Ωδείο Ηρώδου Αττικού - Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Ακρόπολη
Τηλ. 210 3241807
4,7 από 629 αξιολογήσεις
4,8
Miky Movsesian
09/07/2018
  Τα λογια ειναι περιττα! ΗΡΩΔΕΙΟ... Ομως βρε παιδια, μη διοργανωνετε εκδηλωσεις του "κεφιου" σε ενα τετοιο μερος, που μονο να αναπνεεις επιτρεπεται. Πηγαμε να ακουσουμε τους Calexico και ενιωθα τιμωρημενος. Μη σηκωνεστε, μη χορευετε, μην τρωτε, μην πινετε, μην μην μην... Δικιο εχουν, δε λεω, αλλα κουνιομασταν δειλα και καθιστοι επιτοπου. Δεν ακους Calexico στο μουγγο κι ακινητο.
Ριτα Καψιωτη
02/07/2018
  Το Ηρώδειο απο μόνο του εχει μια μυστική δύναμη που σε παρασύρει σε μια μοναδική εμπειρία!Το κάλεσμα του χρόνου σταματά καπου εκεί στην αρχαία Ελλάδα.Οι παραστάσεις αποκτούν μια αλλη διάσταση.Εξαιρετική ακουστική και η θέαση είναι ενδιαφέρουσα και καθαρή σε όποιο σημείο κι αν καθησει κανείς.Στα πλην εχω να σημειώσω μονο τους "κακούς " θεατές που δεν σέβονται ουτε τον χώρο ούτε τον διπλανό τους...
Klaoudatos Haris
18/06/2018
  ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού είναι αρχαίο ωδείο της ρωμαϊκής περιόδου, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλαγιά της Ακρόπολης των Αθηνών. Χτίστηκε με ταχύτατο ρυθμό με δαπάνες του Ηρώδη του Αττικού κατά τον 2ο αιώνα μ.Χ., προς τιμήν της συζύγου του Ασπασίας Αννίας Ρηγίλλης, η οποία πέθανε το 160 μ.Χ.. Ο προορισμός του οικοδομήματος ήταν κατά κύριο λόγο οι μουσικές εκδηλώσεις και για τον λόγο αυτό ονομάστηκε Ωδείο. Η ανάγκη της ανέγερσής του προέκυψε μετά την κατάρρευση του Ωδείου που είχε κτιστεί στο κέντρο της αρχαίας αγοράς της Αθήνας από τον στρατηγό του Αυγούστου, τον Αγρίππα, περί το 15 π.Χ., και εκείνο σε αντικατάσταση του ακόμα παλαιότερου Ωδείου του Περικλή, που είχε πυρπολήσει ο Σύλλας το 85 π.Χ..
Anastasia Zax
13/06/2018
  Να τονίσουμε ότι είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ, ένας τόσο σημαντικός πολιτισμικός χώρος να μην έχει μεριμνήσει να έχει εκπτωτικά εισητήρια για τις ευπαθείς ομάδες όπως άνεργοι, ΑΜΕΑ, ηλικιωμένοι άνω των 65 κλπ, όπως γίνεται πλέον αν όχι παντού, σχεδόν παντου. Εκτός από το μεγάλο μας ΗΡΩΔΕΙΟ!! ένα φοιτικό της ντροπής έχει βάλει της τάξεως απο 28 ευρώ 25 (και εννοείται μόνο άνω διάζωμα), έτσι ίσα να χουμε να κοροϊδευόμαστε. ΑΙΣΧΟΣ να το πεις;;; ΞΕΦΤΙΛΑ να το πεις;;; Τέτοιου είδους παραστάσεις είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ;; ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΛΕΣ.
Στελιος Μπερνιδακης
06/07/2018
  Κάτω από την Ακρόπολη και πάνω στον μεγαλύτερο και ομορφότερο πεζόδρομο της Ευρώπης βρίσκεται το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού . Ρωμαίο Ωδείο του 160-174 μ.χ. αποτελεί σήμερα την έδρα του Φεστιβάλ Αθηνών φιλοξενώντας κορυφαία ονόματα και μοναδικές παραστάσεις. Μετά την αναμαρμάρωση του η χωρητικότητα του είναι σήμερα 4.680 άτομα.

Πρόγραμμα Ηρώδειο 2018

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορός
Πρόγραμμα
Τι θα δούμε φέτος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Όλο το πρόγραμμα για: Όπερες - Συναυλίες - Θεατρικές παραστάσεις