Παπαδιαμαντοπούλου 4
Ιλίσια
Τηλ. 210 7210045
4,7 από 300 αξιολογήσεις
4,3
Andreas Dimitrako
09/01/2019
  Ενας ωραιος χώρος...σαν θεατρο δεν ειναι μεγαλο χωρις αυτο να σημαίνει κατι αρνητικο κατα τη γνωμη μου, δημιουργεί μια πιο αμεση επαφή με την σκηνη και τους ηθοποιούς..προσωπικα το βρηκα ενα πολυ ζεστο χωρο.Η παράσταση που παρακολουθησα ηταν το 6 μαθηματα χωρου σε 6 εβδομάδες με πρωταγωνιστές την Ναταλια Τσαλικη και τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο..μια φοβερη παρασταση η οποία αγγίζει πολλα κοινωνικα ζητηματα και ταμπου..και οι δυο ηθοποιοί γεμισαν με το ταλεντο τους το λιτό κατα τ'άλλα σκηνικο το οποιο πια έμοιαζε να ειναι υπερ αρκετό..
Foteini Stamatopoulou
17/03/2019
  Στάση για θέατρο! Ωραία παράσταση"το τίμημα" με εξαιρετικές ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών! Ωστόσο ο Σκιαδαρέσης πραγματικά απογειώνει ένα μέτριο κείμενο! Το ταλέντο του ξεχυλιζει τη σκηνή και συναρπάζει!
Nick Bouk
01/03/2019
  Το κάγκελο στον εξώστη εμποδίζει την πρώτη σειρά θεατών. Καλό είναι να φύγει...
Konstantinos Zarkadoulas
24/02/2019
  Μικρό θέατρο, κατάλληλο για να νιώσεις τη μαγεία μιας καλής παράστασης. Ακατάλληλο για "απροσαρμοστους" θεατές. Δεν ερχόμαστε αργοπορημένοι, δεν παίζουμε με το κινητό, δεν μιλάμε μεταξύ μας. Έλεος πια, σε θέατρο πάτε, μιλήστε στο τέλος.
Αλεξάνδρα Πανίδου
11/12/2018
  Το εκπληκτικό "Τίμημα" του Άρθουρ Μίλλερ. Πόσα ψέμματα λέμε οι άνθρωποι στους εαυτούς μας για να καλύψουμε την ανεπάρκειά μας. Πόσες εκπτώσεις μπορεί να κάνουμε στο όνομα της ασφάλειας. Πόσο μπορούν οι γονείς να καθορίσουν τις ζωές μας, είτε για να τους φροντίσουμε (και να κρυφτούμε σ'αυτό) είτε για να μην τους μοιάσουμε. Και πόσο θυμό μπορεί να σωρεύσουμε μέσα μας από όλα αυτά. Αρκεί ένας μηδαμινός καταλύτης, π.χ. ένας επιδέξιος παλαιοπώλης, που ήρθε να εκτιμήσει τα παλιά έπιπλα και να μας απαλλάξει από αυτά, για να βγουν όλα στην επιφάνεια. Ο ίδιος ο καταλύτης-παλαιοπώλης δε, πανευτυχής, που από την ανυπαρξία του γήρατος επέστρεψε στη δράση του νταραβεριού και εντελώς αδιάφορος για τον αλληλοσπαραγμό που προκάλεσε η παρουσία του. Εξαιρετικός ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ένας ηθοποιός "πασπαρτού" που, ό,τι χαρακτήρα και να υποδύεται κάθε φορά, τον κάνει δικό του και δικό μας. Πολύ καλοί ο Χρήστος Σαπουντζής και η πάντα συμπαθής Ρένια Λουιζίδου, αν και δεν την έχουμε συνηθίσει σε έργα του κλασικού ρεπερτορίου. Και, φυσικά, ο Νίκος Μιχαλακόπουλος, στο ρόλο του παλαιοπώλη. Ένα θεατρικό κόσμημα, που με την υποκριτική του δεινότητα και εμπειρία μπορεί να μετατρέψει ένα χαρακτήρα χωρίς εξάρσεις σε αξέχαστο και φίνο καρατερίστα. Τέλος, πολύ καλά τα σκηνικά του Γιάννη Μουρίκη και ο φωτισμός του Νίκου Βλασσόπουλου. Η προοπτική και το χρώμα που έδιναν στο χώρο σε τοποθετούσαν αμέσως στην αραχνιασμένη σοφίτα του υπό κατεδάφιση κτιρίου. Κι όλα αυτά υπό την εύστοχη και μετρημένη σκηνοθετική μπαγκέτα της Ιωάννας Μιχαλακοπούλου. Συγχαρητήρια!

Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες

Κοινωνικό (1 ώρα και 40 λεπτά)
έως 31/3
Δύο ασύμβατοι κόσμοι μέσα από τη μουσική και το χορό έρχονται κοντά για να μιλήσουν για τη σκληρότητα, τη μοναξιά, τη...

Αλ, το Παλιό Ροµπότ

Παιδικό
έως 21/4
Μια διαφορετική πρόταση στο χώρο του παιδικού θεάτρου θα παρουσιαστεί την θεατρική σεζόν 2018-2019 στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια, από...