Kremlino

Χαϊδαρίου 6 & Κάστορος
Πειραιάς
Τηλ. 210 4100010
4,8 από 296 αξιολογήσεις
4,2
aggeliki Tsioutra
16/03/2019
  Τρια αστέρια μόνο κ μόνο για την κυρία Μποφιλιου κ τους συνεργάτες της.Κατα τ αλλα πολύ υψηλές τιμές για ενα πρόγραμμα που διαρκεί 2,5 ώρες με το διάλλειμα κ να πληρώνεις 30 ευρώ το άτομο!!!!Αν είναι δυνατόν,30 ευρω το άτομο για 2,5 ώρες!!!!Ο ένας πάνω στον άλλο!!Το μαγαζί αγγίζει τα όρια του επικίνδυνου καθώς από τις κολώνες εξέχουν οι βίδες στο πάτωμα ικανοποιητικά ώστε να φας τα μούτρα σου άνετα!!Το θέμα της απόδειξης ασχολίαστο(40 ευρώ ενώ πληρώσαμε 120), οι έλεγχοι όπου τους βολεύει κ σε όποιους τους παίρνει!!Και κάτι τελευταίο για τους θαμώνες,όταν πηγαίνεις σε κέντρο διασκεδάσεως,μουσική σκηνή ή όπως αλλιώς θέλει κάποιος να το αποκαλέσει δ μπορείς να κάνεις παρατήρηση στον διπλανό σου επειδή μιλαει!Δ είσαι στο θέατρο,στο σινεμά,στην όπερα ή στη λυρική σκηνή!!!Είσαι σε μαγαζι που έχεις παει να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!!!Αν δ σ αρέσει μείνε σπίτι σου!
Georgia V.
03/03/2019
  Ωραίος χώρος. Ούτε μικρός, ούτε τεράστιος. Ασφυκτικά γεμάτος όμως. Κλήθηκε κοπέλα από το κοινό ν' ανέβει στη σκηνή και δεν είχε από πού να περάσει! Επίσης, ο εξαερισμός του πρέπει να βελτιωθεί... Πολύ άνετο parking γιατί βρίσκεται σε περιοχή με επαγγελματικές στέγες και όχι με κατοικίες. Η κοπέλα που μας σέρβιρε γελαστή και φιλική. Είχαμε κάνει κράτηση μέσω viva, είμαστε 4 άτομα, πήραμε μια φιάλη ουίσκι, οφείλαμε 60€ ευρώ, έφεραν απόδειξη για 30€... Είπαν συγνώμη, λάθος... Δεν το πιστεύεις όμως και πάντα σε "χαλάει"...
Aggelina Pth
23/02/2019
  Είχε πολύ περισσότερο κόσμο από ότι χωρουσε. Μας βάλανε στο ίδιο τραπέζι με άλλους χωρίς να μας έχουν ενημερώσει και αυτό έγινε και με τα δίπλα τραπεζια. Ο "διαδρομος" είχε κλείσει απο τον πολύ τον κόσμο και όποιος περνούσε έπεφτε πάνω μας και πάνω στα τραπέζια. Περνούσαν συνέχεια από μπροστά μας ανθρωποι. Οι σερβιτόρες τα είχανε χάσει, εξυπηρέτηση σε πλαστικά ποτηράκια, τα συνοδευτικα στην α θέση σερβιριστηκαν χωρίς υπερβολή 5 λεπτά πριν το τέλος της παράστασης. Η Μποφίλιου είναι φωνάρα αλλά δεν είπε ούτε ένα τραγούδι δικό της. Και τέλος υπήρξαν πολλά προβλήματα με τον ηχο. Γενικά ήταν ανοργάνωτο. Οι τιμές σε σχέση με αυτό που πουλάνε ήταν πάρα πάρα πολύ ψηλές.
ΒΙΚΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
03/03/2019
  Ωραίος χώρος για μικρή μουσική σκηνή.Δυστυχώς οι υπευθυνοι ενω μας εκλεισσν τραπέζι για 10 άτομα ήταν για 6 με το ζόρι.Πολυ στριμωχτα για Α θέση δηλ. 35 ευρώ το άτομο δεν άξιζαν.Να φανταστείτε τίποτα δεν ήταν εμφιαλωμένο Όχι μόνο το κρασί ούτε κ το νερό .Φιλος από την παρέα στο 2ο ποτό σέρβιραν το ουισκι σε πλαστικό ποτήρι του καφέ. Αναρωτιόμουν εάν συνέβαινε κάτι κακό που ήταν η έξοδος κινδύνου .... Δεν υπήρχε καν διάδρομος για να πας στην τουαλέτα. ... Εδώ κάλεσαν μια κύρια να ανέβει στη σκηνή που ομολογώ είχε πολύ ζεστά κ ωραια σκηνικά κ δεν μπορούσε γιατί δεν υπήρχε διάδρομος. .. Καλά για απόδειξη τι να πούμε ....80 ευρώ αντί 350... Οι λιγοστοί σερβιτόροι έκαναν ότι μπορούσαν να εξυπηρετήσουν. ...Επίσης θα έπρεπε το πρόγραμμα να διαρκούσε τουλαχιστον μια ώρα παραπάνω για τα συγκεκριμένα χρήματα κ τις υπόλοιπες παροχές που παρειχε.
Leonidas P
11/03/2019
  Σχεδόν ανύπαρκτο σέρβις. Ανοίκει στην κατηγορία μαγαζιού που είναι απλώς όμορφο και δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της αισθητικής επιμέλειας και δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα αφού είχαν μια άπειρη σερβιτόρα για 100 άτομα. Κρίμα - όμορφη κατασκευή αλλά πολύ ψυχρό και μέτριος χώρος τελικά.

Ο Νεαρός Βασιλιάς

Παιδικό (1 ώρα και 5 λεπτά)
έως 30/3
«Τι κι αν είναι η μέρα της στέψης μου, εγώ δεν θα τα φορέσω. Γιατί η φορεσιά μου υφάνθηκε στον αργαλειό...