Ολύμπια

Ακαδημίας 59
Αθήνα
Τηλ. 210 3711200
4,9 από 448 αξιολογήσεις
4,5
spiros kokoris
23/03/2019
  Η πρώην ιστορική έδρα της λυρικής σκηνής ύστερα αποβτην αξιέπαινη προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων,μεταμορφώθηκε σε ένα στολίδι διατηρώντας κάποια από τα αρχικά του στοιχεία!
Στελιος Μπερνιδακης
01/02/2019
  Μια ιστορική αίθουσα της Αθήνας συνδεδεμένη με το λυρικό θέατρο μιας και αποτελούσε μέχρι πρόσφατα την έδρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στα χέρια του δήμου Αθηναίων πλέον συνεχίζει την πορεία του ως Δημοτικό Θέατρο. Πλούσιο εναρκτήριο πρόγραμμα με παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Αναμένεται με ενδιαφέρον η μερική έκθεση αντικειμένων της Μαρίας Κάλλας στο φουαγιέ του θεάτρου εώς την δημιουργία μόνιμου μουσείου.
Spiros Kouloumoundras
04/02/2019
  Αξιέπαινη προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων για αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας με τη λειτουργία ενός ακόμη κλειστού χώρου που διαφορετικά θα ρήμαζε. Ο χώρος είναι ο γνωστός της Λυρικής, αν και δείχνει πλέον την ηλικία του και χρειάζεται αναβάθμιση εκ βάθρων, αρχίζοντας από τις τουαλέτες, πολλές από τις οποίες δεν έχουν τα απαραίτητα. Μια ακόμη καλή κίνηση θα ήταν η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς των εισιτηρίων που σήμερα νομίζω ότι δεν υπάρχει.
Ριτα Καψιωτη
07/01/2019
  Αυτός ο χώρος είναι μαγεία,εχει μια αύρα και σε ταξιδεύει στο όραμα όλων των μεγάλων προσωπικοτήτων που πέρασαν απο κει! Εξαιρετική επιλογή για εκδηλώσεις οπως το Γκαλά Όπερας και ελπίζω οτι θα γίνει και πάλι ο καλλιτεχνικός πνεύμονας της πόλης!
YANNIS DARREIOS
13/12/2018
  Η Ιστορια μας πιστευω!Ξαναζωντανευει σε αυτον τον μοναδικο χωρο Πολιτισμου που απο τη σκηνη του τα φωτα της οπερας της οπερετας και ολης της μουσικης ιστοριας αναψαν ξανα!Ενα Θεατρο που κοσμει την πολη..ενα Θεατρο Μουσικο διαμαντι που η λαμψη του ηταν ειναι και θα ειναι εδω να φωτιζει..να μας εμπνεει ολους μας.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.