Πόρτα

Λεωφ. Μεσογείων 59
Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 7711333
4,8 από 85 αξιολογήσεις
4,5
Anita Dedgjoni
09/03/2018
  Ενα αστερι μονο για τους ηθοποιούς που παίξανε εξαιρετικά στην παράσταση"Μουσική Και Φιλοι" αλλα η αίθουσα ηταν μεσα στην σκόνη ηταν απαράδεκτο οτι τα παιδια προνηπιου και νηπίου πριν απο την παράσταση κάθισαν στο πατωμα που ηταν βρωμικο Κοντά στις τουαλέτες Για το κολατσιό τούς ...όταν ανεβάζουν ένα έργο Για μικρά παιδιά ΤΟ θέατρο τουλάχιστον Πρέπει να έχει χώρους υποδοχής Για ΝΑ φάνε ΤΟ φαγητό τούς τα παιδιά...Δεν είμαστε ούτε από Κίνα ΝΑ φάνε στο πάτωμα ούτε τρίτο κοσμική χώρα...!!!!
βιβιαν παπαμιχαηλ
09/03/2018
  Είδαμε την παράσταση "Μουσική και φίλοι "τα αστερια είναι όλα για τους 4 ηθοποιούς και την αξιολογοτατη παρουσία τους (τα δίνουν όλα )όμως η παράσταση εχριζε σκηνικων τα οποία δεν υπήρχαν. Όσα ήταν αραδιασμενα στη σκηνή ήταν πρόχειρα και κακοφτιαγμενα. ..το έργο σώζεται λίγο από την μουσική και τα τραγούδια.
Eve Simitzi
11/01/2018
  Οι "χιονάνοι" είναι εξαιρετική παράσταση. Ενώ είναι παιδική, έχει τόσο χιούμορ και τόσο ευρηματικούς διαλόγους που την παρακολουθούν ευχάριστα και οι μεγάλοι!
Alexandra A
03/03/2018
  Είδαμε την παράσταση μουσική και φίλοι εξαιρετική παράσταση, πολύ ταλαντούχοι οι μουσικοί- ηθοποιοί δε το περιμενα αλλα ενθουσιάστηκα
Tasos Mariatos
15/01/2018
  Φοβερό θέατρο με τρομερές παραστάσεις μπράβο στην κ. Ξένια Καλογεροπούλου και στη θεατρική ομάδα πατάρι πρότζεκτ.Περασαμε ένα υπέροχο κυριακάτικο πρωινό μαζί με τα παιδιά μας
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.