Μουσούρη

Πλατεία Καρύτση 7
Αθήνα
Τηλ. 210 3310936
4,3 από 144 αξιολογήσεις
4,2
ΣΟΦΙΑ Λ.
19/04/2018
  Παρακολουθησα την παράσταση Ψέμα στο Ψέμα... Παρά πολύ καλή κωμωδία.. Ο χώρο εξωτερικά δείχνει παλιός αλλά διατηρείται σε καλή κατάσταση. Ο εσωτερικός χώρος.. Μικρός.. Παλιόμοδητικος. Χρειάζεται ανακαίνιση... Οι άνθρωποι που δούλευαν εκεί εξυπηρετικοί.... Μέσα στο θέατρο στη σκηνή... Καθίσματα όχι τόσο άνετα.. Στα πλάινα του χώρου απλές καρέκλες.. Θέλει ανακαίνιση....
Στελιος Μπερνιδακης
24/06/2018
  Ιστορικό θέατρο της πόλης. Πηρε την ονομασία του απο τον ηθοποιό Κώστα Μουσούρη ο οποίος στις παραστάσεις του καθιέρωνε νέες ηθοποιούς ως πρωταγωνίστριες, με φωτεινό παράδειγμα την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
alkis sofianos
17/02/2018
  ΤΊΜΙΑ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ. ΠΕΡΝΑΣ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΜΙΆΜΙΣΗ ΏΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΥΛΙΚΕΊΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΠΑΤΑΤΆΚΙΑ ΚΤΛ. ΚΆΘΕ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΟΡΊΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΆ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΒΊΝΤΕΟ ΚΤΛ. ΌΜΩΣ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ (ΌΤΑΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ) ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΊΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΆ ΈΓΚΛΗΜΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ SOSIAL MEDIA. (ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΆΡΑ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ) Η ΑΠΑΊΤΗΣΗ ΛΟΙΠΌΝ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΤΗΣ ΦΏΤΟ ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ ΖΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥ ΠΆΡΑ ΑΠΕΙΧΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ.
KATE DAN
04/02/2018
  Η παράταση εκπληκτική. Οι ερμηνείες απίστευτες ειδικά των δυο γνωστών πρωταγωνιστών. Το γέλιο έβγαινε αβίαστα!! Όλα πολύ καλά εκτός... απο το ίδιο το θέατρο σαν χώρο!! Ασφυκτιάς στις τόσο κοντινές θέσεις που ούτε τα πόδια σου δεν μπορείς να βολέψεις. Μένεις ακίνητος όση ώρα διαρκεί η παράσταση χωρίς διάλειμμα (Σαβ. Βράδυ)& ειδικά οι πίσω σειρές πλατειασ που βρίσκονται κάτω απο τον εξώστη , έχουν και έλλειψη εξαερισμού. Απίστευτο!!!Χαμηλοτάβανο, οι τελευταίες σειρές στον τοίχο κολλημένες, πολύ κοντά η μια σειρά στην άλλη, αυτό ήταν κονσερβοποίηση... κρίμα να φεύγεις απο τέτοια παράταση με αυτές τις εντυπώσεις.
billyf13
14/01/2018
  Καταπληκτικη ερμηνεια ολων. Πετρος Φιλιππιδης με απιστευτη ενεργεια, Παυλος Χαϊκαλης ηρεμη δυναμη.... Ενα θεατρο πολυ ομορφο, μικρο και γραφικο θα ελεγα. Πολυ αξιεπαινη δουλεια απο ολους. Μπραβο. Γιατι εν καιρω κρισης, χρειαζεται να επιβραβευουμε τις καλες προσπαθειες.

Ψέμα στο ψέμα

Κωμωδία (1 ώρα και 45 λεπτά)
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 4/10
Μια από τις πιο απολαυστικές, ζωντανές, εκρηκτικές και με καλό χιούμορ κωμωδίες των τελευταίων ετών, το «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ...