Ωδείο Ηρώδου Αττικού - Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Ακρόπολη
Τηλ. 210 3241807
4,8 από 877 αξιολογήσεις
4,8
Frieda Dimouli
09/01/2019
  Παρακολούθησα κονσέρτο στις 21 Ιουν. 2018 με αφορμή την Παγκόσμια Ημερα Μουσικής. Η αναμφισβήτητη αξία του αρχαίου αυτού Ελληνικού θεάτρου στη βάση της Ακρόπολης, αποτελεί εγγύηση για τις ποιοτικές του παραστάσεις.
Film Wire
22/12/2018
  Κάθεσαι απ' έξω και θαυμάζεις το θέατρο. Λίγο πιο πάνω από την Ηρώδου Αττικού και γεμάτο μάρμαρα μαζί με μαρμάρινο πάτωμα που το δίνει άλλη αίγλη. Αρκετος κόσμος απολαμβάνει την ηρεμία του χώρου και αν έχει καλή μέρα τότε το σκηνικό γίνεται μαγικό.
Aprosarmostos 17
31/12/2018
  Μαγικός χώρος, αξέχαστες εμπειρίες. Ένα μέρος που κάθε άνθρωπος οφείλει να επισκεφθεί. Οι τιμές θα μπορούσαν να είναι λίγο χαμηλότερες.
Μύσων Χηνεύς
12/10/2018
  Πρέπει τουλάχιστον μια φορά να το επισκεφτείς.Το Ωδείο Ηρώδου του Αττικούείναι αρχαίο ωδείο της ρωμαϊκής περιόδου, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλαγιά της Ακρόπολης των Αθηνών.Χτίστηκε με ταχύτατο ρυθμό με δαπάνες του Ηρώδη του Αττικού κατά τον 2ο αιώνα μ.Χ., προς τιμήν της συζύγου του Ασπασίας Αννίας Ρηγίλλης, η οποία πέθανε το 160 μ.Χ.. Ο προορισμός του οικοδομήματος ήταν κατά κύριο λόγο οι μουσικές εκδηλώσεις και για τον λόγο αυτό ονομάστηκε Ωδείο. Η ανάγκη της ανέγερσής του προέκυψε μετά την κατάρρευση του Ωδείου που είχε κτιστεί στο κέντρο της αρχαίας αγοράς της Αθήνας από τον στρατηγό του Αυγούστου, τον Αγρίππα, περί το 15 π.Χ., και εκείνο σε αντικατάσταση του ακόμα παλαιότερου Ωδείου του Περικλή, που είχε πυρπολήσει ο Σύλλας το 85 π.Χ..
Αγγελος Αγιεκ
21/09/2018
  Απαράδεκτη συμπεριφορά υπευθύνων του Ηρωδείου!!!!!! Η μητέρα μου έχει πάρκινσον,οι υπάλληλοι του Ηρωδείου για να μας "εξυπηρετήσουν" μας είπαν να παρκάρουμε το αυτοκίνητο στον πεζόδρομο οπού υπήρχε υπάλληλος και υποτίθεται πως το Ηρώδειο είχε στη διάθεσή του 3 θέσεις πάργκινγκ.Μετά την παράσταση βρήκαμε τα αυτοκινητά μας χωρίς πινακίδες και με κλήση απο την δημοτική αστυνομία.Η διευθύντρια του Ηρωδείου κυρία Βαβαλαία αφού μας πήγαινε απο μέρα σε μέρα και τις περισσότερες φορές δεν εμφανιζόταν καν η ίδια στο τηλέφωνο παρά έβαζε υπαλλήλους της να μας παραμυθιάζουν,απο την Δευτέρα που συνέβει το γεγονός κατέληξε την Παρασκευή στις 14:30 ,παλι μέσω τρίτου, να μας ενημερώσει πως πρέπει να παμε να κάνουμε ένσταση στην αστυνομία κ ουσιαστικά δεν είχε καταφέρει τίποτα.Εν ολίγης βρεθήκαμε χωρίς να φταίμε να μείνουμε χωρις αυτοκίνητο για 10 μέρες που ήταν το πρόστιμο και ανεχθήκαμε την κοροιδία επι πέντε ημέρες ενός ανευθυνου που βρέθηκε σε θέση υπεύθυνου.Και το χειρότερο είναι πως σε κάποια απο τις σπάνιες φορές που μου έκανε την τιμή να εμφανιστεί στο τηλέφωνο προσπάθησε να μεταβιβάσει τις ευθύνες της στον υπάλληλο που έκανε το λάθος!!!!!Κυρία Βαβαλαία....οι θέσεις ευθύνης οι οποίες αντιστοιχούν και σε παχυλούς μισθούς περιλαμβάνουν την διευθετηση τέτοιων ανθρώπινων λαθών τα οποία όπως σας είπα και τηλεφωνικώς είμαι σίγουρη πως έγιναν μόνο απο καθάρη πρόθεση για εξυπηρέτηση .
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.