Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Προφήτη Δανιήλ 3-5 & Πλαταιών
Κεραμεικός
Τηλ. 211 0132002-5
4,9 από 141 αξιολογήσεις
4,5
Fotis Perris
27/05/2018
  Πολύ όμορφος και μοντέρνος χώρος. Φιλόξενο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Άψογη ακουστική και άμεση επαφή του θεατή με τους ηθοποιούς.Η αναβαθμισμένη τριγύρω περιοχή προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσει κάποιος τη βραδιά του σε ενα από τα πολλά μπαράκια ή εστιατόρια που βρίσκονται στους πεζόδρομους. Πολύ καλή εμπειρία !
makis chav
28/05/2018
  Πολύ ωραίος χώρος, ευρύχωρα καθίσματα, ο χώρος αναμονής καθαρός και κλιματιζομενος. Είναι θα έλεγα ενα σύγχρονο θέατρο με οτι αυτό συνεπάγεται. Με την πρώτη παράσταση σπεύσατε...
Nikos Makris
12/03/2018
  Έχει πάγκους και όχι καρέκλες και προς τα πίσω και ψηλά έκανε φοβερη ζέστη. Το έργο ωστόσο (Οι Ήρωες) καταπληκτικό, τρεις κορυφαίοι ηθόποιοι που σε μαθαίνουν τι θα πει θέατρο, κωμωδία, χωρίς φωνές και υπερβολές.
eirini zal
05/01/2018
  Πολύ όμορφος χώρος. Ωραιο φουαγιέ για να πιείς ενα τσάι ή ενα κρασί πριν από την παράσταση. Ιδιαίτερος στολισμός λογω των Χριστουγέννων. Μέσα στο θέατρο οι θέσεις είναι πάγκος με μαξιλάρι, που έχουν πισω πλάτη για να ακουμπας. Εάν λοιπόν λείπει ένας μπορείς να καθίσεις πολύ άνετα. Υπάρχει σαφής διαφορα ύψους από σειρά σε σειρά. Έτσι δεν μπορεί να σε ενοχλεί ο μπροστινος σου. Εύκολο πάρκινγκ. Σχετικά μακριά απο μετρό.
Kate Stam.
24/03/2018
  Κοντά στο σταθμό Κεραμεικό. Εγώ δει δυο παραστάσεις στο συγκεκριμένο θέατρο. Το Θείο Βάνια κ τους Ηρωες. Δεν εθνουσιαστηκα σε καμια απο τις δυο ουτε απο τη σκηνοθεσία, ούτε απο το καστ. Άβολα καθίσματα.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.