Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2
Ψυρρή
4,8 από 90 αξιολογήσεις
4,4
CLAUDIA MARIA SKORUPA
18/10/2018
  Ειναι αυτοδιαχειριζομενος χώρος με διάφορες εκδηλώσεις από πάρτυ μέχρι κ θεατρικές παραστάσεις . Πολλές παραστάσεις είναι δωρεάν που τις ανεβάζουν φοιτητές με ελεύθερη συνεισφορά
Paraskevas Leivadaros
22/08/2018
  Το θέατρο αξίζει γιατί υπάρχουν πολλά θεατρικά έργα που παρουσιάζοντε στις εγκαταστάσεις του αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα με τον χώρο. Ένα από αυτά είναι η έλλειψη καθαρισμού της σκηνής και των καθισμάτων. Κάτω από τα καθίσματα μέχρι και κουτιά από μπύρες υπάρχουν πέρα από την σκόνη. Οι τοίχοι στο πλάι έχουν να βαφτούν χρόνια και πέφτουν σοβάδες. Το ξύλο στο δάπεδο της σκηνής τρίζει υπερβολικά πολύ για σκηνή θεάτρου. Θα προτιμούσα εάν απαγορευόταν το κάπνισμα. Ο χώρος είναι κλειστός και δεν υπάρχει κατάλληλος εξαερισμός δυστυχώς. Παρά τα προβλήματα το θέατρο δίνει την ευκαιρία σε πολλές ομάδες να παρουσιάσουν τα έργα τους ή και να κάνουν κάποια εκδήλωση!
Γιαννης Μπόκος
26/10/2018
  ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ. ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ !!!
Nasos Makris
11/10/2018
  Ήταν παλιά τυπογραφείο!
S
14/03/2018
  ΤΟ Θεατρο. Αυτοδιαχειριζόμενο δωρεάν με φτηνά ποτά και πολυ καλές "παραστάσεις" (θέατρο, συνελευσεις, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις). Είναι μια καλή απάντηση στο γιατί οι φασίστες δεν "χωνεύουν" την τέχνη... (γι' αυτό και του επιτέθηκαν πρόσφατα - 4/2/18)
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.