Διάνα

Ιπποκράτους 7
Αθήνα
Τηλ. 210 3626596
4,9 από 291 αξιολογήσεις
4,3
Eva Jango
28/12/2018
  Το χειρότερο απ΄ όσα γράφονται για το συγκεκριμένο "θέατρο" ο Θεός να το κάνει, είναι η κατηφόρα που πρέπει να διανύσεις για να βρεθείς στο εσωτερικό του, εκτός των σκαλοπατιών που έχει να ανέβεις κ να κατέβεις βεβαίως μετά την παράσταση! Δηλ. στην περίπτωση μιας πυρκαγιάς καταλαβαίνουμε όλοι "τι ποδοπάτημα θα γίνει" αν προλάβεις! Καμία αίσθηση ασφάλειας!!! Καθ όλη τη διάρκεια της παράστασης καπνίζαμε κανονικά!!! Που ακούστηκε να πηγαίνεις σε μια θ.παράσταση και να βγαίνεις μποχισμένος από καπνούς.... λες και ήσουν σε μπουζουξίδικο. Φυσικά όλο αυτό συνέβαινε επειδή αφήνουν τους καπνίζοντες στο φουαγιέ του θεάτρου να καπνίζουν και φυσικά τον καπνό δεν τον σταματάς.... πήγαινε αντίθετα της εξόδου! Τεσπα αυτά όλα ας τα κοιτάξουν οι αρμόδιοι της διοίκησης του θεάτρου για να ζητάνε μετά 17 κ 20 και 30 το εισιτήριο!!! Αίσχος! Και πηγαίνεις στο Μέγαρο με 4ευρώ και είσαι κυριλέ...
ni di
13/01/2019
  Μικρό θέατρο. Πολυ καλό για παιδικές παραστάσεις. Το καλύτερο είναι ότι επιτρέπεται στα παιδάκια να παίρνουν μαζί τους ποπ κορν ή άλλα σνακς. Επίσης επιτρέπεται να παίρνεις μαζί ροφήματα. Πολύ καθαρές τουαλέτες και καταλληλες για χρήση από παιδιά.
Stavros Stavros
11/12/2018
  Σαν θεατρική σκηνή θεωρώ πως δεν έχει και τόσο καλή οπτική λόγο μικρής κλήσης της πλατείας όπως και ότι τα καθίσματα είναι αρκετά παλιά και τα μαξιλάρια τους έχουν πέσει αρκετά. Επίσης για έναν άνθρωπο πάνω από το 1,75 είναι οριακά. Η ακουστική του όμως είναι καλή. Γενικά πιστεύω ότι θα χρειαζόταν μια καλή ανακαίνιση!
Stovell Harry James
29/12/2018
  Ένα όμορφο μικρό θέατρο, όπου βάζω 4 στα 5 γιατί οι θέσεις δεν αρκετά επικλινές με αποτέλεσμα να βλέπω λίγο πιο πολύ από ότι θα ήθελα το κεφάλι του μπροστινού μου. Επίσης 4 ευρώ για μισό κουτί nachos με λίγο λιωμένο τυρί, είναι απλά πάρα πολύ.
Bilibili Matsoukas
13/01/2019
  Ωραίο θεατρο.και μπορουσες να πάρεις κ νερό ή σνακ μέσα.οκ καθίσματα και ορατότητα καλή.

Τζασμίν

Δράμα (2 ώρες και 15 λεπτά)
Η Ελένη Ράντου συναντά τη Τζάσμιν του Γούντυ Άλλεν και εξασφαλίζει τα αποκλειστικά δικαιώματα της θεατρικής διασκευής του οσκαρικού αριστουργήματος, που...