Μουσούρη

Πλατεία Καρύτση 7
Αθήνα
Τηλ. 210 3310936
4,3 από 112 αξιολογήσεις
4
alkis sofianos
17/02/2018
  ΤΊΜΙΑ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ. ΠΕΡΝΑΣ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΜΙΆΜΙΣΗ ΏΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΥΛΙΚΕΊΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΠΑΤΑΤΆΚΙΑ ΚΤΛ. ΚΆΘΕ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΟΡΊΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΆ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΒΊΝΤΕΟ ΚΤΛ. ΌΜΩΣ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ (ΌΤΑΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ) ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΊΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΆ ΈΓΚΛΗΜΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ SOSIAL MEDIA. (ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΆΡΑ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ) Η ΑΠΑΊΤΗΣΗ ΛΟΙΠΌΝ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΤΗΣ ΦΏΤΟ ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ ΖΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥ ΠΆΡΑ ΑΠΕΙΧΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ.
KATE DAN
04/02/2018
  Η παράταση εκπληκτική. Οι ερμηνείες απίστευτες ειδικά των δυο γνωστών πρωταγωνιστών. Το γέλιο έβγαινε αβίαστα!! Όλα πολύ καλά εκτός... απο το ίδιο το θέατρο σαν χώρο!! Ασφυκτιάς στις τόσο κοντινές θέσεις που ούτε τα πόδια σου δεν μπορείς να βολέψεις. Μένεις ακίνητος όση ώρα διαρκεί η παράσταση χωρίς διάλειμμα (Σαβ. Βράδυ)& ειδικά οι πίσω σειρές πλατειασ που βρίσκονται κάτω απο τον εξώστη , έχουν και έλλειψη εξαερισμού. Απίστευτο!!!Χαμηλοτάβανο, οι τελευταίες σειρές στον τοίχο κολλημένες, πολύ κοντά η μια σειρά στην άλλη, αυτό ήταν κονσερβοποίηση... κρίμα να φεύγεις απο τέτοια παράταση με αυτές τις εντυπώσεις.
billyf13
14/01/2018
  Καταπληκτικη ερμηνεια ολων. Πετρος Φιλιππιδης με απιστευτη ενεργεια, Παυλος Χαϊκαλης ηρεμη δυναμη.... Ενα θεατρο πολυ ομορφο, μικρο και γραφικο θα ελεγα. Πολυ αξιεπαινη δουλεια απο ολους. Μπραβο. Γιατι εν καιρω κρισης, χρειαζεται να επιβραβευουμε τις καλες προσπαθειες.
denia Thoma
12/03/2018
  Ωραίο θέτρο....μικρό κ ζεστό...Εξαιρετική παράσταση το "Ψέμα στο Ψέμα"εξαιρετικές και οι ερμηνείες ο Φιλιππίδης όλα τα λεφτά!!!!Να πάτε!
Νικόλαος Κώστογλου
26/12/2017
  Ένα ωραίο και κλασικό θέατρο σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας με ενδιαφέρουσες παραστάσεις σε λογικές τιμές. Αν και ο χώρος είναι μικρός προσφέρει ζεστασιά, τα καθίσματα είναι σχετικά άνετα και το προσωπικό ευγενεστατο. Το μόνο αρνητικό το γεγονός ότι ο κόσμος περίμενει εκτός κτηρίου του θεάτρου μέχρι να ξεκινήσει η παράσταση, κάτι το οποίο δεν είναι βολικό τον χειμώνα.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.