Ιλίσια Βολανάκης

Παπαδιαμαντοπούλου 4
Ιλίσια
Τηλ. 210 7223010
4,6 από 82 αξιολογήσεις
4,2
Fotis Perris
28/01/2018
  Πολύ άνετος και φιλόξενος χώρος. Εύκολη πρόσβαση. Δυσκολία στο parking, αλλά με λίγη τύχη όλα τακτοποιούνται. Όσον αφορά στην παράσταση, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τους συντελεστές της. Δεν είμαι κριτικός θεάτρου, αλλά το έργο ήταν για εμένα απολαυστικό. Βέβαια, ο κ. Μιχαλακόπουλος έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στο υπέροχο δημιούργημα του Μίλερ. (Τι αριστουργήματα έχει γράψει αυτός ο άνθρωπος και πόσο επίκαιρα!) Μπροστά σε τέτοιους κολοσσούς της Τέχνης, οπωσδήποτε οι υπόλοιποι συντελεστές φαντάζουν μικρότεροι, παρ' όλα αυτά όμως και η κ. Λουιζίδου, αλλά και οι άντρες πρωταγωνιστές, κ. Σαπουντζής και Σκιαδαρέσης, ήταν εξαιρετικοί. Το γεγονός ότι οι παραστάσεις είναι sold out σίγουρα δείχνει πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Foteini Diakopoulou
23/02/2018
  Πρωτότυπη δασκευή για παιδιά του κλασικού θεατρικού έργου του William Shakespeare "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" , τοποθετημένο χρονικά στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1920. Πολύ καλή σκηνοθεσία, κινησιολογία, μουσική και ηθοποιία. Στοιχεία και από τον βουβό κινηματογράφο!
DIMITRIS ZOGRAFOS
17/03/2018
  Μοντέρνο θέατρο με μεγάλη σκηνή. Το φετινό έργο "Το τίμημα" του Άρθουρ Μίλερ πολύ καλό με θέμα την βαθιά επιρροή του χρήματος στην διαμόρφωση των ανθρωπίνων σχέσεων.
Evangelos Tzougouloglou
25/12/2017
  Κακη παρασταση. Το εχω δει πριν από χρόνια στο θέατρο Εξαρχείων με τον Βουτερη και την Δεκαβαλα και μου ειχε μείνει. Τώρα ούτε η μετάφραση δεν άξιζε. Κρίμα γιατί οι παραστάσεις του Μηχαλακοπουλου είναι εξαιρετικές. Οι ηθοποιία των άλλων θύμιζε τηλεόραση. Ο μόνος που ξεχώριζε ήταν αυτός που έπαιζε τον αδερφό - γιατρό.
MATA KARA
08/03/2018
  Το θέατρο είναι μια χαρά, έχω δει αρκετά έργα εκεί.....το έργο που παρακολουθήσαμε την τελευταία φορά (Το τίμημα) δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.

Misery

Θρίλερ (2 ώρες και 20 λεπτά)
Το δυνατό θρίλερ "Misery” που βασίστηκε στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Στίβεν Κιγκ έρχεται στο Ιλίσια Βολανάκης σε σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαργιά με πρωταγωνιστές την Ρένη...