Ιλίσια Βολανάκης

Παπαδιαμαντοπούλου 4
Ιλίσια
Τηλ. 210 7223010
4,7 από 301 αξιολογήσεις
4,4
Andreas Dimitrako
09/01/2019
  Ενας ωραιος χώρος...σαν θεατρο δεν ειναι μεγαλο χωρις αυτο να σημαίνει κατι αρνητικο κατα τη γνωμη μου, δημιουργεί μια πιο αμεση επαφή με την σκηνη και τους ηθοποιούς..προσωπικα το βρηκα ενα πολυ ζεστο χωρο.Η παράσταση που παρακολουθησα ηταν το 6 μαθηματα χωρου σε 6 εβδομάδες με πρωταγωνιστές την Ναταλια Τσαλικη και τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο..μια φοβερη παρασταση η οποία αγγίζει πολλα κοινωνικα ζητηματα και ταμπου..και οι δυο ηθοποιοί γεμισαν με το ταλεντο τους το λιτό κατα τ'άλλα σκηνικο το οποιο πια έμοιαζε να ειναι υπερ αρκετό..
Foteini Stamatopoulou
17/03/2019
  Στάση για θέατρο! Ωραία παράσταση"το τίμημα" με εξαιρετικές ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών! Ωστόσο ο Σκιαδαρέσης πραγματικά απογειώνει ένα μέτριο κείμενο! Το ταλέντο του ξεχυλιζει τη σκηνή και συναρπάζει!
Konstantinos Zarkadoulas
24/02/2019
  Μικρό θέατρο, κατάλληλο για να νιώσεις τη μαγεία μιας καλής παράστασης. Ακατάλληλο για "απροσαρμοστους" θεατές. Δεν ερχόμαστε αργοπορημένοι, δεν παίζουμε με το κινητό, δεν μιλάμε μεταξύ μας. Έλεος πια, σε θέατρο πάτε, μιλήστε στο τέλος.
Nick Bouk
01/03/2019
  Το κάγκελο στον εξώστη εμποδίζει την πρώτη σειρά θεατών. Καλό είναι να φύγει...
Xrysa Alexopoulou
14/02/2019
  Η παράσταση κάτι παραπάνω από Εκπληκτική! Το θέατρο ως χώρος μέτριος. Δεν κατάλαβα αν υπάρχει καν έξοδος κινδύνου!

Κάθε Τρίτη με τον Μόρι

Κοινωνικό (2 ώρες)
έως 21/4
Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει στην καλλιτεχνική του στέγη και επιλέγει να ανεβάσει ένα έργο υψηλών απαιτήσεων στον ιδιαίτερο χώρο του ΙΛΙΣΙΑ...