Ιλίσια

Παπαδιαμαντοπούλου 4
Ιλίσια
Τηλ. 210 7210045
4,7 από 257 αξιολογήσεις
4,2
Dimitris Matsoukas
02/07/2018
  Ωραιος χώρος, οι πρώτες θέσεις στο άνω διάζωμα έχουν θέμα στην οπτική επαφή με την σκηνή, να τις αποφύγετε.
Fotis Perris
28/01/2018
  Πολύ άνετος και φιλόξενος χώρος. Εύκολη πρόσβαση. Δυσκολία στο parking, αλλά με λίγη τύχη όλα τακτοποιούνται. Όσον αφορά στην παράσταση, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τους συντελεστές της. Δεν είμαι κριτικός θεάτρου, αλλά το έργο ήταν για εμένα απολαυστικό. Βέβαια, ο κ. Μιχαλακόπουλος έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στο υπέροχο δημιούργημα του Μίλερ. (Τι αριστουργήματα έχει γράψει αυτός ο άνθρωπος και πόσο επίκαιρα!) Μπροστά σε τέτοιους κολοσσούς της Τέχνης, οπωσδήποτε οι υπόλοιποι συντελεστές φαντάζουν μικρότεροι, παρ' όλα αυτά όμως και η κ. Λουιζίδου, αλλά και οι άντρες πρωταγωνιστές, κ. Σαπουντζής και Σκιαδαρέσης, ήταν εξαιρετικοί. Το γεγονός ότι οι παραστάσεις είναι sold out σίγουρα δείχνει πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Λάμπρος Παρασκευόπουλος
01/05/2018
  Εξαιρετικά καθίσματα, είναι σαν πολυθρόνες, δεν κουράζεσαι όσο κι αν κάτσεις και σε βοηθούν να συγκεντρωθείς στο δρώμενο, είναι ίσως τα καλύτερα καθίσματα που έχω κάτσει σε θέατρο μικρότερο των 200 θέσεων.
Ioakeimina Theocharis
11/04/2018
  Πολύ περιποιημένο θέατρο. Το μόνο που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι να μην κλείσει θέση στις 3εις τελευταιες σειρες, μιας και το πατάρι από τα θεωρία κρύβει το πανω μέρος της σκηνής και ο ήχος αναπαράγεται από ηχεία..
Foteini Diakopoulou
23/02/2018
  Πρωτότυπη δασκευή για παιδιά του κλασικού θεατρικού έργου του William Shakespeare "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" , τοποθετημένο χρονικά στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1920. Πολύ καλή σκηνοθεσία, κινησιολογία, μουσική και ηθοποιία. Στοιχεία και από τον βουβό κινηματογράφο!
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.