New Star Art Cinema

Ιουλιανού 42-46
Πλατεία Βικτωρίας
Τηλ. 210 8220008, 210 8220023
4,5 από 119 αξιολογήσεις
3,9
Dimitris Kallergis
25/06/2018
  Δεν έχω να πω ούτε ένα θετικό! Βάζω ένα αστέρι επειδή δεν μπορω να μην βάλω καθόλου! Κρίνω σαν θέατρο, (έπαιξα και παρακολούθησα). Κακός ήχος, όχι κλιματισμός. Ανεμιστήρες ανοιχτοί στο φούλ, με ΚΑΚΟ ΗΧΟ. Μη σεβασμός από κανέναν! Ευτυχώς είχε νερά και πατατάκια στο κυλικείο! Μεγάλος χώρος που δυστυχώς δεν έχεις τι να τον κάνεις, γιατί οι παροχές είναι οικτρές!
John Bas
03/05/2018
  Πολύ δύσκολο το παρκάρισμα, όχι και η πιο φιλόξενη περιοχή αν η ταινία τελειώσει αργά..Στα του σινεμά τώρα: όλα εκ διαμέτρου αντίθετα της ποιότητας των ταινιών που προβάλλονται. Έχω πάει 2 φορές(δεν πρόκειται να το επαναλάβω) και τις 2 η ταινία ξεκίνησε με μισάωρη περίπου καθυστέρηση. Εισιτήρια χωρίς αρίθμηση, η οθόνη ξεκινά σχεδόν από το ύψος του πατώματος, οπότε, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενη κριτική, μαζί με την ταινία παρατηρούμε και την κόμμωση των μπροστινών θεατών. Τιμή στα 7 ευρώ, απαράδεκτη για τις παροχές. Το χειμώνα η αίθουσα είχε περισσότερο κρύο και από έξω. Κερασάκι στην τούρτα η αγενής συμπεριφορά των υπεύθυνων, γενικότερα κανένας σεβασμός προς τον θεατή.
Petros Vasileiou
12/05/2018
  Απαράδεκτος χώρος και συμπεριφορά..καλύτερα πηγαίνετε σε κάποιο άλλο σινεμά, που εκτιμά τους θεατές που πληρώνουν για να δουν την ταινία ή περιμένετε να βγει σε DVD.
ΑΘηνα Νικολετατου
08/01/2018
  Δεν πρόλαβα να μπω στο θέατρο κι έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Μπορώ να πω όμως ότι για κάποιους που προάγουν πολιτισμό το να περιμένει μία οικογένεια έξω από μία κλειστή πόρτα όταν έχει κράτηση για να δει την παράσταση και κανείς δεν την ενημερώνει για την ακύρωση της παράστασης είναι τουλάχιστον ντροπή.Το να προσπαθείς να κατηγορήσεις άλλους και να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και ανήθικο.Μία συγνώμη θα ήταν αποδεκτή παρά την ταλαιπωρία και απογοήτευση που υπέστην.Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν άνθρωποι που απομακρύνουν και υψώνουν τοίχους σε κάτι που θα δημιουργούσε ωραία συναισθήματα.Λυπάμαι..
Panagiotis Papaioannou
19/11/2017
  1) Αν κάποιος είναι μεσαίου ύψους θα βλέπεις το κεφάλι του στο κάτω μέρος της οθόνης αν κάθεται 2 σειρές μπροστά σου. Ένα ψηλός θα σε ενοχλεί και στην τρίτη σειρά. Γενικά επικρατεί ένα κλίμα κατάπτωσης. 2) Όσο για την περιοχή, εμένα προσωπικά αγχώθηκα πολύ γιατί ήμουν με τον γιο μου και η ταινία τελείωσε αργά. Βέβαια, αν μετά την ταινία θέλεις να πάς σε κάποιο "στούντιο", είσαι στο σωστό μέρος. 3) Φυσικά δεν είναι αριθμημένες οι θέσεις οπότε, όποιος πρόλαβε, κύριον είδε. 4) Κάρτες δεν γίνονται δεκτές. 5) Κράτηση μέσω ίντερνετ (ποιο ίντερνετ) δεν είναι εφικτή, ούτε καν μέσω τηλεφώνου. 6) Η ταινία άρχισε με 40 λεπτά καθυστέρηση. 7) Η τιμή φυσικά ήταν ίδια με τα σινεμά που σέβονται τον εαυτό τους και τους θεατές. Το μόνο θετικό είναι ότι το μπάρ έχει τα πάντα από αναψυκτικά, ποτά, σαλάτες, σάντουιτς κ.α. Βέβαια υπάρχουν και πολύ καλύτερα μέρη για να πιεις και να φας.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.