Αθηναΐς Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη

Καστοριάς 34-36 & Ιερά Οδός
Βοτανικός
Τηλ. 210 3477878
4,4
Eva Kn
02/05/2018
  Πολύ όμορφος και καθαρος χώρος. Εξαίσιες παραστάσεις. Για την πάνω σκηνη υπάρχει στις σκάλες ειδική καρέκλα αναπήρων για το ανέβασμα κάτι που δεν έχω δει σε κανένα άλλο θέατρο. Αναπαυτικές καρέκλες στην πάνω αίθουσα. Η κατω έχει και τραπεζάκια και χωράει λιγότερο κόσμο και είναι κάπως άβολες οι καρέκλες αλλά ευχαριστιεσαι την κάθε παράσταση. Ωραία σκηνικά σε όσες παραστάσεις έχω πάει και πολύ καλές παραγωγές.
Konstantinos Papakostas
25/01/2018
  Πολύ όμορφος χώρος! Βρέθηκα στα πλαίσια της παράστασης 'Τα ραδίκια ανάποδα'! Πραγματικά από τις ομορφότερες κωμωδίες - μονολόγους που έχω παρακολουθήσει! Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Γαλίτη που έγραψε και υποδύεται άψογα τους 13 ρόλους της παράστασης!
Giorgos Panagiotopoulos
01/03/2018
  Όμορφος πολυχώρος με πολλές αίθουσες για εκδηλώσεις, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις. Υπάρχει όμορφο μπαράκι ενώ το Θέατρο Λάσκαρη που επισκέφτηκα έχει πρόσβαση για ανήμπορους που μου άρεσε πολύ!
Jim Natsis
10/03/2018
  Πολύ Ωραίος Χώρος..με Μεγάλες Αίθουσες για Διάφορα Events..Ωραία Ατμόσφαιρα.. Κατάλληλο και για Εκθέσεις Ζωγραφικής..Χειροτεχνίας...Ένας Πολυχώρος για Αρκετές Δράσεις.
Αγγελος Βενιαμής
20/01/2018
  Εξαιρετική παράσταση, αξίζει να τη δείτε!! Δουλειές με φούντες!! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!! Η παράσταση που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας σε πολλά θέματα. Μπράβο μπράβο μπράβο!!!
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.