Μικρό Παλλάς

Αμερικής 2
Αθήνα
Τηλ. 210 3210025
4,4 από 274 αξιολογήσεις
4,3
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ
14/10/2018
  Το θέατρο είναι παλιό και σχεδόν προκαλεί κλειστοφοβία. Οι καρέκλες είναι φορητές και καθόλου άνετες, ενώ η μικρή κλίση περιορίζει σημαντικά την ορατότητα στη σκηνή αν καθίσει κάποιος ψηλός κάπου μπροστά σου. Η λειτουργία του εξαερισμού δεν έγινε ποτέ αντιληπτή. Ωστόσο, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και η εξυπηρέτηση του προσωπικού καλύτερη από άψογη!!
Gina Des
08/10/2018
  Προσεγμένος χώρος. Ζεστή ατμόσφαιρα. Σωστά κλιματιζόμενο. Ωστόσο, σε κάθε σειρά καθόμασταν παραπάνω άτομα από όσα έπρεπε με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κινηθούμε και να αισθανόμαστε καθόλη τη διάρκεια της παράστασης εντονη δυσφορία. Να σημειωθεί κιόλας ότι υπήρχαν θεατές που αναγκάστηκαν να καθίσουν σε πλαστικές καρέκλες. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δε χρειάζεται αυτή η υπερ-κάλυψη καθώς η εικόνα αυτή δείχνει έλλειψη σεβασμού και προς τον θεατή και προς τον ηθοποιό.
Sofia Iosif
06/11/2018
  Ειναι εμπειρία. Πολυ ωραιο θεατρο, αρκετα ευρύχωρο! Οσες φορες κ να παω θα ξαναπάω! Καλη ακουστική ακομη κ στα πισω καθίσματα.
Fenia Xanthou
18/10/2018
  Καναπέδες αντί θέσεις και ζεστός χώρος με κυρίαρχο το κόκκινο βελούδο. Αισθάνεσαι ότι συμμετέχεις στην παράσταση ακόμα και από την τελευταία σειρά επειδή είναι τόσο κοντά στη σκηνή!!! Ωραία σαγκριά που μπορείς να πάρεις και μέσα από το μπαρ!
THANOS PAPADOPOULOS
05/11/2018
  Πυρπασοπουλος...όλα τα λεφτα.!! Κουρκουλος...επιτελους παιζει σε κωμωδια ξεδιπλωνοντας αγνωστες πτυχες του εαυτου του. Αθερίδης...καταπληκτικη σκηνοθεσια κ ερμηνεια

ART

Κωμωδία (1 ώρα και 20 λεπτά)
έως 2/12
Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών. Η ακριβή αγορά του ως...