Άνεσις

Κεντρική σκηνή
Λεωφ. Κηφισίας 14
Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 7488881-2
Παιδική σκηνή
Λεωφ. Κηφισίας 14
Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 7488881
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το θέατρο και τις παραστάσεις του.
4,4
xodroolis
31/08/2018
  Πανέμορφο Θερινό Σινεμά. Μοιάζει με καλοκαιρινό μπαράκι. Μεγάλη οθόνη, πολύ καλός ήχος. Άνετα καθίσματα ενώ διαθέτει και καναπέδες και ξαπλώστρες. Πεντακάθαρο. Μπαρ με ποικιλία σε ποτά και σνακς σε λογικές τιμές. Παντού υπάρχουν επιγραφές με οδηγίες-βοήθειες με χιομοριστικές αναφορές σε κινηματογραφικές ταινίες. Κάθε Πέμπτη εισητήριο 2 ατόμων με 8 ευρώ.
konstantinos iliopoulos
23/06/2018
  Είναι ένας πολύ καλός κινηματογράφος... Προβάλλονται αρκετά καλές και σύγχρονες ταινίες και διαθέτει και θερινό σινεμά στην ταράτσα του... Οι τιμές των εισιτηρίων είναι καλές για κινηματογράφο και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο μπαρ με ποτά και σνακ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΔΑΛΗΣ
29/03/2018
  Προσεγμένος κ ζεστός χώρος με παραστάσεις επιπέδου κ αξιόλογους ηθοποιούς. Εύκολη πρόσβαση με μετρό, στάση Αμπελόκηπους, πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Άνετα καθίσματα κ καλή οπτική απ ολα τα σημεία του θεάτρου.
katerina Anyfandi
18/12/2017
  Είδαμε Θείο Βάνια σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδοπούλου,πολύ δυνατό..η σκηνοθεσία και το cast ήταν επιτυχημένα, οι ερμηνείες Σόνια,Βάνια,γιαγιά βοηθού επιστάτη να συγκλονίζουν, γιατρός Αστρωφ so very true, Έλενα -θαλιαΜατικα τελευταία σκηνή έβγαλε όλη τη δυναμική της. Ευχαριστούμε! Πολύ δυνατές στιγμές, η μουσική μας εξέπληξε ευχάριστα, φωτισμοί που προσεγμένοι, κ μελετημενοι.
Βασίλειος Πουλίδης
10/04/2018
  Καλό θέατρο αν και λίγο μικρό, άνετες οι θέσεις και καλή η τοποθεσία του. Επίσης καλό και το μπαρ που υπάρχει έξω από την αίθουσα. Θα το πρότεινα.
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.