Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Λεωφ. Συγγρού 107
Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9005800
4,5 από 4646 αξιολογήσεις
4,7
maria avramidou
01/04/2018
  Ένας πολύ σημαντικός χώρος για την Τέχνη και όχι μόνο αυτό, πραγματική Στέγη για κάθε ηλικία που ενδιαφέρεται για την σύγχρονη τέχνη εικαστική θεατρική ή χορού.Για όλες τις ηλικίες.Οι παραστάσεις που φέρνει εφάμιλλες των ξένων. Ο μόνος ενδοιασμος είναι το δυσεύρετο παρκάρισμα. Αξίζει στην Στέγη ένας άλλος χώρο ς να αναδειχθεί όλο το κτίριο αλλά και η όψη του αρχιτεκτονικά καθώς και οι εξωτερικές εικαστικές αναφορές που φιλοξενεί, όπως τα υπέροχα γλυπτά που την διακοσμούν και χάνονται στη κίνηση την ταχύτητα και το θόρυβο της Συγγρού.
Demy Rintzi
20/05/2018
  Το επισκεφθήκαμε λόγω του big bang festival που αφορούσε σε μουσικές παραστάσεις για παιδιά. Ενδιαφέρουσες οι παραστάσεις και οι χώροι άνετοι. Αρνητικό ήταν το ότι με τόσα παιδιά δεν είχαν προνοήσει να εφοδιάσουν κατάλληλα την καντίνα με φαγώσιμα.
GEORGE SOTIRO!POULOS
03/03/2018
  Η ζεστή υποδοχή και η προσεγμένη ατμόσφαιρα απο τα ατού του χώρου.Πάντα ψαγμένες παραστάσεις.Όσες φορές επισκεφθήκαμε τον χώρο η ποιότητα υπηρεσιών υψηλή.Αν και βρίσκαμε πάρκινγκ στον πίσω δρόμο εύκολα, υπάρχει στον ίδιο χώρο το citizen parking.
Konstantinos Bakogiannis
12/05/2018
  Ένας από τους λίγους χώρους στην Αθήνα που προβάλλει σύγχρονες δημιουργίες. Φέρνει καλές παραγωγες από το εξωτερικό. Καλές τιμές εισιτηρίων.
Despoina Oik
04/03/2018
  Το αφιερωμα στον Μαη του '68 σκετη απογοητευση. Υποτονικα δρωμενα , εξεζητημενη εως αχρωμη ατμοσφαιρα. Κριμα...
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.