Αθηνών

Βουκουρεστίου 10
Κολωνάκι
Τηλ. 210 3312343
4,4 από 251 αξιολογήσεις
3,8
ΑΣΠΑ ΣΙΔΕΡΗ
08/03/2018
  Σαν θέατρο μικρό με άβολα και ακατάλληλα καθίσματα, ανεπαρκή εξαερισμό, προβληματική ακουστική και χωρίς πρόβλεψη για δεύτερη έξοδο (κινδύνου.....). Πολυ κρίμα Γιατι οι παραστάσεις που έχουμε παρακολουθήσει κατα καιρούς είναι αξιόλογες (μια Μελίσσα τον Αύγουστο, sleuth, πουπουλενιος)
Panos Mavro
11/12/2017
  Το επισκεφθήκαμε στις 6/12/17. Μικρός και στενάχωρος χώρος, με καρέκλες καφενείου ,ντυμένες με κόκκινο βελούδο. Πολύ φασαρία και αναίτιες βρισιές. Δεν βγάλαμε νόημα, ούτε τι ήθελε να πει ο ποιητής με όλα αυτά. Αισθανόμενοι ότι δέχεται επίθεση η αισθητική μας,, φύγαμε στο διάλειμμα.
Nikos Skarentzos
22/02/2016
  Δυστυχώς ο χώρος είναι απαράδεκτος. Πήγα σε παράσταση που ήταν sold out και υπήρξε 25λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη καθώς ήταν αδύνατο να μπει ο κόσμος έγκαιρα από την μοναδική μικρή είσοδο. Κατα την διάρκεια της παράστασης η ζέστη ήταν αφόρητη καθώς υπήρχε ανυπαρξία εξαερισμού. Πυροσβεστικά μέσα ανύπαρκτα ή επιμελώς κρυμμένα, έξοδοι κινδύνου δεν υπάρχουν, διάδρομοι ανάμεσα στα καθίσματα πολύ στενοί. Έξοδος με καθυστέρηση λόγω του ιδίου λόγου με την είσοδο. Δυστυχώς δεν θα ξαναπάω παρότι ανεβάζει καλές παραστάσεις.
Nikos Polydoros
25/01/2017
  Το θέατρο ήταν μέτριο όχι η παράστση.
Kingsley Martin
17/08/2018
  View.food.everything just love it

Cock

Κωμωδία (1 ώρα και 30 λεπτά)
Το πρωτότυπο και προκλητικό έργο ανεβαίνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Μακαλιά, Φωτεινή Αθερίδου, Ηλία Μουλά και...

Ο Φάρος

Θρίλερ Μαύρη κωμωδία
Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλάσσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι...