Παλλάς

Βουκουρεστίου 5
Αθήνα
Τηλ. 210 3213100
4,6 από 1761 αξιολογήσεις
4,5
Ioanna Navrozidou
03/01/2019
  Ωραίο θέατρο. Ευρύχωρο. Δε νοιώθεις έγκλειστος οπως σε κάποια άλλα θέατρα. Ανάμεσα στις σειρές δεν υπάρχει αρκετός χώρος και αν είναι κάποιος λίγο ευτραφής δε θα μπορεί να περνάει ανάμεσα από θεατές εύκολα αν χρειαστεί. Θα έπρεπε παρόλα αυτά να υπάρχουν περισσότερες γυναιξειεςτουαλέτες καθώς είναι πάρα πολύς ο κόσμος. Οι κυρίες περιμένουν πάρα πολλή ώρα για τουαλέτα. Από τρόφιμα και ποτά δεν κατάφερα να δω ποικιλία, καθώς περίμενα πρώτα στις τουαλέτες και κατόπιν αυτού δεν είχα κουράγιο να περιμένω για να προμηθευτώ τρόφιμα. Είχα μαζί ένα νερό και πήρα από έξω από το θέατρο ξηρούς καρπούς ολόφρεσκους από τους κυρίους με τους πάγκους. Γενικά μου άρεσε η εμπειρία αλλά θα είμαι προετοιμασμενη καλύτερα για την επόμενη παράσταση.
Konstadinos Pap
03/01/2019
  Πήγαμε να δούμε το Μάγισσες της Σμύρνης. Οι θέσεις που μας έβαλαν είχαν τόσο άσχημη ορατότητα, με αποτέλεσμα να δούμε την μισή παράσταση αφού ειμασταν πρακτικά δίπλα στην σκηνή (παραθέτω φωτογραφία). Όταν παραπονεθήκαμε μας είπαν πως πρόκειται για λάθος του viva, το οποίο δεν αναγράφει πως οι θέσεις είναι περιορισμενης ορατότητας. Φυσικά μας είπαν πως εμείς έχουμε δίκιο και φυσικά δεν μας μετακινησαν ενώ υπήρχαν κενές θέσεις, γιατί όπως μας είπαν οι θέσεις αυτές είχαν διαφορά στην τιμή! Κρίμα γιατί είναι ένας υπέροχος χώρος που τον διευθύνουν άτομα περιορισμενης αντίληψης και ευθύνης.
Ασημένια Αγάλου Κουτσογιαννακοπούλου
31/12/2018
  Ενα απο τα μεγαλύτερα και ωραιοτερα θεατρα των Αθηνών.. Ωστόσο τα καθισματα ειναι πολυ στενά.. Δηλαδη τα γονατα σου ακουμπουν στο μπροστινό κάθισμα!! Επίσης όσοι κλεισετε για εξωστη παρτε κ κυαλια μαζι γιατι η σκηνη φαίνεται αλλα τα προσωπα των ηθοποιών με πολυ δυσκολία τα ξεχωρίζεις.. Οι μάγισσες της Σμύρνης θεωρώ ότι ηταν μια καλή προσπάθεια να μεταφερθεί στο θεατρο... Ομως παραλειπει παρα πολλα σημεια του βιβλίου.. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι σκηνοθετικα εχουν αλλάξει καποιους χαρακτήρες για να βγάλουν γελιο στο κοινο.. Θεωρω αυτο οτι ηταν λιγο μείον στην παρασταση γιατί ενιωθα σαν να την διακωμωδουσαν και χαλουσε αυτη την ωραια ατμόσφαιρα.. Κατα τα αλλα σκηνικα και κοστουμια τελεια!
nikos gerasimopoulos
03/01/2019
  ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ "ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ".ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ,ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΩΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΪΝΈΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΣΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ.ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ.
Yiovana Athanasiou
14/01/2019
  Το θέατρο υπέροχο.. όπως πάντα. Είδαμε Τις Μάγγισες της Σμύρνης και είναι ΠΑΡΑΣΤΑΣΑΡΑ!!! Το σενάριο καλογραμμένο και με όλες τις αισθήσεις να ζωντανεύουν, η σκηνοθεσία εξαιρετική, οι ηθοποιοί.. εντάξει, υπέροχοι όλοι. Οι κυρίες που κρατούν τους πρώτους ρόλους σε ταξιδεύουν πραγματικά, οι κύριοι όλοι υπέροχοι και η κοπέλα που παίζει την ξαδέλφη της Κατίνας, απόλαυση και αποκάλυψη! Γενικά μας ταξίδεψαν, κλάψαμε, γελάσαμε και περάσαμε τέλεια! Μπράβο σε όλους!!! Όποιος δεν το είδε να σπεύσει!

Ελληνικοί & Αγγλικοί υπέρτιτλοι στο θέατρο Παλλάς

στην κύρια βραδινή παράσταση του ΠΑΛΛΑΣ (Τετάρτη έως Κυριακή)
1 Νοεμβρίου 2018 Ανακοίνωση
Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ Α.Ε. προσφέρουν τη δυνατότητα στους ξενόγλωσσους επισκέπτες και κατοίκους της Αθήνας αλλά και στους θεατρόφιλους με δυσκολίες ακοής να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ. Οι παραστάσεις στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ θα παρουσιάζονται εφεξής με υπέρτιτλους στην αγγλική γλώσσα. Οι υπέρτιτλοι θα εμφανίζονται και στα ελληνικά, για συνάνθρωπούς μας με προβλήματα ακοής.

Οι μάγισσες της Σμύρνης

Κοινωνικό
έως 28/2
Σμύρνη, 1887. Η Κατίνα είναι μια φτωχή, έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα...