Ήβη

Σαρρή 27
Ψυρρή
Τηλ. 210 3216382
4,9 από 266 αξιολογήσεις
4,4
Stefanos Athanasiou
06/05/2018
  Εξαιρετικός ο υπάλληλος στο ταμείο ότι πήγα για τα εισιτήρια. Και ευγενεστατοι και πρόθυμος να βοηθήσει για την καλύτερη επιλογή εισητηρίων. Ο χώρος πολύ καλός και προσωπικά βρήκα αναπαυτικότατα τα καθίσματα. Όλα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να έχουν όλοι καλή ακουστική και θέα προς τη σκηνή.
Michalis Plaitis
12/05/2018
  Ωραίο θέατρο. Είδα την παράσταση TOC TOC . Έχει πολύ γέλιο, ο Σπυρόπουλος κάνει έναν βλάχο απο Θεσσαλονίκη και ηταν πολύ μέτριος, οι υπόλοιποι ήταν μια χαρα , αν και είχε γέλιο λίγο κουραστικό. Κάποιες από τις ατάκες ήταν γνωστες από τα στάτους του facebook .
nik pap
26/02/2018
  Συμπαθητικος θεατρικος χώρος στην πιο γραφική περιοχή του κέντρου της Αθήνας, μερικά μέτρα από το σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο. Θεσεις φθαρμενες που έχουν ανάγκη από καθαριότητα και επισκευή, αλλά με καλή εργονομία και καλή ορατότητα. Λεκιασμενες μοκετες στο πάτωμα. Χρειάζεται φροντίδα στην καθαριότητα και στον εξαερισμο. Στα μείον η πολιτική του να κρατούν όλους τους θεατές στο προθαλαμο έως 10 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, για να δουλέψει προφανώς το κυλικείο, όπου εκτός από την υποχρεωτική ορθοστασια, θα τσικνισετε για τα καλά από την λαδιλα του τηγανισμενου ποπ κορν, αλλά και στο διάλειμμα η ίδια μυρωδιά, εμπλουτισμενη με καπνό από το "απαγορευμένο" σε κλειστούς χώρους κάπνισμα, εισβάλλει από τον προθαλαμο στην πλατεία και θα φροντίσει να αποκτήσετε για τα καλά αναπνευστικη δυσφορια, αλλά και την ανυποφορη μυρωδιά που θα στείλει τα ρούχα σας στο καθαριστηριο. Κακός εξαερισμος... Καλή η παράσταση, ευτυχώς!
dimitris polykandritis
18/02/2018
  Πάρα πολύ όμορφη παράσταση ο κόσμος γέλασε άξιζε τα λεφτά που δώσαμε δύο ώρες παράσταση και δεν μας κούρασε καθόλου πρωτότυπο σενάριο δεν έχει καμία σχέση με τα κλασικά comedy σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και μία συμβουλή θα ήταν Μη διστάσετε να συμμετέχετε στην παράσταση όταν ρωτάνε αν Ξέρετε κάτι μπορείτε να μιλήσετε θα το διασκεδάσετε σίγουρα
jim avra
13/02/2018
  Εξαιρετικό το cast των ηθοποιών!!!Και στα καμαρίνια μετά όλοι οι ηθοποιοί φιλικοτατοι!!! Το έργο ήταν έξυπνα δοσμένο και οι ατάκες...έφευγαν βροχή!Ευχαριστουμε θερμα τον Κ.Σπυροπουλο ,την Κ. Ζανινου και τον κ. Λαγουτη!!!
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.