Η ταράτσα του Φοίβου

Ιερά Οδός 13-15
Γκάζι
Τηλ. 210 3428272
4,5 από 116 αξιολογήσεις
4
Love Ya
22/10/2018
  Πολύ ωραίες συνευρέσεις και ενέργεια χώρου!!.. Το μόνο ζήτημα είναι ότι, άμα δεν έχεις τραπέζι να κάτσεις ή αν δεν προλάβεις μία θέση στην ταράτσα προνομιακή, δύσκολα έως και καθόλου βλέπεις live το πρόγραμμα. Ευτυχώς, στους ορθιους έχουν βάλει και ένα πανί για προβολή των όσων γίνονται κάτω, στη σκηνή, εκεί σίγουρα έχεις καλό ήχο, δεν είναι και τραγικά δύσκολο να δεις κάτω πάντοτε- ανάλογα τον κόσμο. Πάντως, έχει απίστευτη θέα, που σε γαληνευει, ποιοτικά ωραία σύνολα και για τους ορθιους προσφέρει και μπύρα μόνο με το εισιτήριο!.. Εν τέλει, όλα καλά!!.. ( Έχει και λιιιγες καρακλες πάνω - για όποιον προλάβει - ευτυχώς, υπάρχει αλληλεγγύη και συνήθως αλλάζουν διάφορα χέρια μες τη βραδιά)!
Marilena Derdelakou
19/07/2018
  Είδαμε την παράσταση με τον Κραουνάκη και με χαρά θα ξαναπάμε την επόμενη εβδομάδα! Βλέποντας όλες τις αρνητικές κριτικές όσων κάθισαν σε τραπέζι, σκέφτομαι ότι για να μη νιώσεις αδικημένος το συγκεκριμένο σόου πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν πίστα που ανοίγει νωρίς. Ναι, είναι ακριβό. Αλλά αν μπορείς να τα διαθέσεις, αξίζει απόλυτα (όχι η πίστα γενικά, η ταράτσα ειδικά). Η δική μου εμπειρία ήταν πάρα πολυ καλή. Καλό σέρβις, ευγενέστατοι σερβιτόροι, καλή ορατότητα στη σκηνή (προτιμήστε θέση που βλέπει προς την σκηνή αν είστε σε τραπέζι που είναι λοξά προς αυτήν). Το σόου ήταν πάρα πάρα πάρα πολύ καλό. Η σκηνοθεσία πυκνή, χωρίς καθόλου κενά, τα σκετς του κωμικού και το μπουρλέσκ ίσως ξενίζουν αλλα βοηθάνε τους καλλιτέχνες να κάνουν κάνουν εναλλαγές χωρίς το πρόγραμμα να χάνει τίποτα από τον ρυθμό του. Αποκάλυψη ο Θανάσης Αλευράς και η Νεφέλη Φασούλη, ο πρώτος για τη δύναμη της παρουσίας του και η δεύτερη για την υπέροχη φωνή της. Ανυπομονώ να το ξαναδώ!
Themis
10/07/2018
  Πήγαμε στην ταράτσα τη Δευτέρα του Σαββόπουλου. Ο Σαββόπουλος ήταν πολύ καλός και έλεγε τις ιστοριούλες του και είχε επιλέξει πολύ ωραία τραγούδια. Βέβαια δεν είχαν κάνει και πολλή πρόβα με το γκρουπ αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ο χώρος θα ήταν πολύ ωραίος αν δεν ήταν τόσο ακριβό το εισιτήριο (έδωσα 30 και από εκεί που καθόμουν έβλεπα τα 3 κεφάλια των μπροστινών μου) και αν δεν υπήρχε τόση απληστία στο να χωρέσουν τόσος καρέκλες και να εισπράξουμε όσο παραπάνω γίνεται. Δηλαδή η πυκνότητα των καρεκλών θύμισε μπουζουκλερί. Θα ήμασταν πιο άνετα και πιο ασφαλείς και θα άξιζε το 30ρι και τα 23ρια αν υπήρχαν 25% λιγότερες καρέκλες. Ο φοίβος που ανέβηκε στη σκηνη σε 2 τραγούδια βαριόταν τη ζωή του ή είχε τσακωθεί με το σαββόπουλο ακριβώς πριν την παράσταση ή του συνέβαινε κάτι άλλο το οποίο δε βοηθούσε τη σκηνική του παρουσία. Δηλαδή τραγούδησε εντελώς διεκπεραιωτικά. Ο Νιονιος ωστόσο πάντα μας αρέσει.
eirini zal
08/08/2018
  Πολύ έξυπνη ιδέα να χρησιμοποιηθεί ένας τέτοιος χώρος Που πρόσφερε ΤΡΟΜΕΡΉ θέα στο κέντρο της πόλης. Το μόνο αρνητικό είναι πως πρόκειται για ταράτσα, επομένως όταν βρέχει βρέχεται κι ο κόσμος. Τα καθίσματα που υπήρχαν στον πλαϊνό χώρο ήταν ελάχιστα. Θα έπρεπε να υπάρχει μια πρόβλεψη έστω για πάγκους . Καλός ήχος, κακό το video wall.
Periklis Drampis
20/06/2018
  Το μπαρ "εξώστης" έχει σχεδόν μηδενική ορατότητα προς την σκηνή. Ζήτημα 10 άτομα να βλέπουν. Οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ να παρακολουθήσουν την παράσταση που συμβαίνει δίπλα τους σε ένα προτζέκτορα ο οποίος έχει και αυτός μειωμένη ορατότητα! Αν είναι να δούμε τηλεόραση καθόμουν και σπίτι. Πάρτε πολλά λεφτά μαζί σας, το μαγαζί θα σας τα φάει με οποιονδήποτε τρόπο! Απάτη η διοργάνωση... Η παράσταση δεν έχει νόημα να την κρίνω, έχει για διάφορα γούστα.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.