Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ηρώων Πολυτεχνείου 32
Πειραιάς
Τηλ. 210 4143310, 210 4143320
4,7 από 289 αξιολογήσεις
4,6
Kostas Farsedakis
29/04/2018
  Κατά γενική ομολογία η ανακαίνιση του θεάτρου κατέστη επιτυχημένη. Και έτσι ο Πειραιάς επιτέλους απέκτησε το θέατρο που του αξίζει και του αναλογεί. Ορισμένες μόνο ελλείψεις έχουν μείνει για να τακτοποιηθούν και όλα θα είναι τέλεια. Αλλά όμως η πολύ μεγάλη έλλειψη του πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση και αυτό είναι στα μείον του θεάτρου.
pan theodoropoulos
26/02/2018
  Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της ανακαίνισης. Ένα πολύ ωραίο θέατρο, κόσμημα θα έλεγα. Ωραία καθίσματα με βελούδο, το δάπεδο ασορτί. Κρυμμένες οπές εξαερισμού κάτω από τα κάθισμα. Ικανοποιητικός χώρος για τα πόδια- γόνατα. Αυτοποιημενο κυλικείο στο φουαγιέ με πολύ χαμηλές τιμές.( Ωραίο ξύλινο πάτωμα στο φουαγιέ). Ωραία, μεγαλειώδης είσοδος μετά από μια μαρμάρινη σκάλα στην οποία είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις περποιημενες εμφανίσεις πολλών θεατών
Fotis Perris
22/04/2018
  Πολύ όμορφο θέατρο. Εξαιρετική διακόσμηση, άνεση και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό. Η πρόσβαση είναι αρκετά εύκολη, αλλά η στάθμευση προϋποθέτει αρκετή τύχη, εκτός αν ο επισκέπτης έχει εντοπίσει εκ των προτέρων έναν χώρο στάθμευσης.
Panagiotis Dermatis
31/12/2017
  Στολίδι. Στολίδι. Στολίδι.Έχει εξαιρετική σκηνή, απόλυτα λειτουργική, ιδιαίτερου ύφους. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η μοναδική στην Ελλάδα και μια από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, όπου διασώζονται – σε μεγάλο βαθμό – οι μηχανισμοί του θεάτρου μπαρόκ. Έχει αποκαλυφθεί πλήρως ο πλούσιος διάκοσμός του κι αναδείχθηκαν τα εξαιρετικά σχέδια του Ιωάννη Λαζαρίμου (σχέδια 1882). Εντυπωσιακά είναι τα είκοσι τρία επιβλητικά θεωρεία του και βέβαια ο χώρος πάνω από τον θόλο της κεντρικής αίθουσας. Δυστυχώς δεν έχει πάρκινγκ. πολλά σχολικά και μη δρώμενα.
maria avramidou
12/03/2018
  Όμορφο θέατρο, ιστορία του Πειραιά. Ακόμα περιμένουμε να φτιαχτεί το καφέ του στο εσωτερικό, ενώ ο χώρος υπάρχει και είναι πολύ καλαίσθητος ακόμα να ετοιμαστεί ! Για πάρκινγκ ούτε λόγος, θέλει τύχη και ψάξιμο. Όταν ετοιμαστεί το μετρό θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμο.

Παραστάσεις και θεατρικά αναλόγια στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά τον Μάιο (2018)

με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
Παρουσίαση
Από 7 Μαΐου έως 31 Μαΐου, το κοινό μπορεί να δει τις παραστάσεις των τριών έργων μέσω των οποίων υλοποιήθηκε το πρόγραμμα - Αυλή των Θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το Ενυδρείο του Κώστα Μουρσελά και την Πείνα του Χαράλαμπου Γιάννου, αλλά και θεατρικά αναλόγια τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, κεφ. 23ο

Δράμα (2 ώρες)
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 28/6 έως 4/7
«Η θέα της μεταμφιεσμένης μορφής, ως καθαρά αισθητική εμπειρία, μας οδηγεί πέραν του καθημερινού βίου σ’ έναν κόσμο που βασιλεύει κάτι...

Ο Ηλίθιος

Δράμα Κοινωνικό
«Ο Ηλίθιος», ο πρίγκιπας Μίσκιν, πάσχων από επιληψία, επιστρέφει στη Ρωσία μετά από πολυετή απουσία. Στην Αγία Πετρούπολη περιφρονούν και χλευάζουν...