Θησείον

Τουρναβίτου 7
Ψυρρή
Τηλ. 210 3255444
4,7 από 60 αξιολογήσεις
4,3
Giovana Fotopoulou
13/05/2018
  Ιδιαίτερος και πολύ όμορφος θεατρικός χώρος με εξαιρετικές παραστάσεις και φέτος. Το μόνο πρόβλημα είναι η ηχομόνωση, καθώς οι εξωτερικοί ήχοι εισβάλλουν συχνά και χαλούν την ακουστική. Αυτό αν βελτιωθεί (π.χ. η πόρτα στο πλάι των καθισμάτων θέλει αλλαγή με κάποια που προφυλάσσει από αέρα και θόρυβο), τότε θα είναι άψογα.
Fotis Perris
04/02/2018
  Ένας όμορφα διακοσμημένος χώρος, λιτός αλλά πολύ λειτουργικός με τους ηθοποιούς να παίζουν ακριβώς μπροστά στους θεατές κάνοντάς τους να νιώθουν πως συμμετέχουν κι αυτοί στο έργο. Η τοποθεσία του θεάτρου είναι πολύ καλή, μιας και μετά την παράσταση οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν σε ένα καφέ, μπαράκι ή εστιατόριο από τα τόσα που αφθονούν στον παρακείμενο πεζόδρομο της Αδριανού. Η παράσταση, τώρα, ήταν εξαιρετική. Πιστεύω πως όλα τα μέλη του θιάσου έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό αποδίδοντας, θεωρώ, όσο καλύτερα μπορούσαν τη "λυσσασμένη γάτα".
Στεφανος Ειρηνη
03/03/2018
  Ωραίο μικρό θέατρο με καινούργιο εξοπλισμό (φώτα, καθίσματα) και πολύ κοντά στο σταθμό του τραινου στο Θησείο. Καλή οπτική όραση για όλους τους θεατές με τα υπερυψωμενα καθίσματα.
Demis Syros
22/01/2018
  Άρτια διαμορφωμένος χώρος και όλα υπέρ το δέον ικανοποιητικά. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι προκειμένου να παρακολουθήσω βραδινή παράσταση, χρειάστηκε να περιμένω έξω στο δρόμο μέχρι να τελειώσει η προηγούμενη παράσταση.
Κώστας Αποστολίδης
21/02/2018
  Αν αργήσεις έστω και λίγο, μπορεί να γίνεις ... δρώμενο! Από την είσοδο μπαίνεις στη σκηνή! Ενδιαφέρων χώρος.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.