Βεάκη

Στουρνάρη 32
Ομόνοια
Τηλ. 210 5223522
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το θέατρο και τις παραστάσεις του.
4,3
Έλβα Χατζηδάκη
13/03/2019
  ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ....ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ...ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΘΟΠΟΙΟ... ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ...ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ...ΟΛΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ..ΜΠΡΑΒΟ..!!! ΜΠΡΑΒΟ..!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
Stavros Stavros
19/01/2019
  Ωραία αίθουσα, με καλή κλήση ώστε να βλέπουν καλά οι περισσότεροι. Τα καθίσματα των 3-4 πρώτων σειρών πιστεύω όμως δεν θα βλέπουν τόσο καλά λόγο τις ψιλής σκηνής και της πολύ μικρής κλήσης που έχει σε εκείνο το σημείο! Τα καθίσματα κλασικά όπως και στα περισσότερα θέατρα της αρκετά παλιά και με αρκετά στενό χώρο για τα πόδια, εάν είσαι πάνω από 1,80 είναι πολύ άβολα. Το φουαγιέ αρκετά ευρύχωρο και άνετο, το μπαρ με καλές τιμές και ευγενικό προσωπικό.
ΠΑΝΟΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
15/01/2019
  Η παράσταση ήταν φανταστική (Λωξάντρα).Θα ήθελα όμως να εκφράσω ένα μεγάλο παράπονο για το θέατρο ως κατασκευή.Δυστυχως οι θέσεις επάνω στον εξώστη είναι επιεικως απαράδεκτες.Μονο η πρώτη κ δεύτερη σειρά έχουν οπτική επαφή με την σκηνή.Εμεις που καθόμασταν πιο πίσω έπρεπε να στριφογυρναμε για να δούμε για λίγο τους ηθοποιούς.Εαν δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αυτό καλύτερα να της καταργήσουν.
Eleni Panagiotara
18/03/2019
  Πολύ καλή δουλειά σε ένα αξιόλογο έργο σωστή απόδοση για θεατρική παράσταση εξαιρετική η κυρία Τσαλιγοπουλου
Ti-na T.
11/03/2019
  Πολύ ωραίο θέατρο, εξαιρετική ακουστική και μπορείς να δεις σχεδόν από κάθε σημείο της πλατείας. Ευγενικό πολύ και το προσωπικό του θεάτρου από το κυλικείο μέχρι τους ταξιθετες!

Λωξάντρα

Κοινωνικό
έως 21/4
Στη σκηνή του εκ βάθρων ανακαινισμένου ιστορικού θεάτρου Βεάκη, ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα),...