Θέατρο Βράχων

Βύρωνας
Βύρωνας
Τηλ. 210 7609350
4,4 από 988 αξιολογήσεις
4,4
Αλεξάνδρα Πανίδου
08/06/2018
  Φιλοξενεί πολύ ωραίες παραστάσεις. Όπως η συναυλία του σπουδαίου Μικρούτσικου χθες και σήμερα. Γι'αυτό και μαζεύει τόσο πολύ κόσμο. Άρα, και ο Δήμος μαζεύει λεφτά. Χρόνια τώρα. Ναι, αλλά όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορούσαν να φιάξουν λίγο το πάρκινγκ? Να το οργανώσουν λίγο, που ψάχνεις μέσα στο σκοτάδι (εσύ και χιλιάδες άλλοι) να βρεις το αυτοκίνητό σου γιατί δεν υπάρχουν ούτε αριθμητικές ενδείξεις, ούτε φως ούτε προσωπικό να σε κατευθύνει? Κι αυτά τα καθίσματα... Μετά από τόσα χρόνια εισπράξεων πρέπει να παραμένουν ακόμα σανίδια? Και τέλος, γιατί ενώ το θέατρο έχει ορισμένη χωρητικότητα, κόβονται μονίμως υπεράριθμα εισιτήρια? Πού θα κάτσει ο κόσμος? Μετά μας κάνει εντύπωση που κάθονται στις σκάλες ανάμεσα στις κερκίδες και, ξαφνικά, θυμόμαστε την "ασφάλεια". Μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να λογοδοτήσετε γι'αυτήν. Κύριοι του Δήμου, δεν μπορεί να σας "ξελασπώνουν" μόνο οι καλλιτέχνες. Κάτι πρέπει να κάνετε κι εσείς.
MARIA ELENI ATHANASAKOU
25/06/2018
  Επισκεφτήκαμε το θέατρο βράχων για τη συναυλία του Πορτοκάλογλου στις 21/06. 1ον, είχαν κοπεί πάρα πολλά εισιτήρια και ο κόσμος είχε καλύψει όλες τις σκάλες και υπήρχαν ακόμα καμμιά 70-80 άτομα όρθια κάτω! Αν είναι δυνατόν! Το χειρότερο όμως ήταν ότι είχαμε βάλει το αυτοκίνητο στο τελευταίο πάρκιν στο σκοτάδι και μας σπάσανε το τζάμι! Οπωσδήποτε πρέπει να μπει ένας στοιχειώδης φωτισμός και άνθρωπος να επιβλέπει!
Mina Riga
28/06/2018
  Πολύ ωραίες συναυλίες αλλά στις πολύ μεγάλες υπάρχει πρόβλημα στο να φτάσεις νε αυτοκίνητο
Evangelos Tzougouloglou
09/06/2018
  Εξαιρετική συναυλία με αυξημένη συγκίνηση η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου. Ο Μέραντζας με την "δικοπη ζωή" ο Μήτσιας με την "πυρογα" ο Νταλάρας με το "Ανεμολογιο" η Αλεξίου με την "Ελένη" ο Παπακωνσταντινου με το "Βάστα δε φίλε γερά" ο Πασχάλης, ο Κότσιρας, ο Θωμαιδης και πρωτίστως ο ίδιος ο Θάνος Μικρούτσικος μας ταξιδεύσαν σε μια συναυλία συναισθημάτων αναμνήσεων και ελπίδας." Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφαλα νεκροθάφτη". Μια συναυλία που θα μιλάμε για χρόνια. Ο χώρος ήταν ακατάλληλος για το πλήθος του κόσμου.
panos vittorakis
31/05/2018
  Κάνει προπόνηση ο Παναγιώτης μας, με την "Ολυμπιάδα Υμηττού". Πέρα απ' αυτό όμως, είναι ένα στάδιο που μπορεί να πάει ο καθένας να τρέξει/προπονηθεί στο στίβο του, να ξεκουραστεί/περιμένει το πιτσιρίκι του στο κυλικείο (βραδάκι συχνά ψήνουν και καλαμάκια στα κάρβουνα) ή να παίξει μπαλίτσα στο χορτάρι όταν δεν έχει προπόνηση κάποιο τμήμα ομάδας ή στο χώμα δίπλα στο στάδιο.Έχει κ ένα γήπεδο τένις (αλλά δεν ξέρω διαθεσιμότητα κ ώρες που είναι ανοιχτό) Υ.Γ. Σίγουρα ο Δήμος θα μπορούσε να αλλάξει το στίβο -που σε πολλά μέρη είναι φθαρμένος- κ να καλυτερεύσει σε πολλά σημεία το χώρο (π.χ. με όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, μια παιδική χαρά κ.ά.)

Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» 2017

7 Ιουνίου έως 16 Σεπτεμβρίου
Πρόγραμμα
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Βόγλη, μια σημαντική προσωπικότητα του θεάτρου και κινηματογράφου, που υπήρξε δημότης Βύρωνα, ανήσυχος και δραστήριος πολίτης. Στη μνήμη του θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στην καλλιτεχνική του πορεία από το ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι του δήμου Βύρωνα.