Κιβωτός

Πειραιώς 115
Γκάζι
Τηλ. 210 3427426
4,7 από 143 αξιολογήσεις
4,3
ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
17/07/2018
  Από τις ποιό ευφάνταστες παραστάσεις. Ο χώρος βοηθάει πολύ την παρακολούθηση των έργων δίχως εμπόδια λόγω της σωστής κυκλικής τοποθέτησης τύπου σταδίου.
eirini zal
01/05/2018
  Ωραίος χώρος. Ανεβάζει εξαιρετικές παραστάσεις. Έχει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς... Ωστόσο και με αυτοκίνητο θα βρείτε να παρκαρετε στον παράλληλο δρόμο της λεωφορου Πειραιώς. Έχει πολύ καλή ακουστική και ωραίο φουαγιε για ένα ποτήρι κρασί πριμ την παράσταση. Super!
Kostas Tsogkas
11/03/2018
  Αυτό με τα κινητά που δεν σε αφήνουν ούτε να το ανοίξεις με ξεπερνάει. Βρήκανε τώρα δικαιολογίες ότι αποσπά την προσοχή των "ηθοποιών "! Έρχεται η γριαμπουτζαυλο και κάνει παρατηρήσεις. Ήθελα να δω αν μου έστειλε μήνυμα το παιδί μου που ανησυχούσα αλλά η άλλη πήγαινε γυρεύοντας να την βουτήξω (μετά θα είχα άδικο!?). Αν ξαναγίνει σε άλλο μπουρ/λο θα γίνει κόλαση! Το άλλο....άλλη θέση κλείσαμε σε άλλη πιο πίσω μας βάλανε!!!!από την 6η στην 10η. Δεν θα ξαναπάρω οποιος κι αν είναι. Ευχαριστώ .
Elena Maragkoudaki
07/04/2018
  Ένα μικρό θεατράκι, στο οποίο φιλοξενούνται πολύ αξιόλογες παραγωγές. Επάνω στην Πειραιώς, πολύ κοντά στο Γκάζι. Το ένα αστεράκι μείον είναι λόγω των καθισμάτων, τα οποία ήταν λίγο ταλαιπωρημένα και οι σειρές πολύ κοντά η μία στην άλλη.
christos liolios
18/02/2018
  Υπέροχη παράσταση, φανταστική δουλειά στα κουστούμια και εκπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ο γιος μου ( 7 ετών ) και εγώ μείναμε ενθουσιασμενοι. Για ακόμα μια φορά η κυρία Ρουγγερη έβαλε την πινελιά της. Το μόνο αρνητικό είναι οι τιμές στο κυλικείο θεάτρου:ποπ κορν +νερό 0.50λιτρ =3,50€ Θεωρώ ότι είναι αυξημένη η τιμή του ποπ κορν.

Η συμμορία των πέντε

Μαύρη κωμωδία
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 10/10
Ο Μάρκους έχει σχεδιάσει την τέλεια ληστεία μιας χρηματαποστολής και στο σχέδιο μπλέκεται, χωρίς τη θέλησή της, και η σπιτονοικοκυρά. Το...