Θέατρο Βράχων

Βύρωνας
Βύρωνας
Τηλ. 210 7609350
4,4 από 1002 αξιολογήσεις
4,4
Fotis Perris
13/01/2018
  Ωραίος χώρος, πολύ επιμελημένος. Ανεβάζει εξαιρετικές παραστάσεις, σχεδόν όλες όσες ανεβαίνουν στους υπαίθριους καλοκαιρινούς χώρους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι πολύ καλές, η απόσταση των κερκίδων από τη σκηνή είναι όσο πρέπει, ώστε ο θεατής να έχει τη δυνατότητα να χαίρεται ακόμη και τις πιο ανεπαίσθητες εκφράσεις των ηθοποιών. Όσον αφορά στη στάθμευση, αυτό είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να απασχολεί τον επισκέπτη-θεατή, αφού διατίθεται δωρεάν μια τεράστια έκταση για αυτόν τον σκοπό.
Christos Lepesiotis
26/04/2018
  Ενα απο τα καλυτερα καλοκαιρινα θεατρα.
Κωστας Παρασκεύοπουλος
22/01/2018
  Πολύ καλό στάδιο για άσκηση, όλες τις ώρες τις μέρας... Επιβλητική ομορφιά από τους βράχους και ήσυχο, χωρίς πολύ κόσμο. Ιδίως όταν έχει συναυλίες η αίσθηση στο να αθλεισαι είναι πραγματικά μαγευτική....
Ηλιας Καραβιδας
05/02/2018
  Καταπληκτικό μέρος για να πας να δεις μια συναυλία μια θεατρική παράσταση είναι ότι πρέπει, έχει κυλικείο Και διαθέτει και τουαλέτες εκεί είναι λίγο το θέμα το ότι είναι λίγο βρώμικα.
Ελένη Καραθανάση
06/03/2018
  Ατμοσφαιρικο γηπεδο λογω των βραχων. Πολυ καλο για τρεξιμο, αν εξαιρεσω τον αερα οταν φυσαει.

Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» 2017

7 Ιουνίου έως 16 Σεπτεμβρίου
Πρόγραμμα
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Βόγλη, μια σημαντική προσωπικότητα του θεάτρου και κινηματογράφου, που υπήρξε δημότης Βύρωνα, ανήσυχος και δραστήριος πολίτης. Στη μνήμη του θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στην καλλιτεχνική του πορεία από το ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι του δήμου Βύρωνα.