Από Μηχανής

Ακαδήμου 13
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5232097
4,6 από 59 αξιολογήσεις
4,2
lina Hall
03/04/2018
  Εμείς πήγαμε στο έργο Δον Κιχώτης. Εξαιρετικοί ηθοποιοί, τα έδιναν όλα και σε έπειθαν ότι ζουν τον ρόλο τους. Ιδιαίτερα ο νεαρός ηθοποιός που έπαιζε τον Δον Κιχώτη, έβλεπες ακόμα και τα μάτια του να αλλάζουν συναισθήματα ανάλογα τη σκηνή. Το θεατράκι μικρό και χαριτωμένο και στην καντίνα του βρήκα με 2, 50 ευρώ μία από την πιο νόστιμες και αρωματικές σαγκρίες που έχω πιει.
Νίκος Βέργος
13/02/2018
  Ωραίο περιβάλλον, το μπαρ πολύ καλό, πολύ πολύ σωστές τιμές με πολύ ωραία προϊόντα. Σαγκρία φοβερή. Το μόνο ελάττωμα της πάνω αίθουσας που ήταν η παράσταση που παρακολούθησα, ηταν η ηχομόνωση. Ακούγονταν φωνές από διπλανή παράσταση. Επίσης όλες οι παραστάσεις που παιζόντουσαν στις αίθουσες ήταν πολύ καλές επιλογές και αξιόλογες.
Ζαφειρια Τσιρακακη
21/03/2018
  Βρε τι ωραία θέατρα έχει η Αθήνα μας και εμείς πάμε και στιβαζομαστε στα ίδια και στα ίδια. Ωραία σκηνή, καλός εξαερισμός, ξεκινάει στην ώρα της κάθε παράσταση και έχει τόσες πολλές! Μπράβο για την στήριξη στην τέχνη.
Emmanouela Theodoraki
07/01/2018
  Ανακαινισμένος χώρος, βιομηχανικό ύφος μιας και ηταν εργοστάσιο. Το φουαγιέ είναι λίγο στενάχωρο οταν έχει δύο παραστάσεις. Στην κάτω σκηνή που ήμουν, σε πλαινες θέσεις, άκουγα ήχους απο την παράσταση στην πάνω σκηνή. Ευγενικό προσωπικό και χειροποίητη σαγκρια!
Xristina B.
02/01/2018
  Μικρό, Θέατρο με καλή ορατότητα από όλες τις θέσεις, αλλά απαράδεκτα πλαστικά καθίσματα, εντελώς άβολα και πολύ στριμωγμένα. Φαντάζομαι ότι οι πιο μεγαλοσωμοι θεατές θα έχουν πρόβλημα. Ο διάδρομος πολύ στενός ,κι όσο για το φουαγιέ: ανύπαρκτο!

Εθνικός Ελληνορώσων

Κωμωδία (1 ώρα και 30 λεπτά)
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 26/9
Εδώ και τρία χρόνια, σε μια γειτονιά σε μια άκρη του δήμου της Αθήνας, στο Ελληνορώσων, έξι φίλοι γύρω στα σαράντα,...