Αποθήκη

Σαρρή 40
Ψυρρή
Τηλ. 210 3253153
4,3 από 344 αξιολογήσεις
4,2
Alex Kypraios
03/01/2019
  Είναι κυριολεκτικά αποθήκη, δηλαδή μπετόν, σίδερο και ξύλο το ντεκόρ του θεάτρου. Έχω την εντύπωση πως ο θεατής θα επηρεαστεί πάρα πολύ από το είδος και την σκηνοθεσία του έργου που θα παιχτεί. Εμείς είδαμε την " κουζίνα " σε σκηνοθεσία Νανούρη έδεναν όλα μια χαρά. Φαντάζομαι όμως ότι αυτό το γνωρίζουν και οι καλλιτέχνες και δεν θα ανεβάσουν ποτέ κάτι που να μην ταιριάζει με το περιβάλλον του θεάτρου!
Γιαννης Ευσταθιαδης
03/01/2019
  Πως μια παλιά αποθήκη μπορεί να μετατραπεί σε εναν "ζεστο" χώρο! Ιδανικο θέατρο για παραστάσεις που συμμετέχει το κοινό
Angeliki Chatzistyli
29/12/2018
  υπέροχη παράσταση με εξαιρετικούς νέους ηθοποιούς... "η κουζίνα" να πάτε!!
Στελιος Μπερνιδακης
01/12/2018
  Βιομηχανικός χώρος, παλιά αποθήκη, που μετατράπηκε σε θέατρο από την ηθοποιό Αλίκη Γεωργούλη. Χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση των εξαιρετικά άβολων και κουραστικών καθισμάτων. Η φετινή παράσταση Η κουζίνα, καταπληκτική. Επίκαιρη θεματολογία και εκπληκτικές ερμηνείες από νεοεμφανιζόμενους ηθοποιούς.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΤΟΥ
24/11/2018
  Η κουζίνα είναι Ισως η ωραιότερη παράσταση που έχω δει τα τελευταία χρόνια κι έχω δεί πάνω από 100 την τελευταία τριετία! Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς, που δίνουν την ψυχή τους πάνω στην σκηνή αλλά και στον σκηνοθέτη για την πρωτοποριακή και συγκλονιστική εικόνα που δίνει στο θεατή!!!

Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων

Κωμωδία (1 ώρα και 30 λεπτά)
έως 29/1
Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το "τέρας" που έχει...

Η κουζίνα

Κοινωνικό (1 ώρα και 35 λεπτά)
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διάσημο έργο «Η ΚΟΥΖΙΝΑ» του διακεκριμένου Άγγλου συγγραφέα Arnold Wesker, σε...