Βάφ’ τα μαύρα

Κωμωδία
από 5/10/2017 έως 1/4/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Βάφ’ τα μαύρα - Θέατρο: Λαμπέτη

Σύντομη περιγραφή

Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του.

Αναλυτική περιγραφή

Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας.

Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: μια ενοχλητική γειτόνισσα, ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών και ένας αστυφύλακας.

Από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και κάθε Τετάρτη έως Κυριακή θα παρουσιαστεί στο θέατρο Λαμπέτη για δεύτερη χρονιά, μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν και αφού τη χειροκρότησαν χιλιάδες θεατές, η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα "Βάφ’ τα μαύρα"!

Ηθοποιοί

Νικολέττα Βλαβιανού
Χάρης Γρηγορόπουλος
Παύλος Ευαγγελόπουλος
Σπύρος Κυριάκος
Νίκη Λάμη
Μαίρη Σταυρακέλη
Δήμητρα Στογιάννη
Γιάννης Τσιμιτσέλης
Μαρία Φιλίππου

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Ιούλιος Τζιάτας
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Κυριάκος
Βοηθός ενδυματολόγου: Τζίνα Ηλιοπούλου
Σύμβουλος Επικοινωνίας παράστασης: Μαργαρίτα Δρούτσα

Video

Στοιχεία θεάτρου

Λεωφ. Αλεξάνδρας 106
Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 6457086

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.1
Facebook: 4.5