Αθηνά

Δεριγνύ 10 & Πατησίων
Πλατεία Βικτωρίας
Τηλ. 210 8237330
4,8 από 117 αξιολογήσεις
4,1
Aris Konstadinidis
31/07/2018
  Παλιό θέατρο που ωστόσο παραμένει ικανοποιητικό. Τα καθίσματα όχι πολύ βολικά και εάν δεν υπήρχε κλιματισμός, θα ήταν αδύνατον να παρακολουθήσεις παράσταση μέσα στο καλοκαίρι(και παρά τον ανοιγόμενο θόλο. Επίσης η περιοχή μάλλον δεν ενδείκνυται ως πολύ ασφαλής.
movie Greek guy
21/09/2018
  Εντάξει ήταν οκ. Οι θέσεις δεν μπορώ να πω ήταν πολύ βολευτηκες αλλά είναι σχετικά ένα μικρό θεατράκι. Συνάμα αν χωράει 60 άτομα
Menelaos Dimitropoulos
13/04/2018
  Αν και ο χώρος είναι αρκετά παλιός, θεωρώ ότι είναι άριστα διατηρημένος, σίγουρα χρειάζεται ανακαίνιση αλλά δεν μπορώ να πω ότι ο χώρος μου φάνηκε αφιλόξενος... Εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη βελτίωσης της υγιεινής στις τουαλέτες. Τα καθίσματα ήταν άνετα και η διαμόρφωση του χώρου ιδανική ώστε να μη χάνεις από την σκηνή. Η παράσταση που είδαμε "πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης", ηταν άριστη μεταφορά στο θέατρο και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Ilias Iliadis
13/07/2018
  Πολυτεχνίτης & Ερημοσπίτης. Γέλιο σε μια αυθεντική κωμωδία με έναν τέλειο Σπύρο Πούλη.
rafina lines
12/03/2018
  Το θέατρο Αθηνά είναι όμορφο θέατρο αν και λίγο μικρό. Πάντως είναι σύγχρονο, άνετο και με πολύ εύκολη πρόσβαση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την παράσταση "Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης", κι ιδιαίτερα στη Μαριλένα Ράδου όπου κρατάει ρόλο με σημαντικό βάρος αν και δε φαίνεται. Μακάρι να συνεχίσει και του χρόνου με το ίδιο έργο. Συγχαρητήρια!!!
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.