Μουσούρη

Πλατεία Καρύτση 7
Αθήνα
Τηλ. 210 3310936
4,3 από 142 αξιολογήσεις
4,2
Anastasia Anastasia
05/11/2018
  1ο: Εισητήρια μόνο με μετρητά. Μη ύπαρξη pos 2o: Πολύ παλιό και κυρίως υπερβολικά στενός χωρος. Δεν μπορεί κανείς να κουνήσει ούτε τα πόδια του. Πολύ ακριβό 22€ για τόση στένεψη... 3ο: Πολύ γέλιο ,καλές ερμηνείες και περνάει κάποια μηνύματα
Nikos Daskalakis
29/10/2018
  Προφανώς όταν θέλεις να αξιολογήσεις ένα θέατρο, επηρεάζεσαι από την παράσταση που είδες. Η παράσταση λοιπόν άξιζε για δέκα αστέρια και αυτός είναι και ο λόγος που βάζω δύο αστέρια εδώ. Κανονικά και μόνο ο χώρος είναι πολλά αστέρια κάτω του μηδενός. Μικρός χώρος και πέρα για πέρα ανασφαλής. Πόσο γρήγορα π. χ. και πως μπορεί να εκκενωθεί σε περίπτωση ανάγκης;;; Θέλει προφανώς ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό. Άμεσα.
nik pap
28/10/2018
  Μικρό ζεστό θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, μην πάρετε αυτοκίνητο δύσκολο παρκάρισμα. Καλό είναι να κλείσετε θέση από το ταμείο , γιατί από το ίντερνετ είναι διαφορετική η εικόνα και οι καλές θέσεις φαίνονται κατειλημενες Η παράσταση σώζεται από το το ταλέντο των δύο κορυφαίων ηθοποιών , που καταθέτουν όλη την ενέργεια τους, αλλά αναλωνονται, σε επαναλήψεις και ξαναζεσταμενα αστεία - ατακες με βωμολοχιες σε ένα περιορίσμενο, βασανιστικά αργό, προβλέψιμο σενάριο ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Μπορεί να περάσετε καλά, αλλα αν περιμένετε κάτι φρέσκο, διαφορετικό, καινούργιο με έξυπνο χιούμορ, δεν θα το βρείτε εδώ. Από μεγάλους ηθοποιούς, έχουμε μεγάλες προσδοκίες!
Antonis Antonis
04/11/2018
  Το έργο φοβερό όπως και το δίδυμο Φιλιππίδης - Χαϊκάλης. Ο χωρος απαράδεκτος. Όποιος είναι πάνω από 1.80cm ύψος, να μην πάει. Δεν θα μπορέσει να κάτσει σε κάθισμα, παρά πολύ στενά.
Ζαφειρης Ζαφειρελλης
05/11/2018
  Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!!! Μπράβο σ' όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στον Πέτρο Φιλιππίδη!!!

Ψέμα στο ψέμα

Κωμωδία (1 ώρα και 45 λεπτά)
Μια από τις πιο απολαυστικές, ζωντανές, εκρηκτικές και με καλό χιούμορ κωμωδίες των τελευταίων ετών, το «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ...