Το όνειρο της Πέππα

Παιδικό
από 21/1/2018 έως 28/1/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Το όνειρο της Πέππα - Θέατρο: Βέμπο

Σύντομη περιγραφή

Το Όνειρο της Πέππα στο θέατρο Βέμπο! Το Όνειρο της Πέππα είναι ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά Peppa Pig, μεταφερμένη στην ελληνική πραγματικότητα. Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίηση του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης, στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, καθηλώνοντας τους μικρούς θεατές με ευφάνταστη μυθοπλασία και θεατρική γλώσσα.

Αναλυτική περιγραφή

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ, η επίσημη θεατρική παράσταση με την Πέππα το Γουρουνάκι, μετά την ολοκλήρωση του εορταστικού προγράμματος παραστάσεων για την περίοδο των εορτών, παραμένει για 2 μόνο Κυριακές στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ.

Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig.

-----------------------------------

Η ιστορία:

Α' Μέρος

Η Πέππα το Γουρουνάκι ξυπνάει από ένα υπέροχο όνειρο: ότι περνάει ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού σε έναν νερόλακκο με την οικογένεια και τους φίλους της. Αφού φάνε όλοι μαζί το πρωινό που τους ετοίμασε η Μαμά Γουρουνίτσα, η Πέππα ψάχνει τρόπο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αλλά του κάκου. Η ηλιόλουστη μέρα δεν προμηνύει καμιά ελπίδα για νερόλακκο, ωστόσο δίνει την αφορμή για πολλές στιγμές παιχνιδιού και μοιράσματος στον κήπο και στο δάσος κυνηγώντας πεταλούδες, παίζοντας κρυφτό, τραγουδώντας και χορεύοντας. Με την αναζήτηση του νερόλακκου, φτάνει το βράδυ και η ελπίδα της Πέππα ανανεώνεται για την επόμενη μέρα.

Β' Μέρος

Το άλλο πρωί μια έκπληξη περιμένει τα παιδιά στο σχολείο. καθώς η Μαντάμ Γαζέλα έχει οργανώσει εκδρομή σε μια υπαίθρια Γιορτή της Χαράς. Η ατμόσφαιρα της γιορτής μαγεύει τα παιδιά, αλλά η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Η ξαφνική βροχή τους χαλάει τα μεγαλόπνοα σχέδια και για άλλα παιχνίδια, ωστόσο προς έκπληξη τους, δημιουργεί έναν τεράστιο νερόλακκο που κάνει το όνειρο της Πέππα αληθινό, ακριβώς την στιγμή που νόμιζε ότι κάθε ελπίδα είχε χαθεί και η πραγματική ζωή γίνεται υπέροχη σαν όνειρο!!

Συντελεστές

Κείμενα: Πένυ Φυλακτάκη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Μουσική (ενορχήστρωση και σύνθεση): Αντώνης Ανέστης
Κουστούμια - Σκηνικά: Μαγδαληνή Σίγα
Βοηθός σκηνογράφου: Έλλη Ναλμπάντη
Καλλιτεχνική - Δημιουργική ομάδα: Αναστασία Γυλλού, Κυριακή Γυλλού, Νίκος Μηνάς, Παναγιώτης Πέτρου, Σοφία Τσιριγιώτη, Νίκος Τσολερίδης
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Βοηθός χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου
Φωτισμός: Ανέστης Άγκος
Σχεδιασμός: Ρέα Δουφέκα
Παραγωγή: Θέατρο Κολοσσαίον / POL Παύλος Μητσόπουλος
Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία

Στοιχεία θεάτρου

Καρόλου 18
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5221767

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.3
Facebook: 4.7