Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ηρώων Πολυτεχνείου 32
Πειραιάς
Τηλ. 210 4143310, 210 4143320
4,7 από 284 αξιολογήσεις
4,6
pan theodoropoulos
26/02/2018
  Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της ανακαίνισης. Ένα πολύ ωραίο θέατρο, κόσμημα θα έλεγα. Ωραία καθίσματα με βελούδο, το δάπεδο ασορτί. Κρυμμένες οπές εξαερισμού κάτω από τα κάθισμα. Ικανοποιητικός χώρος για τα πόδια- γόνατα. Αυτοποιημενο κυλικείο στο φουαγιέ με πολύ χαμηλές τιμές.( Ωραίο ξύλινο πάτωμα στο φουαγιέ). Ωραία, μεγαλειώδης είσοδος μετά από μια μαρμάρινη σκάλα στην οποία είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις περποιημενες εμφανίσεις πολλών θεατών
maria avramidou
12/03/2018
  Όμορφο θέατρο, ιστορία του Πειραιά. Ακόμα περιμένουμε να φτιαχτεί το καφέ του στο εσωτερικό, ενώ ο χώρος υπάρχει και είναι πολύ καλαίσθητος ακόμα να ετοιμαστεί ! Για πάρκινγκ ούτε λόγος, θέλει τύχη και ψάξιμο. Όταν ετοιμαστεί το μετρό θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμο.
Panagiotis Dermatis
31/12/2017
  Στολίδι. Στολίδι. Στολίδι.Έχει εξαιρετική σκηνή, απόλυτα λειτουργική, ιδιαίτερου ύφους. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η μοναδική στην Ελλάδα και μια από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, όπου διασώζονται – σε μεγάλο βαθμό – οι μηχανισμοί του θεάτρου μπαρόκ. Έχει αποκαλυφθεί πλήρως ο πλούσιος διάκοσμός του κι αναδείχθηκαν τα εξαιρετικά σχέδια του Ιωάννη Λαζαρίμου (σχέδια 1882). Εντυπωσιακά είναι τα είκοσι τρία επιβλητικά θεωρεία του και βέβαια ο χώρος πάνω από τον θόλο της κεντρικής αίθουσας. Δυστυχώς δεν έχει πάρκινγκ. πολλά σχολικά και μη δρώμενα.
George Kodaksis
05/03/2018
  Ένα αρχιτεκτονικό θαύμα με τέλεια ακουστική. Το σκηνικό του το οποίο επισκευάστηκε πρόσφατα, χρονολογείται από το 1895 και κοσμεί και πάλι την αυλαία του θεάτρου. Φιλοξενεί μόνο αξιόλογες παραστάσεις και συναυλίες.
Δημητρης Διπλος
15/03/2018
  Ένα απο τα ομορφότερα και Ιστορικά θέατρα. Εξαιρετικός χώρος για παραστάσεις με πολύ ωραία αρχιτεκτονική Στην εξωτερική όψη αλλά και την εσωτερική. Στο κέντρο του Πειραιά.

Ο Γλάρος

Δράμα
Στην όχθη μιας λίμνης ζει από τα παιδικά της χρόνια μια κοπέλα -να, όπως εσείς. Αγαπάει τη λίμνη σαν γλάρος κι...

Το τραμ με το όνομα «Πόθος»

Δράμα
έως 1/4
Το "Λεωφορείον ο Πόθος" του Τένεσι Ουίλιαμς γίνεται "Το τραμ με το όνομα Πόθος" και ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε...