Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία
Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6855898
4,3 από 163 αξιολογήσεις
4,4
George Papaioannou
08/09/2018
  Εξαιρετικός θεατράκι. Λίγο ανοργάνωτη κατάσταση όταν έχει συναυλία και βγαίνει sold out καθώς ο κόσμος στο κέντρο πρέπει να κάτσει οκλαδόν ώστε να βλέπουν οι καθισμένοι. Ωραίος χώρος για παραστάσεις το καλοκαίρι. Να παίρνετε αντικουνουπικά.
Eλένη Χανιωτάκη
10/09/2018
  Συγχαρητήρια στο Δήμο και στο τμημα Πολιτισμού του! Ιδιαίτερα αξιόλογο Φεστιβάλ Ρεματιάς, με ποικίλες εκδηλώσεις. Όμορφος χώρος, προσεγμένος και καθαρός παντού! Εντύπωση μου προξένησε ότι υπήρχε μεριμνα, σε όλες τις εκδηλώσεις που έχω παρευρεθεί, για θέσεις αποκλειστικά για όσους χρειάζονται βοήθεια ή είναι ΑΜΕΑ. Αξιέπαινη πρωτοβουλία!
Dimitris Panagoulias
29/08/2018
  Μοναδική θέση, πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα εκδηλώσεων. Αξίζει η παρουσία σας τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, που δίνει και αίσθηση δροσιάς και καλλιτεχνίας. Ευτυχώς που δεν τα κατέστρεψε (αυτά τα μέρη) η μανία της τσιμεντοποίησης. Το προτείνω αυτό το μέρος.
Demetra Drikou
14/09/2018
  Ένας χώρος που σε μεταφέρει εκτός πόλης. Μέσα στο πράσινο και πλήρως ανανεωμένο μετά την τελευταία φορά που είχε καταστραφεί. Διαθέτει ένα πολύ ζεστό και συμπαθητικό καφενεδάκι που μπορείς να απολαύσεις πρίν ή μετά την παράσταση. Οι επιλογές των θεαμάτων είναι ποιοτικές και έχουν πολυφωνία
Alexandros Ziogas
09/09/2018
  Ένα άλσος πραγματικό μέσα στο τσιμέντο της μεγαλούπολης. Μικρός και όμορφος χώρος για παραστάσεις-συναυλίες. Μέσα στο πράσινο, καθαρό και ιδανικό για κάτι το διαφορετικό. Λειτουργει κυλικείο και οι υπάλληλοι του Δήμου δίνουν οτινκαλυτετο τους εαυτό για να παραμένει ευχάριστο και λειτουργικό.Μπράβο τους
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.