Θέατρο Βράχων

Βύρωνας
Βύρωνας
Τηλ. 210 7609350
4,4 από 1385 αξιολογήσεις
4,4
Sofia Sigala
12/09/2018
  Έχει τεράστιο χώρο στάθμευσης και μάλιστα δωρεάν. Αλλά και μέσα να μην θέλεις να αφήσεις το αυτοκίνητό σου υπάρχουν γύρω και έξω απο τον χώρο του θεάτρου δρομάκια για να παρκάρεις ώστε να φύγεις πιο γρήγορα μετά την συναυλία. Τα βράχια που τα βλέπεις πάνω απο το κεφάλι σου να στέκονται αυστηρά σου δημιουργεί μια αίσθηση οτι είσαι εκτός Αττικής. Απλά σε κάποιο άλλο μέρος. Ήταν μαγεία.
Panagiotis Lazaris
13/10/2018
  Όμορφο υπαίθριο θέατρο σε κοντινή απόσταση από το κέντρο με εύκολη πρόσβαση. Έχω παρακολουθήσει αρχαίες τραγωδίες αλλά και συναυλίες σε αυτόν το χώρο. Ο τεραστιος βράχος ακριβώς μπροστά από την κερκίδα παίζει το ρόλο σκηνικού.
George Laggas
21/09/2018
  Ωραία τοποθεσία μεγάλο παρκινγκ αν και χωμάτινο καλή εξυπηρέτηση στα μπάρ. Χρειάζεται βελτίωση στη διαδικασία ελέγχου των εισητηρίων κατα την είσοδο και ωποσδήποτε στον αριθμό των εκδιδόμενων εισητηριων σε σχεση με τη χωρητικότητα.Δ Δεν επιτρεπεται να καταλαμβάνονται ολοι οι διάδρομοι απο θεατές.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
30/09/2018
  ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΟΡΙΟ
Κωνσταντίνος Λάντζης
04/10/2018
  Ολα τελεια! αλλα δεν υπαρχουν εισητηρια με τιμη προπωλησης στον κισε τις προηγουμενες μερες παρολο που το διαφημιζεται.μην το διαφημιζεται στα site αμα δεν υπαρχουν.

Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» 2017

7 Ιουνίου έως 16 Σεπτεμβρίου
Πρόγραμμα
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Βόγλη, μια σημαντική προσωπικότητα του θεάτρου και κινηματογράφου, που υπήρξε δημότης Βύρωνα, ανήσυχος και δραστήριος πολίτης. Στη μνήμη του θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στην καλλιτεχνική του πορεία από το ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι του δήμου Βύρωνα.