Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ηρώων Πολυτεχνείου 32
Πειραιάς
Τηλ. 210 4143310, 210 4143320
4,7 από 290 αξιολογήσεις
4,6
Anthonis Gvs
02/07/2018
  Το θέατρο, είναι ένα κόσμημα. Οι καρέκλες άνετες. Πάντα καθαρό. Η ακουστική του θεάτρου είναι εξαιρετική. Τα μικρόφωνα είναι αχρείαστα όταν δεν εμποδίζει τον λόγο η μουσική. Είτε ακόμα και πάνω στο 2ο θεωρείο ακούς και βλέπεις ικανοποιητικα. Μόνο οι πλαγιές θέσεις είναι κάπως απογοητευτικες και καθόλου χρήσιμες. Ωραίοι είναι και οι υπόλοιποι χώροι, όπως το φουαγιέ στον πάνω όροφο που έχω παρακολουθησει performances και παραστάσεις. Οι εργαζομενοι εξυπηρετικοί και με ευχάριστη διάθεση.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ
16/05/2018
  Το επισκέφθηκα για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό. Δεν μπήκα στο εσωτερικό διότι δεν είχε κάποια παράσταση. Απο τον εξωτερικό χώρο έχει αρκετή κίνηση τόσο από αμάξια όσο και από πεζούς. Αυτό το διάστημα γίνονται εργασίες κατασκευής του μέτρου. Είχα καθίσει για 1 ώρα στον προαύλιο χώρο. Είδα πως είναι σημείο συνάντησης.
Kostas Farsedakis
29/04/2018
  Κατά γενική ομολογία η ανακαίνιση του θεάτρου κατέστη επιτυχημένη. Και έτσι ο Πειραιάς επιτέλους απέκτησε το θέατρο που του αξίζει και του αναλογεί. Ορισμένες μόνο ελλείψεις έχουν μείνει για να τακτοποιηθούν και όλα θα είναι τέλεια. Αλλά όμως η πολύ μεγάλη έλλειψη του πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση και αυτό είναι στα μείον του θεάτρου.
pan theodoropoulos
26/02/2018
  Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της ανακαίνισης. Ένα πολύ ωραίο θέατρο, κόσμημα θα έλεγα. Ωραία καθίσματα με βελούδο, το δάπεδο ασορτί. Κρυμμένες οπές εξαερισμού κάτω από τα κάθισμα. Ικανοποιητικός χώρος για τα πόδια- γόνατα. Αυτοποιημενο κυλικείο στο φουαγιέ με πολύ χαμηλές τιμές.( Ωραίο ξύλινο πάτωμα στο φουαγιέ). Ωραία, μεγαλειώδης είσοδος μετά από μια μαρμάρινη σκάλα στην οποία είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις περποιημενες εμφανίσεις πολλών θεατών
Christoforos Mavrommatis
12/06/2018
  Πολυ καλη η κεντρικη σκηνη μεχρι ζωνη Β η ορατοτητα ειναι μια χαρα!
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.