Μικρό Παλλάς

Αμερικής 2
Αθήνα
Τηλ. 210 3210025
4,4 από 333 αξιολογήσεις
4,3
G Monok
12/11/2018
  Πολύ κακή διαρρύθμιση του χώρου και των θέσεων με αποτέλεσμα να είμαστε στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, να πρέπει να κρεμάνε τα πόδια μας χωρίς να μπορείς να ακουμπήσεις στο πάτωμα (είμαι 1,87) και να μην μπορούμε να δούμε όλο το σκηνικό. Και πληρώσαμε και 20€. Απαράδεκτη εκμετάλλευση. Δεν το συστήνω παρότι έχει καλές παραστάσεις (εμείς είδαμε το Art). Καλύτερα να πάτε σε άλλες σκηνές όπου σέβονται τους ακροατές.
Argiro Gerakaki
12/01/2019
  Μικρός υπόγειος χώρος,στενές θέσεις μη οριοθετημενες(Μην πάτε αν είστε..υπέρβαροι!)ένιωσα αρκετά άβολα.Επισης το τρέχον έργο με τον κ.Αθεριδη δεν μπορώ να πω ότι με άγγιξε..
Alexandros Sofias
11/12/2018
  Μικρός σχετικά χώρος σε υπόγειο, κάπως κλειστοφοβικό και με μεγάλους καναπέδες αντί για σαφώς οριοθετημένα καθίσματα. Κάνει πολύ ώρα να γεμίσει μέχρι να μπορέσει να βρει ο καθένας τη θέση του. Στα υπερ η άμεση επαφή των ηθοποιών με το κοινό. Στο μπαρ φιλική εξυπηρέτηση, αφήνουν να πάρεις το ποτό σου μέσα, απόδειξη όμως ούτε για δείγμα.
panag
19/12/2018
  Πρόκειται για έναν όμορφο χώρο. Το θέατρο χρειάζεται ομορφους χωρους. Η ύπαρξη καναπεδων Ενωμένων αντί των κλασικών καθισμάτων μου προξένησε θετική εντύπωση. Θα μπορούσανε να λείπουν οι επιπρόσθετες πλαστικές καρέκλες, οι οποίες δεν χρησιμεύουν στην ανόρθωση της εικόνας του θεάτρου και συγκεκριμενα στο χώρο της κεντρικής σκηνής.
Δεσποινα Παγωνη
13/01/2019
  Ωραίο Ανετό Ζεστό Αμεση επαφή με τον ηθοποιό ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ🤩 ART Μη χασετε αυτη τη παραστασή!

ART

Κωμωδία (1 ώρα και 20 λεπτά)
Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών.Η ακριβή αγορά του ως επιλογή...

Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)

Stand up comedy (1 ώρα και 20 λεπτά)
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 4/2 έως 26/2
Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η αγαπημένη stand-up κωμικός, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο (και με τη βούλα) ήταν περιοδεία...