Αλέκος Αλεξανδράκης - Ριάλτο

Κυψέλης 54
Κυψέλη
Τηλ. 211 4107764
4,8 από 179 αξιολογήσεις
4,3
Maria Z
23/04/2018
  Εξαιρετικό θέατρο. Καθαρό, προσεγμένο αν και όχι με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό! Άξιζε τον κόπο η παράσταση πού παίζεται για πάνω από 10 χρόνια. Το "Μπαμπά μην ξαναπεθανεις Παρασκευή". Το θέατρο συνεργάζεται με κοντινό πάρκινγκ για να μην υπάρχει το άγχος αυτό (άσε που έτσι κι αλλιώς δύσκολα βρίσκεις ελεύθερους χώρους στάθμευσης γύρω) και να μπορεί κάποιος να απολαύσει χαλαρός την παράσταση!
Magdalini
24/04/2018
  Η παράσταση "Μπαμπα μην ξαναπεθανεις Παρασκευή" ήταν πάρα πολύ ωραία γεμάτη με ταλαντούχους ηθοποιούς.Το εσωτερικό του θεάτρου ήταν προσεγμένο και καθαρό. Παρόλα αυτά η εξωτερική παρουσία του θεάτρου δεν αρμόζει σε ένα τέτοιο αξιόλογο θέατρο!
Anthonis Gvs
14/12/2017
  Λοιπόν, όπως έχω παρατηρήσει , σαν τα περισσότερα θέατρα η πρόσοψη του κτηρίου / είσοδος του θεάτρου είναι η κλασσική. Κακοφτιαγμενη. Άσχημη. Ο χώρος μέσα όμως, η είσοδος, είναι αρκετά ευρύχωρη. Και με καναπέ. Ακόμα πιο μέσα το κυλικείο (2017) το χειρίζεται το mikel και έτσι ο χώρος, τα χρώματα είναι πολύ προσεγμένα, ευδιάθετα, και χαλαρώνεις! Και η ατμόσφαιρα πολύ ζέστη. Το ίδιο και οι πωλητές. Δεν βαριούνται. Πάντα με το χαμόγελο. Ή αίθουσα του θεάτρου και της σκηνής είναι αρκετά μεγάλη. Τα καθίσματα είναι τα κλασικά- κόκκινες πολυθρόνες, και είναι πολύ άνετα και αναπαυτικά. Τουαλέτα δεν έτυχε να χρειαστώ. Εντέλει είναι από τα καλά θέατρα. Που σέβεται ως προς τις κτηριακές εγκαταστάσεις τον επισκέπτη και θεατή.
Kostas taa
12/12/2017
  Όλα ήταν ωραία . Ο χώρος προσεγμένος και άνετος ..Οι ηθοποιοί με μεγάλη αγάπη σε αυτό που κάνουν , ήταν υπέροχοι . Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον , γιατί θα αδικήσω κάποιους άλλους . Έξυπνο στο φουαγιέ , αναρτημένα αποφθέγματα -ρητά ηθοποιών μας προκαλούν ρίγη
Θοδωρής Ταράσης
14/01/2018
  Η παράσταση μπαμπά μην ξανάπεθανεις Παρασκευή καλή το προσωπικό αγενέστατο αργήσαμε 10 λεπτά και ενω είχα αγοράσει θέσεις τέταρτη σειρά μας έβαλε τέρμα πίσω δεξιά και ούτε στο διάλλειμα δέχτηκε να καθίσουμε εκεί έγραφαν τα εισιτήρια απλά απαράδεκτο
Δεν παίζονται παραστάσεις αυτή τη στιγμή.