Κιβωτός

Πειραιώς 115
Γκάζι
Τηλ. 210 3427426
4,7 από 116 αξιολογήσεις
4,2
Kostas Tsogkas
11/03/2018
  Αυτό με τα κινητά που δεν σε αφήνουν ούτε να το ανοίξεις με ξεπερνάει. Βρήκανε τώρα δικαιολογίες ότι αποσπά την προσοχή των "ηθοποιών "! Έρχεται η γριαμπουτζαυλο και κάνει παρατηρήσεις. Ήθελα να δω αν μου έστειλε μήνυμα το παιδί μου που ανησυχούσα αλλά η άλλη πήγαινε γυρεύοντας να την βουτήξω (μετά θα είχα άδικο!?). Αν ξαναγίνει σε άλλο μπουρ/λο θα γίνει κόλαση! Το άλλο....άλλη θέση κλείσαμε σε άλλη πιο πίσω μας βάλανε!!!!από την 6η στην 10η. Δεν θα ξαναπάρω οποιος κι αν είναι. Ευχαριστώ .
christos liolios
18/02/2018
  Υπέροχη παράσταση, φανταστική δουλειά στα κουστούμια και εκπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ο γιος μου ( 7 ετών ) και εγώ μείναμε ενθουσιασμενοι. Για ακόμα μια φορά η κυρία Ρουγγερη έβαλε την πινελιά της. Το μόνο αρνητικό είναι οι τιμές στο κυλικείο θεάτρου:ποπ κορν +νερό 0.50λιτρ =3,50€ Θεωρώ ότι είναι αυξημένη η τιμή του ποπ κορν.
George Tsakiroglou
12/02/2018
  Σαν χώρος είναι αμφιθεατρικός και με ιδανική κλίση ΑΛΛΑ επιβάλλεται ένα δυνατό καθάρισμα σε βάθος καθώς και να βρεθεί μια λύση με τα καθίσματα. Τα συγκεκριμένα είναι στενά, ενώ οι ψηλοί θεατές θα δυσκολευτούν να βολέψουν τα πόδια τους.
Leonidas Michailidis
24/02/2018
  το πιο ομορφο θεατρο της Αθηνας (Η εποχή του κυνηγιού,Ταρτούφος,Κουρδιστό Πορτοκάλι,Η κυρία της νύχτας)
ellie pap
27/11/2017
  Όμορφο θέατρο! Είναι ανακαινισμένο πλήρως και είναι αμφιθεατρικό που σημαίνει ότι ακούς και βλέπεις πολύ καλά! Ο χώρος υποδοχής είναι μεγάλος και βοηθά αν έχει άσχημο καιρό, σαν την ημέρα που πήγα Εγώ.

Πέτρες στις τσέπες του

Κωμωδία (1 ώρα και 25 λεπτά)
Ύστερα από πέντε μήνες καθημερινών sold out στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα,...

Χένσελ και Γκρέτελ

Παιδικό (2 ώρες)
Στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ, η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν ένα ακόμα μουσικό έργο, βασισμένο στο πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών...