Κάππα

Κυψέλης 2
Κυψέλη
Τηλ. 210 7707227, 210 8827000
4,9 από 17 αξιολογήσεις
4,3
Lilly Tsa
03/01/2019
  Πήγαμε σε αυτό το μέρος με το σχολειό μας.Ένας συμμαθητής μου ο οποιός χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο δυσκολεύτηκε αρκετά στην είσοδο,στην παραμονή και στην έξοδο του από τον χώρο.Ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι κατάλληλος για άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο καθώς οι τουαλέτες ήταν στον κάτω όροφο και υπήρχαν αρκετές σκάλες με συνέπεια να χρειαστεί βοήθεια ο μαθητής και να δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο.Δεν θα πρότεινα σε έναν συνάνθρωπο μου που αντιμετωπίζει παρόμοιες δυσκολίες να επισκευτεί αυτόν τον χώρο.Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι όλοι γνωρίζουμε πως θα έπρεπε να βοηθούνται από την κοινωνία συμβαίνει όμως αυτό?Η αρχή μπορεί να γίνει απο τέτοιου είδους επειχηρήσεις πιστεύω.Καλή Χρονιά σε όλους!
Vasilis kasapis
14/01/2019
  Θα μιλήσω για την παράσταση δείπνο ηλιθιων. Ήταν φανταστικά όλοι οι ρολόι ήτανε λες και γράφτηκε για αυτούς ο κύριος Παπαδόπουλος έδωσε πραγματικά τον καλύτερο του εαυτό, ο Πυγμαλίων τι να πω το κάτι άλλο ερμηνεία άψογη αν και πήγα Κυριακή στην δεύτερη παράσταση δεν φάνηκε να έχουν καθόλου κούραση... Τώρα για το θέατρο μου άρεσε που ήταν καθαρά και αν και μικρό ήταν ζεστό και άψογα στημένο.
Χρήστος Τριανταφυλλίδης
16/01/2019
  Σχετικά με την παράσταση 'Δείπνο Ηλιθίων' ήταν εξαιρετική. Απίστευτη ερμηνεία από τον κο Παπαδόπουλο. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο καλός στην κωμωδεία. Επίσης πολύ καλή ερμηνεία από τον κο Δαδακαρίδη με μεγάλη ένταση. Γελάσαμε με την ψυχή μας. Εκτός από γέλιο η παράσταση περνάει και πολύ δυνατά μηνύματα. Απίστευτη βραδιά. Περάσαμε υπέροχα !
Natali S
29/12/2018
  Δείπνο ηλιθίων... η παράσταση.Ωραίοι διάλογοι αλλά με αυτούς τους ηθοποιούς το έργο απογειώθηκε! Επίσης είναι απο τα πιο προσεγμένα θέατρα του κέντρου με χωρητικότητα 200 ατόμων περίπου. Το μονο αρνητικό το κυλικείο...είναι φαρμακείο! 4 νερά 2 πακέτα halls k 2 espresso 9€
Vasilis Meletiou
18/12/2018
  Παρά πολύ όμορφος χώρος άριστη ακουστική από παντού σε οποιοδήποτε σημείο της αίθουσας κι αν κάθετε κάνεις. Η οπτική εξίσου εξαιρετική από τα μπροστινά έως τα πίσω καθίσματα δεξιά και αριστερά. Για οποιαδήποτε παράσταση-έργο κι αν φιλοξενεί προτείνεται προς απόλαυση του θεατή.

Άστρα να πάνε

Κωμωδία
έως 28/5
Ο Κώστας, η Όλγα, ο Άλεξ, η Μάρθα και ο Ιάκωβος. Πέντε νέοι άνθρωποι που προσπαθούν να ορίσουν τον εαυτό τους...

Δείπνο ηλιθίων

Κωμωδία (1 ώρα και 40 λεπτά)
Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα....

Το αγόρι με τη βαλίτσα

Παιδικό (1 ώρα και 15 λεπτά)
έως 21/4