Το καμ μπάκ

Κωμωδία
από 2/12/2017 έως 30/12/2017
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Το καμ μπάκ - Θέατρο: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Σύντομη περιγραφή

Ένας παροπλισμένος πρώην επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Άκης Γλυκοφρίδης, πρόκειται να κάνει το comeback του στην τηλεόραση με ένα ντοκουμέντο που αναμένεται να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Μόνο που λίγες ώρες πριν τη ζωντανή μετάδοσή της, διαπιστώνει ότι έχει χάσει το dvd. Μέσα σε ένα ταξί. Το έχει βρει ο επόμενος πελάτης. Η Όλγα.

Αναλυτική περιγραφή

Σαν έμπειρο λαγωνικό που είναι ο Άκης Γλυκοφρίδης καταφέρνει και την εντοπίζει. Η Όλγα πράγματι έχει βρει το dvd στο ταξί, το έχει πάρει σπίτι της και δεν έχει καμία αντίρρηση να του το δώσει. Αρκεί να θυμηθεί τι το έκανε.

Τη δυσκολεύει τρομερά όμως η κατά διαστήματα αμνησία της. Και τώρα, είναι ένα τέτοιο διάστημα. Μένουν μόνο δύο ώρες πια μέχρι την εκπομπή στην οποία έχει προαναγγελθεί ότι θα προβληθεί το φοβερό ντοκουμέντο. Δύο ώρες. Όσο δηλαδή κρατάει και μια θεατρική παράσταση. Όλα θα συμβούν τώρα. Μέσα από ένα κωμικό ταξίδι ανάκλησης της μνήμης.

Σε αυτή την αναζήτηση της πολύτιμης ανάμνησης συμμετέχει και η Μαίρη, νεότερη αδελφή της Όλγας, όχι εντελώς στα καλά της και αυτή. Και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν έρχεται για να τα απλουστεύσει ο Τζώννυ ο Βιαστικός. Ο μπράβος από το κανάλι, ένας αβρός συνδυασμός κτηνώδους δύναμης και ογκώδους άγνοιας. Φυσικά συμμετέχει και ο άμεσα ενδιαφερόμενος, στα πρόθυρα της κατάρρευσης πλέον, ο Άκης, και βέβαια στο επίκεντρο, η ίδια η Όλγα, η οποία, στην κυριολεξία, ό,τι θυμάται χαίρεται, εκτός από το τι έκανε το dvd.

Σε δύο ώρες η εκπομπή βγαίνει στον αέρα, ενώ το DVD δεν έχει βρεθεί. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα το δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει την Όλγα να ανακτήσει τη μνήμη της. Γιατί όταν αρχίζεις να ξεχνάς, μια κωμωδία γεννιέται!

Ένα κουαρτέτο ηθοποιών σε μια σπαρταριστή ιστορία. Το Καμ Μπακ, η νέα κωμωδία του βραβευμένου Βασίλη Κατσικονούρη, ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη. Η Μίνα Αδαμάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Χάρης Τζωρτζάκης “ξετυλίγουν” την “κωμωδία της μνήμης”, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει το comeback της καλής κωμωδίας στη ζωή μας!

Ηθοποιοί

Μίνα Αδαμάκη
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Ιωάννης Παπαζήσης
Χάρης Τζωρτζάκης

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Κλαιρ Μπρέσγουελ
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Κατσικονούρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρης Χιώτης
Make up Artist: Ειρήνη Λεγκασμί​
Φωτογραφίες: Στέφανος Κυριακόπουλος​
Video art: Δημήτρης Ασημάκης​
Οργάνωση παραγωγής: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης​
Γραφείο Τύπου παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης, Ιωάννα Δουρή
Παραγωγή: Art Station - Art Team Metamorphosis

Στοιχεία θεάτρου

Πειραιώς 206
Ταύρος
Τηλ. 210 3418550