Κάτια Δανδουλάκη

Αγίου Μελετίου 61Α
Κυψέλη
Τηλ. 210 8640414
4,3 από 437 αξιολογήσεις
4,2
Anton Tsanis
15/03/2019
  Menu Θέατρο Μπροντγουαίη Το θέατρο Μπρόντγουαιη είναι από τα ιστορικά θέατρα των Αθηνών, με έναρξη λειτουργίας το 1970 και το έργο «Γλυκιά Ίρμα» στο οποίο πρωταγωνιστούσαν η Έλλη Λαμπέτη και ο Ντίνος Ηλιόπουλος. Από τότε έχουν φιλοξενηθεί στην σκηνή τους εκατοντάδες παραστάσεις και πολύ μεγάλα ονόματα του θεάτρου (όπως ο Μάνος Κατράκης)Από το 1993 βρίσκεται υπό την διεύθυνση του Βασίλη Πλατάκη, ηθοποιού, σκηνοθέτη και θεατρικού παραγωγού από το 1977.Κάθε χρόνο στις θέσεις του Μπρόντγουαιη, χιλιάδες κόσμου παρακολουθεί αξιόλογες παραστάσεις, ενώ σημαντική απήχηση έχουν πάντα και οι παραστάσεις της παιδικής σκηνής (όπως ο Καρυοθραύστης, το λυχνάρι του Αλλαντίν, η πεντάμορφη και το τέρας κ.α. που φιλοξενήθηκαν στο παρελθόν).
Στελιος Μπερνιδακης
06/03/2019
  Αστικό θέατρο της Αθήνας με σύγχρονο και κλασσικό ρεπερτόριο αξιώσεων . Φέτος παρουσιάζει το Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές της Αγκάθα Κρίστι, μια προσεγμένη δουλειά με αξιόλογους ηθοποιούς και άρτιο αποτέλεσμα. Μεγάλο μείον η πλήρης εγκατάλειψη του κτιρίου που στεγάζει 3 θεατρικές σκηνές και μια κινηματογραφική αίθουσα. Χρειάζεται άμεσα ανακαίνισης ή τουλάχιστον ένα ρετουσάρισμα διότι προκαλεί αρνητικά τον επισκέπτη των χώρων ψυχαγωγίας, οριακά σκέφτεται κάποιος την τωρινή του επίσκεψη, όχι μια μελλοντική.
Χρήστος Τριανταφυλλίδης
28/01/2019
  Θα ξεκινήσω πρώτα από την παράσταση. Εξαιρετικές ερμηνείες από την κυρία Δανδουλάκη, την κα Πολίτου, τον κο Χαλκιά και φυσικά τον εξαιρετικό κο Κατρανίδη. Ατμοσφαιρική παράσταση με απρόβλετο τέλος και ξεκάθαρο μήνυμα που προβληματίζει. Πολύ όμορφα κοστούμια. Τα σκηνικά ιδιαίτερα. Βάζω βαθμολογία 4 γιατί όλο το κτίριο ήταν το λιγότερο απαράδεκτο. Το ασανσέρ σε συνδυασμό με την πολυκοσμία σου δημιουργεί μία ανασφάλεια. Η είσοδος του κτιρίου σε κακό χάλι. Θυμίζει δημόσια υπηρεσία. Στο τέλος της παράστασης και στην έξοδο όταν κατεβαίναμε από τις σκάλες, αυτό που είδαμε ήταν εντελώς καταθλιπτικό. Μαύρο χρώμα και φθορές παντού, πεταμένα υλικά και τοίχοι που δεν θυμίζουν πολιτισμένο χώρο. Επίσης ο χώρος του θεάτρου είναι παραμελημένος. Πολύ κακή εικόνα. Τέλος ο κύριος στην υποδοχή του θεάτρου το λιγότερο αδιάφορος. Σε κάθε περίπτωση από την παράσταση μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και περάσαμε υπέροχα !
κωστας γκ
09/03/2019
  Μέτρια παράσταση.... Οι ηθοποιοί προσπαθούν με εξαίρεση την Δανδουλακη που είναι διεκπαιρωτικη και παλαιας κοπής παίξιμο .... Στα αρνητικά η σκηνοθεσία ... Άλλωστε αδερφός της καλογριδης τι περιμένεις να υπάρχει μυαλό στο κεφάλι;;; επιπλέον τα σκηνικά που αλλάζουν είναι κουραστικά .. Τέλος 20 ευρώ εισιτήριο είναι σαφώς πολλά..... Εξου και το άδειο θέατρο Σαββατόβραδο
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
18/03/2019
  ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Έγκλημα στο Orient Express

Αστυνομικό
έως 21/4
Στο Έγκλημα στο Orient Express -το πιο διάσημο κι αγαπημένο αστυνομικό της Αγκαθα Κρίστι- ο Αντώνης Καλογρίδης σκηνοθετεί με έμπνευση. Η...