Εθνική Λυρική Σκηνή

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364
Καλλιθέα
Τηλ. 216 8091000
4,9 από 442 αξιολογήσεις
4,8
e k
27/10/2018
  Η μια τσιμεντοπλακα πανω στην άλλη. Εντελώς βιομηχανικό και ψυχρό μέρος. Οι τιμές στα κυλικεία τσιμπημενες. Πηγα 7 φορές σε διάστημα δύο μηνών. Στην αρχή έπαθα πλάκα από την καθαριότητα ειδικά στις τουαλέτες. Τις επόμενες φορές τα έβλεπα διαφορετικά που όντως ήταν δηλαδή... Στην βιβλιοθήκη φασαρία ακόμα και απο τους υπαλλήλους στην ρεσεψιον. Απίστευτη αντηλια... Τα καθίσματα ζωγραφισμενα και βρώμικα και μαύρα στίγματα που ουτε θέλω να μάθω τι είναι.... Πολλοί κάθονται επάνω με τα πόδια στα καθίσματα. Κάποιοι βγάζουν τα παπούτσια... Και κάποιες το ίδιο... Αλλα τι σημασία έχει όταν δεν φοράς καλτσα στο σπορτεξ;;!! Αηδιαστικο και μπιχλα. Πολλές Εντωμεταξυ κάθονται με τα πόδια πανω έχοντας τα ανοιχτά. Όλες τις φορές που πηγα θα είδα και απο ενα βρακι.. Συνελθετε! Ωστόσο αν είναι απο τώρα έτσι φαντάζομαι πως θα γίνει οταν περάσει στο δημόσιο. Γενικά απορώ πως αρεσει στους περισσοτερους. Οι Ιάπωνες πχ θα είχαν κάνει έναν απίστευτο κήπο... Ηρεμο, ρομαντικό... Μια όαση στην κυριολεξία. Κάποιοι θα πουν οκ εμείς είμαστε Έλληνες.... Γι αυτον ακριβώς τον λόγο .... Χάθηκε η καλαισθησια μας;;; Οχι τίποτα άλλο γινομαστε και Ρεζίλι στους ξένους με τοση διαφήμιση που έχει πέσει!
Ελενη Βαρβιτσιωτη
04/11/2018
  Γενικά, μία εξαιρετικά όμορφη εκδοχή της Αθήνας, με πολλές ευκαιρίες σε θέματα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Ωστόσο, ως φοιτήτρια, θα εστιάσω αφενός στο αναγνωστήριο, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά προσιτό μέρος για μελέτη, με ησυχία και πολύ καλές υποδομές για να μείνει κανείς απόλυτα ικανοποιημένος και, αφετέρου στην παροχή των shuttle buses τα οποία είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικά γι' αυτούς που δεν έχουν κάποιο μέσο και, επιπλέον, οι άνθρωποι που τα οδηγούν χρήζουν αμέριστης εμπιστοσύνης. Συγκέκριμένα, την 03/11/18 που μεταφέρθηκα από το ΚΠΙΣΝ προς το Σύνταγμα, ο οδηγός ήταν απόλυτα προσεκτικός και πάρα πολύ συνεργάσιμος. Σε ένα περιστάτικο που παρουσιάστηκε από μια επιβαίνουσα κυρία, η οποία εξέφρασε άτοπο παράπονο, αλλα και επικρίνοντας τον, ο ίδιος αποκρίθηκε με εξαιρετική ευγένεια και υπομονή, παρα την άδικη θέση της, και προσπάθησε να την ικανοποιήσει πλήρως. Σε γενικά πλαίσια, μπράβο για την προσπάθεια όλως των φορέων και εργαζομένων που συμβάλλουν στην διατήρηση αυτής της εγκαταστασης.. Κάνετε πολύ καλή δουλεια και σας ευχαριστουμε που μας παρέχεται μια τέτοια επιλογή για μελέτη, διασκέδαση, ενημέρωση κ.λπ.
Laskarina Trafali
05/11/2018
  Είναι πανέμορφο το μέρος αλλά 2 ώρες καθόμασταν όρθιοι να κάνουμε τον αέρα, τις μέλισσες, να φωνάζουμε ααααααααα,να φωνάζουμε ααα και να κάνουμε τα άλογα. Δεν ξέρω για τους άλλους πως τους φάνηκε όμως πρέπει να διορθωσουν ένα πράγμα ο > δεν έδινε σε όλα τα παιδιά όργανα με αποτελεαπο να βαριουνται . Όσο για την κ. Σταυρούλα και την κ. Μαρία απίστευτες , ευγενικοτατες και ήταν τελείο το παραμύθι Γι αυτές έβαλα δύο παραπάνω αστέρια Για αν πας με την οικογένειά σου είναι καλά άμα έρθεις με το σχολείο σου θα περάσεις οπως εγώ Ο > είναι μια χαρά άνθρωπος αυτό που κάναμε με τα υπόλοιπα παιδιά δεν μου άρεσε και δεν προλάβαμε να φάμε Εγώ περίμενα καλύτερα απογοειτευτηκα λίγο
George Pits
09/11/2018
  Το πιο ωραίο δημόσιο κτήριο ( αποτι εχω καταλάβει ) που έχω δει. Εκτός του εσωτερικού του που πραγματικά είναι τέλειο με την βιβλιοθήκη και το κέντρο μελέτης οι κήποι που έχει από πάνω σε ολη την ταράτσα πραγματικά είναι απίστευτοι. Η θέα απο την κορυφή με όλο το Παλαιό Φάληρο ειναι τρομερή παρά την φασαρία απο τον αυτοκινητόδρομο. Όσο αναφορά την τεχνητή λίμνη που κάνουν και κανό μέσα εντάξει τι να πω... Πραγματικά μπράβο. Μακάρι να διατηρηθεί.
Greg Rallatos
13/11/2018
  No words are able to describe this amazing infrastructure.. Parks with plants, trees, lakes, amazing waterfalls, the building exists in smooth cooperation with the nature. Inside in the national library you can find a peaceful environment to read and relax as also the great National Opera. Definitely must visit it if you travel to Athens.

Πρόγραμμα Εθνικής Λυρικής Σκηνής 2018-2019

από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιώργο Κουμεντάκη για την Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ
Πρόγραμμα
Ακολουθώντας τη διεθνή πρακτική των λυρικών θεάτρων, η Εθνική Λυρική Σκηνή για πρώτη φορά ανακοινώνει το πρόγραμμα της επόμενης καλλιτεχνικής περιόδου 2018/19 σχεδόν έξι μήνες πριν από την επίσημη έναρξή της. Η ανεπίσημη έναρξη της σεζόν θα γίνει με ένα Γκαλά Ροσσίνι, ενώ η νέα παραγωγή της σειράς «Όπερα και Μόδα» έχει θέμα τη Μαγεία.

Η λίμνη των κύκνων (Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος)

Χορός
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 20/12 έως 29/12
Η Λίμνη των κύκνων του Τσαϊκόφσκι διαχρονικά συναρπάζει και συγκινεί το κοινό, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί πρόκληση στην καριέρα των...

Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι (Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος)

Παιδικό Όπερα
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 25/11 έως 30/11
Η ιστορία του έργου έχει ως εξής: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας Πρίγκιπας που ήθελε να παντρευτεί μια αληθινή...

Το αηδόνι του αυτοκράτορα (Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος)

Όπερα
έως 29/11
Πρόκειται για ένα έργο σπάνιας ομορφιάς και ευαισθησίας σε μια εντυπωσιακή παραγωγή για 30 παραστάσεις, όπου η όπερα συναντά το animation,...