Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Επίδαυρος - Αργολίδα
Ελλάδα
Τηλ. 275 3022026
4,8
ΡΑΦΑΗΛ ΑΓΓΕΛΗΣ
14/08/2018
  Απλά μοναδικό, Το θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου είναι μοναδικό, αφού μέχρι και το περιβάλλον γύρο μαζί με την πλούσια βλάστηση και την υπέροχη θέα συμβάλουν στο να το κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Είναι ένα δώρο για τον ελληνικό πολιτισμό το οποίο άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να αντικρίσουν. Η παράστασης είναι πάντα εκπληκτικές διότι η ακουστική του χώρου μαζί με το ανεπανάληπτο δέος της στιγμής, το οποίο προέρχεται και μόνο από την σκέψη ότι στο σημείο που κάθεσαι και απολαμβάνεις την παράσταση σου 2 και 3 χιλιάδες χρόνια πριν κάποιος έβλεπε μια παράσταση οπός και εσύ κάνεις τώρα. Η ζέστη δεν αποτελεί πρόβλημα αφού η δροσιά συμβάλει στο να μην μείνεις δυσαρεστημένος για κανένα λόγο. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση για όλους αφού διαθέτονται θέσεις στάθμευσης αλλά και ειδικές θέσεις για αναπήρους και για άτομα με κινητικές ανάγκες καθώς επίσης διαθέτει και ειδικά WC. Μέχρι να φτάσεις στο θέατρο χρειάζεται λίγο περπάτημα για αυτό θα συνιστούσα άνετα παπούτσια ώστε να διευκολύνουν την διαδικασία. Εύχομαι σε όποιον το επισκευθεί να περάσει καλά και να έχει μια αξέχαστη εμπειρία.
KALLIOPEIA KALLIOPEIA
10/09/2018
  Οι αρχαίοι ήξεραν πραγματικά να επιλέγουν χώρους! Υπέροχος χώρος, πανέμορφο θέατρο(αν και πιστεύω πως ίσως χρειαζόταν λίγο καλύτερη συντήρηση). Οι γύρω καντίνες εξωτερικά αλλά και το εστιατόριο εκμεταλλεύονται δεόντως τον κόσμο και είναι πολύ κρίμα και για τους Ελληνες και για τους ξένους, όπου πάνε να θαυμάσουν την ιστορία μας!
George Lioutas
30/08/2018
  Εκπληκτικό!Μαγικό μερος! Το θέατρο είναι καλοδιατηρημένο, αξίζει να ζήσει κανείς την εμπειρία μιας παράστασης εκεί! Υπάρχουν μεγάλοι χώροι πάρκινγκ, και η πρόσβαση στο θέατρο είναι εύκολη. Υπάρχει και φαγητό, αλλά οι τιμές είναι τσιμπημένες και η ποιότητα φτωχή. Είναι must η επίσκεψη για οποιονδήποτε είναι λάτρης του Δυτικού Πολιτισμού.
Angeliki Kalliakouda
18/08/2018
  Αξιοζηλευτο μέρος που σου προκαλεί ανατριχιλα καθώς σκέφτεσαι ότι στέκει εκεί αυτούσιο χιλιάδες χρόνια τώρα. Εκεί που οι πρόγονος μας χωρίς την βοήθεια καμίας τεχνολογίας έθεσαν τα θεμέλια της τέχνης και του πολιτισμού. Οι Βάτραχοι του Αριστοφανη μας διδαξαν καθώς πρόκειται για ένα ένα διαχρονικό έργο. Το καταπράσινο της φύσης σύνοδος μας σ αυτό το πραγματικά αξέχαστο ταξίδι. Όσοι δεν έχετε επισκεφθεί αυτο το θέατρο πρότυπο και στολίδι...σπευσατε!
john petropoulos
18/08/2018
  Υπέροχο....Το μνημείο αποτελεί πόλο έλξης μεγάλου αριθμού Ελλήνων και ξένων επισκεπτών και χρησιμοποιείται για την παρουσίαση παραστάσεων αρχαίου δράματος. Η πρώτη παράσταση στο θέατρο της Επιδαύρου ήταν η τραγωδία Ηλέκτρα του Σοφοκλή που ανέβηκε το 1938...Το θέατρο έχει σποραδικά χρησιμοποιηθεί και για να φιλοξενήσει σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου έχουν εμφανιστεί στην Επίδαυρο ορισμένοι από τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους ηθοποιούς.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.