Προσκήνιο

Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη
Πλατεία Βικτωρίας
Τηλ. 210 8256838
4,7 από 118 αξιολογήσεις
4,3
Nik Papajohn
17/03/2019
  Είδαμε και εμείς το υπάρχει και φιλότιμο, οι ηθοποιοί όλοι έπαιζαν με ζήλο το ρόλο τους και παρείχαν το κωμικό και ψυχαγωγικό στοιχείο που υπόσχονται. πραγματι η ακουστική σε όλο το θέατρο είναι καλή,πράγμα που παρατηρήσαμε επειδή αλλάξαμε 2 φορες θέσεις από κάτω προς τα πάνω για καλύτερη οπτική. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν μια παράσταση χωρίς υπερπολυτελειες και να περάσουν ένα όμορφο ψυχαγωγικό βράδυ, ειδικά για ζευγάρια.
Nikos k
12/01/2019
  Μικρό θεατράκι στην πλατεία Βάθη. Αμφιθεατρικό που μπορείς να δεις και να ακούσεις από όποιο σημείο και να κάθεσαι.Γίνεσαι ένα με τους ηθοποιούς.Ειδα το "υπάρχει και φιλότιμο" με τον Γιαννη Μπεζο και ήταν κάτι παραπάνω από συμπαθητική η παράσταση με σημεία και ατάκες που βάζανε πολύ γέλιο.Θα έπαιρνε μεγαλύτερο βαθμό αν δεν ήταν στην περιοχή που είναι.Παρκιγκ δεν υπάρχει αλλά παραδόξως βρίσκεις στους γύρω δρόμους.Μεγάλο ελάττωμα η μία και μοναδική τουαλέτα που υπάρχει και μπορεί να σε κάνει να περιμένεις αρκετά. Τιμές οι γνωστές.20 € το κάθε εισιτήριο.
nikolia savvopoulou
19/02/2019
  Είδαμε το Υπάρχει και Φιλότιμο. Η παράσταση ήταν καλή, ο Μπεζος είναι πολύ καλός στην κωμωδία όπως πάντα. Ωστόσο, οι σκηνές ήταν αισθητά μειωμένες με αποτέλεσμα η παράσταση να είναι πολύ μικρή σε σύγκριση με την τιμή του εισιτηρίου 20ευρω ! Η Λαμπρογιαννη δε με ενθουσίασε τόσο όσο στους Γαμπρούς της Ευτυχίας που ήταν εξαιρετική
thimios dimitropoulos
02/12/2018
  Θεατρο μικρο με θαυμασια οπτικη και ακουστικη . Παρκινκγ φθηνα (5€) σχεδον κολλητα, μην παρκάρετε μακρια ειναι δυσκολη περιοχη. Η παράσταση ( υπάρχει και φιλοτιμο) φαίνεται μικρη σε διάρκεια σε σχεση με αλλα θέατρα, αλλα δεν ξεφεύγει απο το πρωτότυπο σε υποθεση και διαλογους και δεν κανει καθολου κοιλιά. Θεωρώ οτι υπάρχει θεατρικότητα στους ρολους και στην σκηνοθεσια και γρηγορα καποιος αντιλαμβάνεται οτι παρακολουθεί μια ποιοτικη παρασταση. Στα μειον το άγχος που εχουν με τα παιδιά στις πρωτες σειρες ( θόρυβος παλαμακια) και οι πρωταγωνιστές που φευγουν χωρίς να χαιρετήσουν. Θα το συνιστούσα για πανω απο 15 ετων καθως ξεφεύγει απο τις τυπικές κωμωδίες και περνα ισως λιγο πιο σοβαρα καποια μυνήματα.
kostas Patouchas
09/02/2019
  Εύκολο στην πρόσβαση μικρό και αρα φιλικό Ηθοποιοί με πείρα Πολιτικού και η έγκυος να βγει στο πέρας παράστασης με ένα μωρό στην αγκαλιά !!! Θα ήταν Φοβερο! Μπέζος πολύ ενεργητικός για την ηλικία του και πιστευτός!!!! Εάν ήταν και στην Βουλή θα τον απολαμβάναμε υπέροχα μαζί με όλα αυτά τα Όντα που υπηρετούν το Απίστευτο Ελληνικό Σύστημα!!!

Υπάρχει και φιλότιμο

Κωμωδία
έως 31/3
Το θέατρο Προσκήνιο, με μόνιμο προσανατολισμό στο καλό λαϊκό θέατρο, θα παρουσιάσει την κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου «Υπάρχει...