Άνεσις

Κεντρική σκηνή
Λεωφ. Κηφισίας 14
Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 7718943
Παιδική σκηνή
Λεωφ. Κηφισίας 14
Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 7488881
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το θέατρο και τις παραστάσεις του.
4,4
Vagelis Anthis
10/12/2018
  Πολύ ωραίο θέατρο. Η αίθουσα δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά έχει ορατότητα από όλες τις θέσεις. Στο θέμα της ακουστικής δεν μπορώ να θέσω κριτική διότι οι θέσεις μας ήταν στην πρώτη σειρά. Η πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο είναι άριστη από το πεζοδρόμιο μέχρι και την αίθουσα στο ισόγειο. Υπάρχει και ασανσέρ για πρόσβαση στους άλλους ορόφους, χωρίς όμως να γνωρίζω τι γίνεται από το ασανσέρ ως την αίθουσα του κάθε ορόφου. Επίσης υπάρχει τουαλέτα για ΑΜΕΑ στο ισόγειο το οποίο είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Το πρόβλημα βέβαια ήταν εντός της αίθουσας του ισογείου όπου υπήρχαν σκαλιά από σειρά σε σειρά. Συνεπώς με αμαξίδιο η πρόσβαση είναι μόνο για την τελευταία σειρά. Για αυτό και τα 4 αστέρια, ειδάλλως είναι άριστο.
Χρυσούλα Σιταρά
05/01/2019
  "ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ", μια πρωτότυπη, ξεχωριστή παράσταση, με υψηλό βαθμό ερμηνευτικής ικανότητας, που αποδόθηκε άριστα! Υπέροχοι οι Γιώργος Χρυσοστόμου και Μάκης Παπαδημητρίου!!! Κατάθεση ψυχοσωματικής δύναμης και δυναμικής. Συγχαρητήρια θερμά.
Makis Sekeroglou
16/01/2019
  Οι πίσω θέσεις της πλατείας έχουν ένα θέμα οπτικής αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένας ζεστός χώρος.
Μαρι άνθη
02/01/2019
  Όλα καλά αλλά θα ηθελα να λειτουργεί το μπαρ. Ειδα το Πέτρες στις Τσέπες Του που μου αρεσε πολυ.
Kostas Heliotis
21/12/2018
  Πολύ ωραίο θέατρο. Η παράσταση ήταν το "Πέτρες στις τσέπες σας " . Μια πολύ καλή παράσταση με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν απίστευτη ερμηνεία. Μπράβο.

Αρίστος (Κεντρική σκηνή)

Δράμα (1 ώρα και 30 λεπτά)
Εννέα χαρακτήρες που συνδέονται με τον Αριστείδη Παγκρατίδη, μέσα από τις χειμαρρώδεις, υποβλητικές εξομολογήσεις τους, μιλώντας διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα...

Πέτρες στις τσέπες του (Κεντρική σκηνή)

Κωμωδία (1 ώρα και 25 λεπτά)
Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή.Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί...