Παλλάς

Βουκουρεστίου 5
Αθήνα
Τηλ. 210 3213100
4,6 από 1766 αξιολογήσεις
4,5
Chris Skida
10/11/2018
  ΈΚΛΕΙΣΑ ΕΙΣΗΤΉΡΙΟ ΓΙΑ 5 ΆΤΟΜΑ ΦΊΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΠΕΙΣΑ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΕΓΏ.. ΌΠΟΥ ΠΉΓΑ ΣΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΉ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙΣ ΜΆΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΎΡΝΗΣ..ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ Η ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΕΊΝΑΙ ΑΤΕΛΕΊΩΤΗ ΚΆΝΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΟΙΛΙΆ ΚΑΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΆΝΕ ΟΙ Κ ΓΚΑΒΟΓΙΆΝΝΗ ΚΑΙ Κ ΒΛΑΒΙΑΝΟΎ..ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΦΤΩΧΆ Η ΜΟΥΣΙΚΉ ΕΊΝΑΙ ΆΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΟΔΟ ΘΥΜΊΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΉ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΑΚΡΙΒΆ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΣΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΉΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΤΗ ΜΈΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΈΠΑΜΕ ΚΑΛΆ ΣΤΗ ΣΚΗΝΉ.. Η ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΉ ΈΓΙΝΕ ΠΟΛΎ ΠΡΌΧΕΙΡΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΘΥΜΊΖΕΙ ΜΊΑ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΉΣΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΝΑ ΔΙΑΘΈΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΜΊΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟΝ ΚΌΠΟ ΚΑΙ Ν ΑΞΊΖΕΙ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΊΤΕ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ Η ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ ΔΙΑΡΚΟΎΝ ΤΡΕΙΣΉΜΙΣΙ ΏΡΕΣ..ΚΡΊΜΑ ΠΟΛΎ ΚΡΊΜΑ.. ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΈΧΝΗ ΤΊΠΟΤΑ..
Βαρβαρα Μαλκοτση
13/11/2018
  Πολύ καλό το Παλλας. Όμως απαράδεκτη ουρά στις τουαλέτες τσιμπημένες οι τιμές στο φουαγιέ. Όσο για την παράσταση νομίζω ότι η μεταφορά στο σανίδι του έργου ήταν μάλλον αποτυχημένη πάρα τις πολύ καλές ερμηνείες ειδικά της καβογιαννη
Πέτρος Σοφικίτης
06/11/2018
  Οι μάγισσες της Σμύρνης. Μια εκπληκτική παράσταση από πολύ ωραίους ηθοποιούς. Ο κόσμος γκρινιάζει ότι δεν ήταν ατμοσφαιρικό το έργο. Μια χαρά ήταν άλλωστε δεν γίνεται να μεταφέρεις ένα βιβλίο ακριβώς σε ένα θεατρικό έργο. Κινηματογραφικα ή τηλεοπτικά είναι πολύ πιο εύκολη η μεταφορά ενός έργου. Πολύ καλή προσπάθεια από όλους. Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε.
Eleni Sexremeli
26/10/2018
  Η ΔΙΑΣΚΕΥΉ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΈΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΛΙΑΣ "Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΎΔΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΣ Τ ΑΙΡΙΑΖΕ! ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ"!.!!! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΚΛΕΒΕ, ΟΜΩΣ, Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ, Η ΕΥΘΑΛΙΑ, Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!
Georgios Raptis
08/11/2018
  Ένα πάρα πολύ ωραίο, μεγάλο αλλά και ατμοσφαιρικό θέατρο. Ενδείκνυται λόγω του μεγέθους του για μεγάλες παραστάσεις καθώς και η σκηνή του είναι αντίστοιχου μεγέθους. το μόνο μείον τα καθίσματα που είναι λίγο άβολα.

Ελληνικοί & Αγγλικοί υπέρτιτλοι στο θέατρο Παλλάς

στην κύρια βραδινή παράσταση του ΠΑΛΛΑΣ (Τετάρτη έως Κυριακή)
Ανακοίνωση
Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ Α.Ε. προσφέρουν τη δυνατότητα στους ξενόγλωσσους επισκέπτες και κατοίκους της Αθήνας αλλά και στους θεατρόφιλους με δυσκολίες ακοής να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ. Οι παραστάσεις στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ θα παρουσιάζονται εφεξής με υπέρτιτλους στην αγγλική γλώσσα. Οι υπέρτιτλοι θα εμφανίζονται και στα ελληνικά, για συνάνθρωπούς μας με προβλήματα ακοής.

Η Παναγία των Παρισίων

Παιδικό
έως 6/1
Ένα βαθιά ανθρώπινο ποίημα που θα μας ταξιδέψει στις ιστορίες του αγαθού Κουασιμόδου και της πανέμορφης Εσμεράλδας, γεμάτες από μαγεία και...

Οι μάγισσες της Σμύρνης

Κοινωνικό
έως 30/1
Σμύρνη, 1887. Η Κατίνα είναι μια φτωχή, έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα...