Κάππα

Κυψέλης 2
Κυψέλη
Τηλ. 210 7707227, 210 8827000
4,9 από 19 αξιολογήσεις
4,3
Lilly Tsa
03/01/2019
  Πήγαμε σε αυτό το μέρος με το σχολειό μας.Ένας συμμαθητής μου ο οποιός χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο δυσκολεύτηκε αρκετά στην είσοδο,στην παραμονή και στην έξοδο του από τον χώρο.Ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι κατάλληλος για άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο καθώς οι τουαλέτες ήταν στον κάτω όροφο και υπήρχαν αρκετές σκάλες με συνέπεια να χρειαστεί βοήθεια ο μαθητής και να δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο.Δεν θα πρότεινα σε έναν συνάνθρωπο μου που αντιμετωπίζει παρόμοιες δυσκολίες να επισκευτεί αυτόν τον χώρο.Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι όλοι γνωρίζουμε πως θα έπρεπε να βοηθούνται από την κοινωνία συμβαίνει όμως αυτό?Η αρχή μπορεί να γίνει απο τέτοιου είδους επειχηρήσεις πιστεύω.Καλή Χρονιά σε όλους!
Ilias Pavlidis
21/01/2019
  Η παράστασή ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ήταν καταπληκτική τρομερή εκτέλεση. Τα αστέρια πάνε στο θέατρο για τον μόνο λόγο ότι υπήρχε μια τύπισσα η οποία έκανε παρατηρήσεις στο κόσμο συμπεριλαμβανομένου μιας κοπέλας που έτρωγε δίπλα μου ακριβός ποπ κορν. Για αρχή η κοπελιά δεν έκανε καθόλου θόρυβο με τα ποπ κορν σε αντίθεση με την τύπισσα που ήρθε και της έκανε 2 φορές παρατήρηση και κυκλοφορούσε με ένα κόκκινο φως η οποία μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα. Αν δεν γουστάρετε ο κόσμος να τρώει ποπ κορν μη τα πουλάτε εξαρχής.
Vrionis Yiannis
13/03/2019
  Πήγαμε να δούμε το Δείπνο Ηλιθίων. Εκτός της εκπληκτικής παράστασης που συνιστώ για όσους αρέσκονται σε κωμωδίες, το θέατρο ήταν καθαρό και με καλή ορατότητα.
Stephanie Gregoriadou
09/03/2019
  Δεν μπορείς να βρεις τη θέση σου χωρίς τη βοήθεια ταξιθέτη. Οι θέσεις δεν είναι ευδιάκριτα αριθμημένες. Απαράδεκτο.
Vasilis kasapis
14/01/2019
  Θα μιλήσω για την παράσταση δείπνο ηλιθιων. Ήταν φανταστικά όλοι οι ρολόι ήτανε λες και γράφτηκε για αυτούς ο κύριος Παπαδόπουλος έδωσε πραγματικά τον καλύτερο του εαυτό, ο Πυγμαλίων τι να πω το κάτι άλλο ερμηνεία άψογη αν και πήγα Κυριακή στην δεύτερη παράσταση δεν φάνηκε να έχουν καθόλου κούραση... Τώρα για το θέατρο μου άρεσε που ήταν καθαρά και αν και μικρό ήταν ζεστό και άψογα στημένο.

Άστρα να πάνε

Κωμωδία
έως 28/5
Ο Κώστας, η Όλγα, ο Άλεξ, η Μάρθα και ο Ιάκωβος. Πέντε νέοι άνθρωποι που προσπαθούν να ορίσουν τον εαυτό τους...

Δείπνο ηλιθίων

Κωμωδία (1 ώρα και 40 λεπτά)
Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα....

Το αγόρι με τη βαλίτσα

Παιδικό (1 ώρα και 15 λεπτά)
έως 21/4