Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Καρύτση 8
Αθήνα
Τηλ. 210 3221917
4,8 από 141 αξιολογήσεις
4,3
Anna Q
19/01/2019
  Μην κάνετε το λάθος να κλείσετε τηλεφωνικά θα φτάσετε την ώρα που θα σας πουν Θα περιμένετε μία ώρα στην ουρά και όταν τελικά φτάσετε στο ταμείο θα σας πουν ότι τα εισιτήρια έχουν πέσει και δεν ξέρουμε τι θέση θα βρούμε επειδή Φτάσατε αργά για την εξυπηρέτηση Υπάρχει μόνο ένα ταμείο χώρος για να σταθεί ο κόσμος δεν υπάρχει και οργάνωση μηδέν γενικότερα αντί να έχουν τυπωμένα τα εισιτήρια με τις κρατήσεις μπαίνουν ηλεκτρονικά και τα τυπώνουν ενώ γίνεται ο κακος χαμος και σταματά η ουρά γιατί πέφτει το σύστημα. Αν πάλι κλείσετε ηλεκτρονικά γλιτώσατε με την ουρά αλλά η παράσταση θα ξεκινήσει σίγουρα με καθυστέρηση. Και μέσα στο χάος ούτε νερό δεν εχει να πάρεις αν χρειαστείς κάτι πρέπει να βγεις να ψάξεις περίπτερο. Ότι και να πω είναι λίγο. Απαράδεκτοι
alexandros staninos
19/01/2019
  Αγοράσαμε εισιτήρια ηλεκτρονικά για την εκδήλωση "Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας" Επιλέξαμε τον εξώστη θεωρώντας ότι είναι ένας αξιοπρεπής εξώστης με αριθμημένες θέσεις,δυστυχώς δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση και όταν εκδωσαμε το εισιτήριο είδαμε ότι οι θέσεις Δεν ήταν αριθμημένες και όταν φθάσαμε είδαμε ότι είχαν εκδώσει υπεραριθμα εισιτήρια.Θεωρώ ότι είναι ντροπή για την ιστορία αυτής της αίθουσας η εληψη στιχιοδους σεβασμους προς το κοινό.Εγώ προσωπικά σας χαρακτηρίζω απατεώνες.
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ
02/12/2017
  Έχει γραφτεί ιστορία, λογοτεχνική και όχι μόνο, στις ιστορικές αίθουσες και σκηνή του. Ένα διαμάντι της μεγαλοαστικής Αθήνας του 19/20 ου αιώνα. Πρέπει να βρεί νέο αφήγημα γιά τις εξαιρετικά συντηρημένες υποδομές του.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΣΧΟΥ
28/06/2017
  Είναι από τα ιστορικά μέρη της Αθήνας και ένας σύλλογος όπως ο Παρνασσός με πλούσια ιστορία πάνω από 120 χρόνια, αλλά και η Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κορίτσι Επίσης
Ελευθερια Ηη
09/01/2017
  Υπέροχος χώρος αισθητικής και ακουστικής με μόνο μειονέκτημα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, ότι δεν έχει πωλητήριο για νερό η χαρτομάντιλα λόγου χάρη.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.