Ιλίσια

Παπαδιαμαντοπούλου 4
Ιλίσια
Τηλ. 210 7210045
4,7 από 259 αξιολογήσεις
4,2
Fotis Perris
28/01/2018
  Πολύ άνετος και φιλόξενος χώρος. Εύκολη πρόσβαση. Δυσκολία στο parking, αλλά με λίγη τύχη όλα τακτοποιούνται. Όσον αφορά στην παράσταση, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τους συντελεστές της. Δεν είμαι κριτικός θεάτρου, αλλά το έργο ήταν για εμένα απολαυστικό. Βέβαια, ο κ. Μιχαλακόπουλος έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στο υπέροχο δημιούργημα του Μίλερ. (Τι αριστουργήματα έχει γράψει αυτός ο άνθρωπος και πόσο επίκαιρα!) Μπροστά σε τέτοιους κολοσσούς της Τέχνης, οπωσδήποτε οι υπόλοιποι συντελεστές φαντάζουν μικρότεροι, παρ' όλα αυτά όμως και η κ. Λουιζίδου, αλλά και οι άντρες πρωταγωνιστές, κ. Σαπουντζής και Σκιαδαρέσης, ήταν εξαιρετικοί. Το γεγονός ότι οι παραστάσεις είναι sold out σίγουρα δείχνει πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Foteini Diakopoulou
23/02/2018
  Πρωτότυπη δασκευή για παιδιά του κλασικού θεατρικού έργου του William Shakespeare "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" , τοποθετημένο χρονικά στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1920. Πολύ καλή σκηνοθεσία, κινησιολογία, μουσική και ηθοποιία. Στοιχεία και από τον βουβό κινηματογράφο!
Evangelos Tzougouloglou
25/12/2017
  Κακη παρασταση. Το εχω δει πριν από χρόνια στο θέατρο Εξαρχείων με τον Βουτερη και την Δεκαβαλα και μου ειχε μείνει. Τώρα ούτε η μετάφραση δεν άξιζε. Κρίμα γιατί οι παραστάσεις του Μηχαλακοπουλου είναι εξαιρετικές. Οι ηθοποιία των άλλων θύμιζε τηλεόραση. Ο μόνος που ξεχώριζε ήταν αυτός που έπαιζε τον αδερφό - γιατρό.
MATA KARA
08/03/2018
  Το θέατρο είναι μια χαρά, έχω δει αρκετά έργα εκεί.....το έργο που παρακολουθήσαμε την τελευταία φορά (Το τίμημα) δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.
Dimitrios Papanikolaou
07/01/2018
  Υπέροχη η παράσταση «Το τίμημα» που παρακολουθήσαμε. Καθόμασταν στην τελευταία σειρά του εξώστη και βλέπαμε τέλεια. Όλη η πίσω σειρά είχε καλή θέση θέασης και χωρίς τυφλά σημεία.

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας

Παιδικό (1 ώρα και 20 λεπτά)
έως 1/4
«Ας μη χάσει, λοιπόν, κανείς «ευγενικοί μας θεατές » αυτό το όνειρο, κι αυτές τις αλλιώτικες σκιές, γιατί ειδικά αυτή τη...

Το Τίμημα

Δράμα
Το αριστουργηματικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Το Τίμημα», από τα γνωστότερα έργα του, με αυτοβιογραφικά στοιχεία, γραμμένο το 1967 και πολυανεβασμένο...