Μουσούρη

Πλατεία Καρύτση 7
Αθήνα
Τηλ. 210 3310936
4,3 από 141 αξιολογήσεις
4,2
Nikos Kouts
18/01/2019
  Ένα γλυκό Θεατράκι στο Κέντρο της Αθήνας.Όταν μπαίνεις μέσα έχεις την εντύπωση πως είναι μικρό...αλλά δεν είναι.Κάθησα στην πρώτη σειρά σχεδόν στην άκρη και είχα εξαιρετική οπτική στη σκηνή.Όμορφος χώρος.2 αρνητικά κατα την γνώμη μου.Πρώτον δεν είχε κάποιο μπαρ αν ήθελες να πάρεις ένα νερό,(υπάρχει ευτυχώς περίπτερο ακριβώς έξω απ το θέατρο) και λίγο τα καθήσματα-θέσεις σίγουρα χρειάζονταν μια ανανέωση..
Anna Vamvakari
11/12/2018
  Δεν είχε χώρο για αναμονή της παράστασης ή τουλάχιστον δεν μας άφησαν να μπουμε νωρίτερα. Η αίθουσα ήταν πολύ σκοτεινή, υπήρχαν θέσεις που δεν έβλεπες καλά κ κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να υπήρχαν. Τα πρώτα καθίσματα ήταν πολύ κοντά με τη σκηνή. Ο ήχος από τα ηχεία ήταν εκκωφαντικος κ χρειαζόταν να κλείνεις τα αυτιά σου, αν ήσουν από την πλευρά των ηχείων. Γενικά θα πρέπει να έχει πολύ ωραία παράσταση για να ξαναπάω.
John Dim
26/12/2018
  Ο χώρος είναι όμορφος και και ζεστός. Αν είχαν και λίγο μεγαλύτερη απόσταση οι σειρές των καθισμάτων ώστε να μην βρίσκουν τα πόδια του ενός στο κάθισμα του άλλου θα ήταν όλα άψογα.
aimilia delaporta
11/01/2019
  Πολύ μικρό θεατρο. Για την παράσταση: καλοί ηθοποιοί, πολύ μέτριο σενάριο. Ψέμα στο ψέμα.
nik pap
28/10/2018
  Μικρό ζεστό θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, μην πάρετε αυτοκίνητο δύσκολο παρκάρισμα. Καλό είναι να κλείσετε θέση από το ταμείο , γιατί από το ίντερνετ είναι διαφορετική η εικόνα και οι καλές θέσεις φαίνονται κατειλημενες Η παράσταση σώζεται από το το ταλέντο των δύο κορυφαίων ηθοποιών , που καταθέτουν όλη την ενέργεια τους, αλλά αναλωνονται, σε επαναλήψεις και ξαναζεσταμενα αστεία - ατακες με βωμολοχιες σε ένα περιορίσμενο, βασανιστικά αργό, προβλέψιμο σενάριο ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Μπορεί να περάσετε καλά, αλλα αν περιμένετε κάτι φρέσκο, διαφορετικό, καινούργιο με έξυπνο χιούμορ, δεν θα το βρείτε εδώ. Από μεγάλους ηθοποιούς, έχουμε μεγάλες προσδοκίες!

Ψέμα στο ψέμα

Κωμωδία (1 ώρα και 45 λεπτά)
Μια από τις πιο απολαυστικές, ζωντανές, εκρηκτικές και με καλό χιούμορ κωμωδίες των τελευταίων ετών, το «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ...