Παλλάς

Βουκουρεστίου 5
Αθήνα
Τηλ. 210 3213100
4,6 από 1766 αξιολογήσεις
4,6
Elia Pomoni
10/02/2019
  Παρακολουθήσαμε την παράσταση "Μάγισσες της Σμύρνης " από θέσεις στα πλαϊνά εξώστης Α' ζώνη. Το θέατρο εσωτερικά πολύ προσεγμένο , καθαρό , τα καθίσματα βελούδινα ,άνετα ,περιστρεφόμενα , σε εξαιρετική κατάσταση . Οι ταξιθετες πολύ ευγενικοί ,από την υποδοχή της εισόδου μέχρι μέσα . Η ακουστική του χώρου πολύ καλή , επίσης οι παραστάσεις έχουν παράλληλη μετάφραση στα Αγγλικά με υπερτιτλους, έτσι μπορεί να τις παρακολουθήσει και κάποιος μη Ελληνοφων. Το φουαγιέ καθαρό και περιποιημένο , το μπαρ εξυπηρετικό και γρήγορο. Μεγάλο μείον ωστόσο οι εξωφρενικά υψηλές τιμές του μπαρ , ένα ποτήρι ουίσκι στα 18€ (σερβιρισμενο σε πλαστικό ποτηράκι), ένα ποτήρι κρασί λευκό 15€. Και όλα τα προϊόντα υπερτιμολογημενα .
Konstantina Triantou
17/03/2019
  Ο χώρος είναι απο τους καλύτερους και πολυτελέστατος για να παρακολουθήσεις οποιοδήποτε θέαμα με δυο παρατηρήσεις. Θα έπρεπε να έχει περισσότερες τουαλέτες για να μην γίνεται διαδήλωση στα διαλλείματα και θα μπορούσαν τα καθίσματα να έχουν λίγο περισσότερη απόσταση μεταξύ τους. Αν έφερνε μια δυσφορία σε εμάς, δεν ξέρω πως θα νιώθουν οι δίμετροι
Maria Z
08/03/2019
  Όμορφο θέατρο με πολύ καλή ηχητική ποιότητα. Τα καθίσματα είναι αμφιθεατρικά και βλέπουν όλοι, απλά λόγω του μεγάλου μεγέθους οι πίσω θέσεις έχουν αρκετή απόσταση απ' τη σκηνή. Ανεβαίνουν πολύ ωραίες παραστάσεις και σίγουρα θα το επισκεφθώ ξανά. Καλό θα ήταν να υπάρχουν προσφορές κάποιες μέρες για τις μπροστινες θέσεις.
Gwgoss G.
23/02/2019
  Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και "αριστοκρατικά" θέατρα της πόλης. Πρόκειται για ένα ζεστό και ευρύχωρο θέατρο με άνετα καθίσματα (κατά προτίμηση εισιτήρια μέχρι την 20η σειρά). Διαθέτει και πάνω διάζωμα με πολύ καλή οπτική προς την σκηνή. Εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό. Ποικιλία από ποτά και σνακς στο μπαρ με ανεβασμένες τιμές. Πάρκινγκ δύσκολο στην περιοχή.
Γιάννης Παναγακόπουλος
21/02/2019
  Ένα υπέροχο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πλατεία Συντάγματος. Σύγχρονο, οργανωμένο και με κύρος μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε παράσταση νομίζω. Επειδή βέβαια είναι πολύ μεγάλο, είναι λογικό στις τελευταίες σειρές του θεάτρου, η ορατότητα της σκηνής να είναι κάπως δύσκολη λόγω της απόστασης για αυτό προτίμησε να κρατήσεις θέση κοντά στην σκηνή!

Ελληνικοί & Αγγλικοί υπέρτιτλοι στο θέατρο Παλλάς

στην κύρια βραδινή παράσταση του ΠΑΛΛΑΣ (Τετάρτη έως Κυριακή)
1 Νοεμβρίου 2018 Ανακοίνωση
Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ Α.Ε. προσφέρουν τη δυνατότητα στους ξενόγλωσσους επισκέπτες και κατοίκους της Αθήνας αλλά και στους θεατρόφιλους με δυσκολίες ακοής να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ. Οι παραστάσεις στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ θα παρουσιάζονται εφεξής με υπέρτιτλους στην αγγλική γλώσσα. Οι υπέρτιτλοι θα εμφανίζονται και στα ελληνικά, για συνάνθρωπούς μας με προβλήματα ακοής.

Ζητείται ψεύτης

Σάτιρα
έως 21/4
Διαχρονικό το έργο του Δημήτρη Ψαθά, δεν είναι τυχαίο που έσπασε τα όρια του χρόνου και παίχτηκε και εκτός συνόρων, σε...