Ελληνικός Κόσμος

Πειραιώς 254
Ταύρος
Τηλ. 212 2540300, 212 2540314
4,5 από 709 αξιολογήσεις
4,6
STRATIS RALLIAS
01/04/2018
  Ο χώρος υποδοχής, όπως και όλοι οι χώροι, είναι εξαιρετικά πολιτισμένος και πολυτελής. Υπάλληλοι πολύ ευγενικοί. Όμως η ψηφιακή παράσταση "η Ακρόπολη την εποχή του Περικλέους", που παρακολούθησα, έχασε πολύ από τη μαγεία της λόγω της χαμηλής έντασης του φωτός των προβολέων...!
Δημήτρης Παπαρίδης
24/02/2018
  Το μπαρ με ένα άτομο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το κόσμο που έρχεται με τα πούλμαν. Ο δρόμος που οδηγεί πίσω στο πάρκινγκ, καθώς και το πάρκινγκ είναι γεμάτο λακκούβες και όταν βρέχει γεμίζουν νερά και δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος. Κατά τα άλλα το θέατρο μέσα είναι πάρα πολύ καλό.
Ioannis Siavelis
02/02/2018
  Πολύ ωραίος χώρος, υπόγειοι χώροι στάθμευσης 2 επιπέδων, εύκολη πρόσβαση ερχόμενοι απο Αθήνα και Πειραιά. Άνετα καθίσματα, πολύ καλή θέα από κάθε σημείο της πλατείας και του θεωρείου. Καθαρές τουαλέτες. Μικρό κυλικείο, περισσότερες οι ανθυγιεινές επιλογές σου εκεί. Βολικό το αίθριο με τα καθίσματα του. Φανερή η έλλειψη πρασίνου στο χώρο αυτόν.
Λεωνίδας Καντζίδης
31/01/2018
  Όμορφο μέρος, εύκολη πρόσβαση, από την Πειραιώς. Άνετο, δωρεάν πάρκινγκ. Καλαίσθητοι χώροι, ωραίος ο θόλος, με εντυπωσιακές ταινίες! Ο εκθεσιακός χώρος, δεν είναι μεγάλος, θα μπορούσε να έχει ωστόσο περισσότερα εκθέματα. Ήταν η δεύτερη φορά που πήγα (παλαιότερα στην Ανταρκτική και τώρα στην Εποχή των Παγετώνων) και άνετα θα ξαναπάω σε νεότερη έκθεση!!
Danai Loupasi
21/02/2018
  Πολύ εντυπωσιακή έκθεση! Ο χαμηλός φωτισμός και οι ήχοι των ζώων δημιουργούσα υποβλητική ατμόσφαιρα. Η έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών και των ενηλίκων. Ένα μεγάλο μπράβο και για το περιεχόμενο και για τον υπέροχο χώρο!

Cats

Μιούζικαλ
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 25/4
Οι «Γάτες» του Andrew Lloyd Webber, οι πρωταγωνιστές της μαγευτικής ποίησης του T.S. Eliot, θα τραγουδήσουν επιτέλους για πρώτη φορά στα ελληνικά! Δημήτρης Μαλισσόβας, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Αλέξιος Πρίφτης είναι...