Δημήτρης Χορν

Αμερικής 10
Κολωνάκι
Τηλ. 210 3612500
4,5 από 374 αξιολογήσεις
4,3
ELENA TOLIA
17/01/2019
  Το πρόβλημα ήταν στην μπροστινη σειρά όπου είχα κλείσει θέση έπρεπε να κυττάζω συνεχώς προς τα επάνω για δύο ώρες.Η σκηνή θα έπρεπε να βρίσκεται τουλάχιστον 2 μέτρα μακριά από την μπροστινή σειρά.Αλλιώς πρέπει η σκηνή να κατέβει σε ύψος διαφορετικά παθαίνεις αυχενικό.
ATHENS SPRING
29/11/2018
  Ένα θέατρο με μεγάλη ιστορία την οποία και τιμά ανεβάζοντας συνήθως αξιόλογες παραστάσεις. Μία από αυτές απολαύσαμε και εμείς το Νοέμβριο του 2018. Αναφέρομαι στο Βυσσινόκηπο του Τσέχωφ με την υπέροχη Θέμιδα Μπαζάκα σε μια ερμηνεία ανώτερη και από την αντίστοιχη της Charlotte Rampling στην ομώνυμη ταινία του Κακογιάννη! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου θεάτρου είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί με το κοινό. Μοναδικό μειονέκτημα του χώρου είναι η έλλειψη ηχομόνωσης με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της παράστασης να ακούγονται θόρυβοι από την σκηνή του Μικρού Χόρν και να χάνεται έτσι λίγη από τη θεατρική μαγεία!
Dimitra Kostopoulou
13/01/2019
  Είδαμε το Βυσσινοκηπο του Τσέχωφ με μια εκπληκτική Θέμιδα Μπαζάκα . Μου αρεσε ιδιαιτερα η σκηνοθεσία αν και ειχα διαβασει αρκετα αρνητικά σχόλια. Η μουσική ήτανε εξαιρετική . Σίγουρα είναι απο τα έργα που αξίζει να δούμε φέτος!
Stavros Stavros
28/12/2018
  Η αίθουσα του θεάτρου είναι αρκετά καλά συντηρημένη, με άνετα καθίσματα και ευγενικό προσωπικό, το μπαρ έχει καλές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι πρώτες 3 σειρές καθυσμάτων ενώ έχουν ποίο ακριβά εισητήρια δεν βλέπεις καλά λόγο του μεγάλου ύψους τις σκηνής. Οι καλύτερες θέσεις είναι 5-8 σειρά στο κέντρο.
vag forever
27/12/2018
  Ωραίο Θέατρο, μεγάλη σκηνή. Αν και βρήκαμε θέση θεωρίο την τελευταία στιγμή. Δυστυχώς όμως όλη η σειρά των καθισμάτων ήταν ετοιμόρροπη και σε κάθε κίνηση σώματος, όλη η σειρά αμφιταλαντευοταν ανησυχητικά!

Ο Βυσσινόκηπος

Κοινωνικό Δράμα (2 ώρες)
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν το εμβληματικό αριστούργημα του Άντον Τσέχωφ «Ο Βυσσινόκηπος», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και με έναν εξαιρετικό θίασο...