Θέατρο Βράχων

Βύρωνας
Βύρωνας
Τηλ. 210 7609350
4,4 από 1405 αξιολογήσεις
4,3
Sofia Sigala
12/09/2018
  Έχει τεράστιο χώρο στάθμευσης και μάλιστα δωρεάν. Αλλά και μέσα να μην θέλεις να αφήσεις το αυτοκίνητό σου υπάρχουν γύρω και έξω απο τον χώρο του θεάτρου δρομάκια για να παρκάρεις ώστε να φύγεις πιο γρήγορα μετά την συναυλία. Τα βράχια που τα βλέπεις πάνω απο το κεφάλι σου να στέκονται αυστηρά σου δημιουργεί μια αίσθηση οτι είσαι εκτός Αττικής. Απλά σε κάποιο άλλο μέρος. Ήταν μαγεία.
George Laggas
21/09/2018
  Ωραία τοποθεσία μεγάλο παρκινγκ αν και χωμάτινο καλή εξυπηρέτηση στα μπάρ. Χρειάζεται βελτίωση στη διαδικασία ελέγχου των εισητηρίων κατα την είσοδο και ωποσδήποτε στον αριθμό των εκδιδόμενων εισητηριων σε σχεση με τη χωρητικότητα.Δ Δεν επιτρεπεται να καταλαμβάνονται ολοι οι διάδρομοι απο θεατές.
Arhontiko Irini
15/09/2018
  Πολύ ωραίο το θέατρο βράχων στον Βύρωνα,με μεγάλη χωρητικότητα και πολύ καλή ορατότητα και ακουστικη.Διαθετει πολυ μεγαλο χωρο στάθμευσης!!!Μας αρεσε πολύ,όπως μας άρεσε πολύ και η περιοχή του Βύρωνα Αθήνα!!!
Γιωργος Παπαδοπουλος
05/09/2018
  Όμορφη τοποθεσία για θεατρικές και συναυλιακές παραστάσεις. Θέσεις σε κακή κατάσταση, απουσία καθισμάτων. Καμία μέριμνα για την διατήρηση οδών διαφυγής την ώρα των συναυλιών στις θέσεις των κερκίδων ή στον αριθμό των καθήμενων. Όποιος και όσοι προλάβουν.
pagratios papadopoulos
22/07/2018
  Ωραια πατασταση .... δυστυχως μας ειχανε ορθιους για πολλη ωρα μεχρι να ανοιξουν τις θυρες και καθυστερησε η εναρξη

Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» 2017

7 Ιουνίου έως 16 Σεπτεμβρίου
Πρόγραμμα
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Βόγλη, μια σημαντική προσωπικότητα του θεάτρου και κινηματογράφου, που υπήρξε δημότης Βύρωνα, ανήσυχος και δραστήριος πολίτης. Στη μνήμη του θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στην καλλιτεχνική του πορεία από το ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι του δήμου Βύρωνα.