Πορεία @ Victoria

Τρικόρφων 3-5
Πλατεία Βικτωρίας
Τηλ. 210 8210991
4,6 από 464 αξιολογήσεις
4,5
Ένας χρήστης του Google
03/03/2018
  ΟΥΑΟΥ ! Το Θέατρο Πειραιώς είναι ένα παλιότερο θέατρο. Στην τελευταία μου επίσκεψη είδα ένα Δράμα. Τι όμορφο και ευχάριστο δεν θα μπορούσα να εκφράσω το μυαλό μου που φυσάει με μια λέξη! Τα πιο πολύτιμα πρόσωπα μπορούν να πάνε εκεί Πέσατε ποτέ στο θέατρο Πειραιάς; Αν ναι ! Εγινε ! Ας είναι και πάλι εντάξει! Σας προτείνω Για να περάσετε μια στιγμή για να απολαύσετε όλοι σας θα πρέπει να έρθετε στο Θέατρο Πειραιά σε οποιαδήποτε ημερομηνία του μήνα fixt. Βλέπετε ξανά για ένα μεγάλο δράμα. Όταν έρχεστε στο Θέατρο Πειραιά; Γρήγορα λάβετε μια απόφαση για να συναντηθούμε μαζί εδώ. Καλή διασκέδαση!
ellie pap
24/03/2018
  Το συγκεκριμένο Θέατρο είναι δημοφιλές για τις εξαιρετικές παραγωγές και παραστάσεις του. Η τοποθεσία του Είναι σχετικά βολική Γιατί βρίσκεται κοντά στο σταθμό της Βικτώρια αλλιώς θα χρειαστεί να πληρώσουμε πάρκινγκ. Το θέατρο είναι Πολύ όμορφο, αμφιθεατρικό και η πρώτη σειρά είναι πάνω στη σκηνή. Η μεγάλη χίμαιρα και η αγριόπαπια είναι δύο παρατάσεις που απόλαυσα
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
19/01/2018
  ΩΡΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ. Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
Elli Agiannidi
21/02/2018
  'Ομορφος θεατρικός χώρος με προσεγμένες παραστάσεις που συνήθως βρίσκονται στις πιο δημοφιλείς και πετυχημένες της θεατρικής σαιζόν. Οχι τυχαία φυσικά αφού η θεατρική επιμελεια και σφραγίδα του κου Τάρλοου ξεχωρίζει πάντα για το όμορφο αποτέλεσμα και τις ξεχωριστές αποδόσεις.
Vasiliki Gkaniatsou
25/02/2018
  Πάντα ανεβάζει εξαιρετικές παραστάσεις προσεγμένες και άκρως καλιτεχνικες-θεατρικες. Σαν χώρος θεάτρου είναι ιδιαίτερα ζεστός , αμφιθεατρικος όσο χρειάζεται και βολικος για όλους . Πολύ κοντά στον ηλεκτρικό στη στάση βικτωρια
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.