Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Προφήτη Δανιήλ 3-5 & Πλαταιών
Κεραμεικός
Τηλ. 211 0132002-5
4,9 από 143 αξιολογήσεις
4,5
Nikos Makris
12/03/2018
  Έχει πάγκους και όχι καρέκλες και προς τα πίσω και ψηλά έκανε φοβερη ζέστη. Το έργο ωστόσο (Οι Ήρωες) καταπληκτικό, τρεις κορυφαίοι ηθόποιοι που σε μαθαίνουν τι θα πει θέατρο, κωμωδία, χωρίς φωνές και υπερβολές.
eirini zal
05/01/2018
  Πολύ όμορφος χώρος. Ωραιο φουαγιέ για να πιείς ενα τσάι ή ενα κρασί πριν από την παράσταση. Ιδιαίτερος στολισμός λογω των Χριστουγέννων. Μέσα στο θέατρο οι θέσεις είναι πάγκος με μαξιλάρι, που έχουν πισω πλάτη για να ακουμπας. Εάν λοιπόν λείπει ένας μπορείς να καθίσεις πολύ άνετα. Υπάρχει σαφής διαφορα ύψους από σειρά σε σειρά. Έτσι δεν μπορεί να σε ενοχλεί ο μπροστινος σου. Εύκολο πάρκινγκ. Σχετικά μακριά απο μετρό.
Giannis Zisis
13/02/2018
  Ωραία ακουστική αλλά και οπτική επαφή με τη σκηνή από όλες σχεδόν τις θέσεις. Το φουαγιέ μεγάλο και άνετο. Το μειονέκτημα είναι ότι καθυστερούν πάντα να ανοίξουν την αίθουσα και ο κόσμος περιμένει όρθιος, με αποτέλεσμα να συνωστίζεται ο κόσμος στο φουαγιέ αλλά και να ταλαιπωρείται και να μην μπορείς να φτάσεις ούτε στις τουαλέτες.
Γιώργος Καρυδάκης
26/12/2017
  Πολύ προσεγμένος και καθαρός χώρος, μόνο τα καθίσματα λίγο άβολα. Η παράσταση που παρακολουθήσαμε (ο μολυβένιος στρατιώτης) ήταν εξαιρετική με πολύ ωραία νοήματα που περνούν στα παιδιά. Η σκηνοθεσία της κ Τόλη με τα τραγούδια των συντελεστών και τα σκηνικά και τα κοστούμια ήταν τέλεια!
Napoleon Kountouras
03/02/2018
  Όμορφο φουαγιέ και το θέατρο είναι μικρό μεν αλλά με ωραία διαρρύθμιση των καθισμάτων

Ήρωες

Κωμωδία
Τρείς γκρινιάρηδες βετεράνοι στρατιωτικοί ζουν έγκλειστοι σε ένα νοσοκομείο αναπολώντας τις παλιές τους δόξες. Ζουν με το όνειρο πως μια μέρα...

Κατερίνα

Δράμα (1 ώρα και 10 λεπτά)
Η παράσταση - φαινόμενο που έχει ήδη ξεπεράσει τους 45.000 θεατές, επιστρέφει για 4η χρονιά, με νέο κύκλο παραστάσεων σε Αθήνα...