Κάτια Δανδουλάκη

Αγίου Μελετίου 61Α
Κυψέλη
Τηλ. 210 8640414
4,3 από 436 αξιολογήσεις
4,2
Σακις Γουλας
12/01/2019
  Εξαίρετοι ηθοποιοί. Δανδουλακη, Χαλκιάς, Καφετζοπουλος, Κατρανιδης, Κουλιεβα, Πολίτου, Τρυπη. Ενδεικτικά. Ντρημ Τημ. Εργο γνωστό και ενδιαφέρον. Σκηνικά και κουστουμια αντάξια και των ηθοποιών και του έργου. Δύο ώρες αξιολογοτατες. Δύο ώρες απόλαυσης. Δύο ώρες γεματες στην άδεια καθημερινότητα. Αξίζει όλα τ αστέρια. Αξίζει!!!!!!!!!!!
Νικολέτα Παναγοπούλου
12/01/2019
  Πολύ ωραία παράσταση με πολύ καλό καστ όλοι οι ηθοποιοί πάρα πολύ καλοί σε έβαζε στο κλίμα του έργου η μουσική τα σκηνικά!!!!! Η κυρία Δανδουλακη ανεβάζει πάντα πολύ προσεγμένες παραστάσεις
Dimitris Panagoulias
07/12/2018
  Πήγα στην παράσταση Έγκλημα στο Οριέντ Εξπρές.Το θέατρο αναδύει την παλιά αίγλη των Αθηναϊκών σκηνών με την τεράστια πλατεία, την κινούμενη σκηνή, τις ουρές του κόσμου και τις μεγάλες πολυέξοδες (κυρίως mainstream) παραστάσεις. Μου θύμησε την παλιά Αθήνα. Το θέατρο ήταν γεμάτο, βέβαια ήταν ειδική παράσταση με χαμηλό εισιτήριο. Ο χώρος όμως χρήζει ανακαίνισης, ειδικά ο περιβάλλον χώρος: οι σκάλες, η κεντρική είσοδος κ.ά.
Maria Zaxaria
31/12/2018
  Να δείτε την παράσταση "Έγκλημα στο Οριαν Εξπρες" ρεσιτάλ η Κάτια Δανδουλάκη ,ο Δάνης Κατρανιδης,ο Τάσος Χαλκιας ,η Ταμίλα η Κουλιεβα και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί ...πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία κοστούμια εποχής με πολύ ωραίο σκηνικό βάσει τον τεχνικών δυνατοτήτων που διαθέτει το θέατρο και μια άριστη σκηνοθεσια που την υπηρετούν πολύ καλά οι ηθοποιοι ....θα έλεγα μια παράσταση κέντημα και ευρωπαϊκών προδιαγραφών !!!!!
Marios Boubis
03/01/2019
  Παραδοσιακό θέατρο της Αθήνας που φιλοξενεί πάντα αξιόλογες παραστάσεις. Άνετα καθίσματα με ικανοποιητικό χώρο για τα πόδια. Η Κάτια Δανδουλάκη δίνει ρεσιτάλ με τις ερμηνείες της.

Έγκλημα στο Orient Express

Αστυνομικό
Στο Έγκλημα στο Orient Express -το πιο διάσημο κι αγαπημένο αστυνομικό της Αγκαθα Κρίστι- ο Αντώνης Καλογρίδης σκηνοθετεί με έμπνευση. Η...