Ακροπόλ

Ιπποκράτους 9-11
Αθήνα
Τηλ. 210 3648303
4,8 από 400 αξιολογήσεις
4,4
Χρυσούλα Σιταρά
17/03/2018
  Ξεκινώντας από την εύκολη πρόσβαση (μετρό Πανεπιστήμιο), και φτάνοντας σε ένα από τα ομορφότερα θέατρα της Αθήνας, παρακολουθούμε ένα αξεπέραστο κλασικό μιούζικαλ. Υπέροχη απόδοση στα ελληνικά, θεαματική σκηνοθεσία και συγκινητική ερμηνεία για τις τελευταίες μέρες του Χριστού στη γη του σήμερα! Σε μια γη που μαστίζεται και μαστιγώνει και τον ίδιο το Χριστό με τα χειρότερα δεινά που φέρνει το μίσος και ο εγωισμός. Πόσο δυνατή μπορεί να παραμείνει η αγάπη και τι μπορεί να καταφέρει? Ο καθένας παίρνει την απάντηση μέσα από την παράσταση όπως την ερμηνεύει ο ίδιος.
fotini ioannou
14/02/2018
  Πολύ ωραίο και μεγάλο θεατρο. Οι θέσεις για κάποιον ψηλό ειναι πολύ άβολες (χτυπαει στον μπροστινό) και για κάποιον κοντό αν υπάρχει μπροστινός δυσκολεύεται να δει. Οι τουαλέτες πεντακάθαρες και το προσωπικό ευγενέστατο!
Anastasia Kasimidou
18/03/2018
  Είδαμε σε αυτό το θέατρο το Jesus Christ superstar και ήταν πραγματικά μοναδικό. Πολύ καλό θέατρο και μ άρεσε πολύ το λέιζερ που ρίχναν οι ταξιθετριες σε όσους πήγαιναν να βγάλουν φωτογραφίες. Μπράβο! Εξαιρετική τακτική!
Ιωάννης Κιλουκιώτης
04/03/2018
  Πολύ όμορφο θέατρο με την δική του ιστορία, η οποία είναι εμφανής στην όμορφη διακόσμηση του. Σχετικά βολικά καθίσματα ελαφρώς στενά. Η καλύτερη θέση στον εξώστη πρώτη η και πίσω θέσεις. Πολύ καθαρές και μοντέρνες τουαλέτες. Καλές παραστάσεις.
Afroditi Giovanatou
13/03/2018
  Πολύ όμορφη παράσταση η Αλεπού του Αισώπου. όμορφος προσεγμένος και καθαρός χώρος. Πολύ καθαρές οι τουαλέτες και χωρίς αναμονές γενικότερα. Ένας ιστορικός χώρος στον οποίον περνάς άνετα και ευχάριστα τον ελεύθερο σου χρόνο.

Jesus Christ Superstar

Μιούζικαλ (2 ώρες και 20 λεπτά)
Το αξεπέραστο, κλασικό, πολυβραβευμένο μιούζικαλ των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, σταθμός στην ιστορία του θεάματος παγκοσμίως, έρχεται στο θέατρο...

Αλεπού Αισωπού

Παιδικό
Επτά μύθοι του Αισώπου με πρωταγωνίστρια την Αλεπού! Μια πρωτότυπη και φαντασμαγορική παράσταση φέρνει επί σκηνής επτά μύθους του μεγαλύτερου μυθοπλάστη...

Τσάρλι Τσάπλιν

Κωμωδία Δράμα (2 ώρες)
Το βραβευμένο έργο του Daniel Colas «Tσάρλι Τσάπλιν», μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο Παρίσι, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην...