Το Παντζαράκι

Παιδικό (50 λεπτά)
έως 23/2

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Το Παντζαράκι - Θέατρο: Χώρος Τέχνης Ασωμάτων

Σύντομη περιγραφή

Το Παντζαράκι από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "White Puppet", στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων. Μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση με ηθοποιούς, κούκλες και παιδιά θεατές να συμπρωταγωνιστούν στη σκηνή! Πρωταγωνιστούν 11 παιδιά από το κοινό!

Αναλυτική περιγραφή

Μια φορά και έναν καιρό δύο φίλοι ξεκίνησαν να πουν ένα παραμύθι. Στην πορεία, όμως, διαφώνησαν! Ποιό παραμύθι ήταν καλύτερο; Ένα τρομακτικό ή ένα τρυφερό; Και δεν θα γινόταν καν η παράσταση, αν δεν βοηθούσαν τα παιδιά! Έντεκα παιδιά από το κοινό, θα ανεβούν στην σκηνή, θα φορέσουν κοστούμια και θα παίξουν μαζί με τους ηθοποιούς και τις κούκλες στην παράσταση, αφού κάνουν ειδική προετοιμασία πίσω από την σκηνή με έναν από τους ηθοποιούς!

Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση, στην οποία ουσιαστικά πρωταγωνιστούν 11 παιδιά από το κοινό, τα οποία υποδύονται 11 βασικούς ρόλους του έργου! Μαζί τους ένα σκιάχτρο 2 ηθοποιοί και ένα παντζαράκι που μεγαλώνει καθ' όλη την διάρκεια της παράστασης...τόσο πολύ που χρειάζεται διαρκώς η βοήθεια των θεατών για να συνεχιστεί η ιστορία!

Και μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, τρώμε όλοι μαζί μία πεντανόστιμη παντζαροσαλάτα!

Συντελεστές

Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο (βασισμένο σε λαϊκό ρωσικό παραμύθι)
Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Σκηνικά: Ιρίνα Μπόικο
Παίζουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο

Πρόγραμμα

Τιμές

  • Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Στοιχεία θεάτρου

Αγίων Ασωμάτων 6
Θησείο
Τηλ. 211 8009838

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.9
Facebook: 4.9

Παρατηρήσεις

  • Για παιδιά 3,5 - 6 ετών