δεν βαρέθηκαν ούτε για μια στιγμή
Emmanouela Theodoraki
03/01/2018
  Το θέατρο είναι πολύ προσεγμένο και έχει άνετα καθίσματα. Καθίσαμε σε πλαινες θέσεις στην πλατεία και η θέα ήταν καλή. Βρίσκεις πάρκινγκ στην περιοχή και είναι και δίπλα στο μετρό. Είδαμε την παράσταση Ζορμπάς και μας άρεσε πολύ! 22 ηθοποιοί με εξαιρετικές ερμηνείες! Τα σκηνικά ωραία και ο ήχος επίσης καλός. Συγχαρητήρια!
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.