Παλλάς

Βουκουρεστίου 5
Αθήνα
Τηλ. 210 3213100
4,6 από 1788 αξιολογήσεις
4,5
Ένας χρήστης του Google
25/04/2018
  Σήμερα, 25.4, κατόπιν τροχαίου ατυχήματος και ενώ ήμουν μέσα στην κλινική για εξετάσεις κάλεσα στο θέατρο να ρωτήσω αν μπορώ να μεταφέρω τα εισιτήρια για άλλη μέρα λόγω των θλάσεων που έχω υποστεί και δεν μπορώ να κάτσω. Η απάντηση ήρθε άμεσα με απότομο τρόπο ότι η πολιτική είναι να μη γίνονται αλλαγές και να στείλω παρέα να δει την παράσταση απόψε αλλιώς χάνονται. Δυσανασχέτησα καθώς εξήγησα ότι θέλω να δω εγώ την παράσταση και όχι να στείλω παρέα συν ότι εφόσον το πρόβλημα είναι ιατρικό θα έπρεπε να συμμερίζονται το λόγο αλλαγής. Και πάλι η απάντηση ,γεμάτη αγένεια και ύφος, ήταν "απόδειξε μου ότι είσαι στο νοσοκομείο, κι εγώ που να ξέρω ότι λες αλήθεια"!!! Ομολογώ ότι η αναστάτωσή μου, από την κακή και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της υπαλλήλου ονόματι Λαμπρινή, ήταν πολύ μεγάλη όχι μόνο λόγω έλλειψης δικαίου αλλά πρωτίστως λόγω έλλειψης ανθρωπιάς. Η κύρια λοιπόν που εκπροσωπεί το Παλλάς αρνήθηκε να μου πει ποια είναι και μάλιστα έκλεισε τη γραμμή χωρίς να μου αλλάξει τα εισιτήρια λέγοντας με περίσσια ειρωνεία ¨κάνε μου ότι θες". Η συνέχεια έπεται καθώς το ότι θες που με προέτρεψε να της κάνω είναι τα νόμιμα προς την ίδια και το θέατρο! Λυπάμαι για την εταιρία και το ύφος των εκπροσώπων της.
Ένας χρήστης του Google
04/07/2018
  Ένα ιστορικό θέατρο της Αθήνας, απο τις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές που διαθέτει η πόλη, καλοσυντηρημένο με άνετους χώρους και διακριτική διακόσμηση. Φιλοξενεί παραστάσεις υψηλού επιπέδου με ειδίκευση στα μιούζικαλ.
Ένας χρήστης του Google
13/06/2018
  Το ωραιοτερο θεατρο της Αθηνας. Εξαιρετικη ακουστικη,φοβερος διακοσμος,εντυπωσιακοτατος. Ευγενεστατοι ταξιθετες και υπαλληλοι. Το κλιματιστικο ηταν ρυθμισμενο τοσο οσο χρειαζοταν να καθεσαι ανετα και να απολαμβανεις Εξαιρετικο.
Ένας χρήστης του Google
29/03/2018
  Πολύ ωραίος χώρος, αλλά καλό είναι να κλείσει κανείς θέσεις, όσο πιο κοντά αντέχει η τσέπη του στη σκηνή, αφού προσωπικά για να δω την Δ. Παπαδοπούλου σαν "μαντάμ Σουσού" στο πίσω μέρος της πλατείας, μάλλον χρειαζόμουν κυάλια τελικά !
Ένας χρήστης του Google
02/04/2018
  Πολύ όμορφος θεατρικός χώρος σε εύκολα προσβάσιμο σημείο της Αθήνας. Στις παιδικές θεατρικές παραστάσεις υπήρχαν και μαξιλαράκια για να βλέπουν καλύτερα στη σκηνή.

Η Παναγία των Παρισίων

Παιδικό
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 3/11
Από 3 Νοεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς μικροί και μεγάλοι θα ψυχαγωγηθούν και θα χειροκροτήσουν ένα ακόμη θεατρικό διαμάντι! Μία υπερπαραγωγή που...