Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Προφήτη Δανιήλ 3-5 & Πλαταιών
Κεραμεικός
Τηλ. 211 0132002-5
4,9 από 145 αξιολογήσεις
4,5
Nikos Makris
12/03/2018
  Έχει πάγκους και όχι καρέκλες και προς τα πίσω και ψηλά έκανε φοβερη ζέστη. Το έργο ωστόσο (Οι Ήρωες) καταπληκτικό, τρεις κορυφαίοι ηθόποιοι που σε μαθαίνουν τι θα πει θέατρο, κωμωδία, χωρίς φωνές και υπερβολές.
eirini zal
05/01/2018
  Πολύ όμορφος χώρος. Ωραιο φουαγιέ για να πιείς ενα τσάι ή ενα κρασί πριν από την παράσταση. Ιδιαίτερος στολισμός λογω των Χριστουγέννων. Μέσα στο θέατρο οι θέσεις είναι πάγκος με μαξιλάρι, που έχουν πισω πλάτη για να ακουμπας. Εάν λοιπόν λείπει ένας μπορείς να καθίσεις πολύ άνετα. Υπάρχει σαφής διαφορα ύψους από σειρά σε σειρά. Έτσι δεν μπορεί να σε ενοχλεί ο μπροστινος σου. Εύκολο πάρκινγκ. Σχετικά μακριά απο μετρό.
Kate Stam.
24/03/2018
  Κοντά στο σταθμό Κεραμεικό. Εγώ δει δυο παραστάσεις στο συγκεκριμένο θέατρο. Το Θείο Βάνια κ τους Ηρωες. Δεν εθνουσιαστηκα σε καμια απο τις δυο ουτε απο τη σκηνοθεσία, ούτε απο το καστ. Άβολα καθίσματα.
Giovana Fotopoulou
04/05/2018
  Εξαιρετική παράσταση φέτος με τους Ήρωες και πολύ ωραίος χώρος.
Giannis Zisis
13/02/2018
  Ωραία ακουστική αλλά και οπτική επαφή με τη σκηνή από όλες σχεδόν τις θέσεις. Το φουαγιέ μεγάλο και άνετο. Το μειονέκτημα είναι ότι καθυστερούν πάντα να ανοίξουν την αίθουσα και ο κόσμος περιμένει όρθιος, με αποτέλεσμα να συνωστίζεται ο κόσμος στο φουαγιέ αλλά και να ταλαιπωρείται και να μην μπορείς να φτάσεις ούτε στις τουαλέτες.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.