Μουσούρη

Πλατεία Καρύτση 7
Αθήνα
Τηλ. 210 3310936
4,3 από 141 αξιολογήσεις
4,3
maritsalb1
18/02/2019
  Ένα μικρό θέατρο στο κέντρο της Αθήνας. Το τελευταίο έργο που παρακολούθησα ήταν το "ψέμα στο ψέμα" με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη και άλλους ηθοποιούς προσφέροντας πολλές στιγμές γέλιου!!! Μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει ξανά και ξανά ευχάριστα!!! Ανεβαίνοντας τις σκάλες για να μπει κανείς στην αίθουσα, θα παρακολουθήσει ένα μεγάλο μέρος της πορείας του κυρίου Φιλιππίδη.
Nikos Kouts
18/01/2019
  Ένα γλυκό Θεατράκι στο Κέντρο της Αθήνας.Όταν μπαίνεις μέσα έχεις την εντύπωση πως είναι μικρό...αλλά δεν είναι.Κάθησα στην πρώτη σειρά σχεδόν στην άκρη και είχα εξαιρετική οπτική στη σκηνή.Όμορφος χώρος.2 αρνητικά κατα την γνώμη μου.Πρώτον δεν είχε κάποιο μπαρ αν ήθελες να πάρεις ένα νερό,(υπάρχει ευτυχώς περίπτερο ακριβώς έξω απ το θέατρο) και λίγο τα καθήσματα-θέσεις σίγουρα χρειάζονταν μια ανανέωση..
Γιάννης Παναγακόπουλος
21/02/2019
  Ένα μικρό θέατρο με ιστορία που απαριθμεί πάρα πολλές επιτυχημένες παραστάσεις. Επειδή όπως είπα είναι μικρό, όπου και αν κάτσετε θα έχετε πολύ καλή θέα της σκηνής.
Maria Callas
05/03/2019
  είναι μικρό θέατρο όταν κλείνεις εισητηρια από το internet το σχέδιο του θεάτρου σου δίνει να καταλάβεις ότι είναι μεγάλο αλλά και στης τελευταίες θέσεις να κάτσεις βλέπεις μια χαρά
Anna Vamvakari
11/12/2018
  Δεν είχε χώρο για αναμονή της παράστασης ή τουλάχιστον δεν μας άφησαν να μπουμε νωρίτερα. Η αίθουσα ήταν πολύ σκοτεινή, υπήρχαν θέσεις που δεν έβλεπες καλά κ κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να υπήρχαν. Τα πρώτα καθίσματα ήταν πολύ κοντά με τη σκηνή. Ο ήχος από τα ηχεία ήταν εκκωφαντικος κ χρειαζόταν να κλείνεις τα αυτιά σου, αν ήσουν από την πλευρά των ηχείων. Γενικά θα πρέπει να έχει πολύ ωραία παράσταση για να ξαναπάω.

Ψέμα στο ψέμα

Κωμωδία (1 ώρα και 45 λεπτά)
έως 7/4
Μια από τις πιο απολαυστικές, ζωντανές, εκρηκτικές και με καλό χιούμορ κωμωδίες των τελευταίων ετών, το «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ...