Χώρισέ με, μια Κυριακή

Μιούζικαλ
από 26/11/2018 έως 18/12/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Χώρισέ με, μια Κυριακή - Θέατρο: Μικρό Παλλάς

Σύντομη περιγραφή

Χώρισέ με, μια Κυριακή (Tell me on a Sunday). Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber στο Μικρό Παλλάς. Ένα κορίτσι. Τέσσερις χωρισμοί. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να βρει την αγάπη;

Αναλυτική περιγραφή

Η Νάντια Μπουλέ μετά τη μεγάλη επιτυχία της EVITA, γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας στο μιούζικαλ «Χώρισέ με, μια Κυριακή» (Tell me on a Sunday) - το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber και συνεργάζεται για δεύτερη φορά, με τους καλύτερους του είδους: Δημήτρης Μαλισσόβας στη σκηνοθεσία, Γεράσιμος Ευαγγελάτος στην απόδοση κειμένου, Αλέξιος Πρίφτης στη Μουσική διδασκαλία & Διεύθυνση ορχήστρας.

Η Νάντια Μπουλέ σε μια σόλο παράσταση, κάνει μια καινούργια φιλόδοξη πρόταση, η οποία ξεκινά από το Μικρό Παλλάς με 8 μοναδικές παραστάσεις.

Η Αθήνα είναι το σημείο εκκίνησης της Ευρωπαϊκής Περιοδείας της η οποία ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2019 με την παράσταση να παίζεται στην αγγλική γλώσσα.

Χώρισέ με, μια Κυριακή!

Ένα κορίτσι φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη. Ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες ακολουθώντας μάταιους έρωτες, ενώ το κοινό την ακολουθεί μαγεμένο και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις απογοητεύσεις της μέσα από τα γράμματα που στέλνει στη μητέρα της. Το κορίτσι χωρίζει και ξαναχωρίζει, κάνει φανταστικούς καυγάδες με τους εραστές της και συγκρούεται με τους φίλους της, παραμένει ωστόσο αληθινή, πιστή στα όνειρά της και ακούραστη στο κυνήγι της αληθινής αγάπης.

Ηθοποιοί

Νάντια Μπουλέ

Συντελεστές

Tell me on a Sunday του Andrew Lloyd Webber
Απόδοση κειμένου: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Μουσική διδασκαλία - Διεύθυνση ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας
Σκηνικά: Μαρία Ναυρούζογλου
Κοστούμια: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος
Χορογραφία: Θοδωρής Πανάς
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Ήχος: Μάνος Φακίνος
Παραγωγή: People Entertainment Group S.A.

Στοιχεία θεάτρου

Αμερικής 2
Αθήνα
Τηλ. 210 3210025

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.3
Facebook: 4.4