Εμπορικόν

Σαρρή 11
Ψυρρή
Τηλ. 210 3211750
4,8 από 149 αξιολογήσεις
4,5
Giovana Fotopoulou
19/02/2018
  Ωραίο και σύγχρονο θέατρο και ένας χώρος για τους λάτρεις του Δημήτρη Καταλειφού, όπως είμαι και εγώ. Εξαιρετικές παραστάσεις και πέρυσι το "Ήταν όλοι τους παιδιά μου" και φέτος ο "Φεγγίτης".
Makis Dounavis
25/03/2018
  Συμπαθητικό θέατρο με καλούς χώρους, αλλά χωρίς αμφιθεατρική διάταξη των καθισμάτων. Αντί για αυτό, είναι η σκηνή τοποθετημένη ψηλά, κάτι που δυσκολεύει αρκετά όσους κάθονται στις μπροστινές σειρές
eirini zal
13/01/2018
  Καλη ακουστική, ωραία καθισματα, αμφιθεατρικά. Πρωτότυπη σκηνοθεσια. Οι ηθοποιοι κάθονται ανάμεσα στους θεατές, οχι πισω απο την σκηνή. Ο χώρος του φουαγιέ είναι όμορφος, αλλά χρειάζεται λιγα ακόμα καθίσματα. Μοιάζει άδειος. Οι τουαλέτες ειναι λίγες για μια παράσταση που γέμιζε το θέατρο. Η ουρά ηταν τεράστια! Μπορείς μα βρείς να παρκαρεις απ έξω με χαμηλό κόστος, εχει κι ιδιωτικά πάρκινγκ αλλά κι ο σταθμός του Θησείου ειναι στα 5'
Ilias Fytrakis
15/01/2018
  Ένα θέατρο το οποίο είναι σωστά φτιαγμένο για τους θεατές του αλλά έχει αρκετά άβολα καθίσματα. Η πρόσβαση είναι εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ το parking είναι θέμα τύχης. Τέλος, μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με βόλτα στην γύρω περιοχή (Θησείο, Πλάκα, Μοναστηράκι).
Τρύφωνας Μπιτσάκος
05/12/2017
  Πολύ ωραίο θέατρο. Από την είσοδο και το χώρο αναμονής με το μπαρ ως την αίθουσα του θεάτρου, πολύ όμορφο, άνετο και καθαρό. Έχει πολύ καλή θέα και ακουστική από όλες τις θέσεις της πλατείας και άνετα καθίσματα - πολυθρόνες. Τέλος, το σημείο όπου βρίσκεται δίνει πολλές επιλογές για μια όμορφη βόλτα μετά την παράσταση!
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.