Μικρό Παλλάς

Αμερικής 2
Αθήνα
Τηλ. 210 3210025
4,4 από 335 αξιολογήσεις
4,3
Sofia Kyr
04/03/2018
  Πολύ όμορφος χώρος αναμονής, εξαιρετικά καθαρός και φιλόξενος. Οι τουαλέτες είχαν μια ιδιαίτερη ταπετσαρία... Είδαμε μια παράσταση-stand up comedy. Γελάσαμε αρκετά. Επίσης πήγαμε με προσφορά στα εισιτήρια 1+1 και φυσικά όταν η τιμή είναι καλή και αυτό που παίρνεις υπεράνω αυτής δεν μπορείς παρά να βάλεις άριστα!!
Klaoudatos Haris
27/01/2018
  Το Μικρό Παλλάς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη στάση της «Κριεζώτου» στην οδό Πανεπιστημίου και «Ακαδημία» στην οδό Ακαδημίας από όπου διέρχονται πολλές γραμμές του ΟΑΣΑ και του ΗΛΠΑΠ. Με το Μετρό Το θέατρο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο». Με ταξί Από τις οδούς Αμερικής, Σταδίου και Πανεπιστημίου που το περιβάλλουν έχετε άνετη πρόσβαση σε Taxi. Επίσης στην πλατεία Συντάγματος υπάρχει χώρος στάθμευσης Taxi.
eirini zal
31/01/2018
  Πολύ κεντρικό θέατρο. Βολεύει το μετρό ασυζητητί, αλλα εχει και στάση λεωφορείου ακριβως απο εξω. Η σκηνη ειναι στενομακρη. Δεν εχει βαθος. Τα καθίσματα ειναι σε σχημα "Π". Τα καθίσματα ειναι πάγκοι σταθεροί. Αν ειναι τυχερός κανεις και υπαρχει κενη θέση, καθεσαι πολυ ανετα. Πολυ καλη ακουστική. Στα αρνητικά ηταν πως η παρασταση απο 20:00 αρχισε 20:30...
Gwgoss G.
02/03/2018
  Από τα θέατρα της πόλης με πολύ άνετα καθίσματα-καναπέ,βλέποντας πολύ καλά στην σκηνή ακόμη και εάν κάθεται κάποιος ψηλότερος μπροστά σου.Η Ά ζώνη βέβαια αξίζει περισσότερο γιατί περιλαμβάνει τις θέσεις που βρίσκονται ακριβώς στη μέση.
Anna Kalogeropoulou
09/06/2018
  Ωραία ακουστική. Μικρό θέατρο. Βλέπεις από παντού. Φοβερά άβολα καθίσματα. Οι θέσεις δεν ξεχωρίζουν και είναι πολύ στενές.

ART

Κωμωδία
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 5/10
Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών. Η ακριβή αγορά του ως...